Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 109
  • Wyświetleń 42,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Siemanko. Jakiś czas temu próbowałem wycisnąć cosik ze starego modelu jednak topologia pod polymodeling miejscami nie daje rady z hiperdetalem w zbrushu. Jak na to teraz patrzę to mam ochotę machnąć jakieś tekstury i wysłać tą twarz na wieczny odpoczynek ale zacząłem już robić coś innego ...jak zwykle.

twarzkobietkascreen1.th.jpgtwarzkobietkascreen2.th.jpgtwarzkobietkascreen3.th.jpgtwarzkobietkascreen4.th.jpgtwarzkobietkascreen5.th.jpg

Napisano

Bardzo ładny model, bryła świetna.

Jedynie nie podoba mi się skóra, wygląda jakby miała jakąś chorobę, zbyt szorstka. I wszędzie ta sama tekstura por skórnych, jedynie lekko zróżnicowane natężenie, a np. na nosie powinny być inne pory niż na policzku niż na brodzie. I jeśli już jest taka szorstka ta skóra to powinny być jakieś zmarszczki też, takie delikatne, np. koło oczu. (z dala wygląda jako tako, ale na zbliżeniach tragedia)

Fajnie sobie poradziłeś z tkaniną, tylko z przodu gdzie jeden bok zachodzi na drugi mogłoby być trochę ostrzejsze i głębsze przejście.

Edytowane przez Ania

Napisano

To co mi się podoba to to że robiąc szczegóły pamiętasz o całokształcie. Bardzo fajne. Może czas zacząć jakieś materiały dodawać?

Napisano

Główka świetna jak zwykle,ale fakture skóry to skopałeś-wygląda jak papier ścierny trochę:).Już lepiej by było chyba wogóle gładką zostawić;)

Edit.Ale za to zmarchy na ustach klasa wyszły:)

Edytowane przez mafida

Napisano

Cholera wzięło mnie na coś takiego jak zobaczyłem Evę Green w Królestwie niebieskim ale wtedy mi tablet umarł. Bardzo fajne. Dorzuciłbym więcej tych szmatek i koniecznie kolorki.