duff Napisano 26 Lipiec 2009 Share Napisano 26 Lipiec 2009 Swietnie to wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xardas 666 Napisano 10 Sierpień 2009 Share Napisano 10 Sierpień 2009 jak narazie stworek świetny chętnie zobacze końcowe efekty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 3 Październik 2009 Autor Share Napisano 3 Październik 2009 Siemanko. Jakiś czas temu próbowałem wycisnąć cosik ze starego modelu jednak topologia pod polymodeling miejscami nie daje rady z hiperdetalem w zbrushu. Jak na to teraz patrzę to mam ochotę machnąć jakieś tekstury i wysłać tą twarz na wieczny odpoczynek ale zacząłem już robić coś innego ...jak zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Orion_ Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 Z oczami jest cos nie teges. Ale reszta superrrrrrrrrrr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 (edytowane) Bardzo ładny model, bryła świetna. Jedynie nie podoba mi się skóra, wygląda jakby miała jakąś chorobę, zbyt szorstka. I wszędzie ta sama tekstura por skórnych, jedynie lekko zróżnicowane natężenie, a np. na nosie powinny być inne pory niż na policzku niż na brodzie. I jeśli już jest taka szorstka ta skóra to powinny być jakieś zmarszczki też, takie delikatne, np. koło oczu. (z dala wygląda jako tako, ale na zbliżeniach tragedia) Fajnie sobie poradziłeś z tkaniną, tylko z przodu gdzie jeden bok zachodzi na drugi mogłoby być trochę ostrzejsze i głębsze przejście. Edytowane 3 Październik 2009 przez Ania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 To co mi się podoba to to że robiąc szczegóły pamiętasz o całokształcie. Bardzo fajne. Może czas zacząć jakieś materiały dodawać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 (edytowane) Główka świetna jak zwykle,ale fakture skóry to skopałeś-wygląda jak papier ścierny trochę:).Już lepiej by było chyba wogóle gładką zostawić;) Edit.Ale za to zmarchy na ustach klasa wyszły:) Edytowane 3 Październik 2009 przez mafida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 Cholera wzięło mnie na coś takiego jak zobaczyłem Evę Green w Królestwie niebieskim ale wtedy mi tablet umarł. Bardzo fajne. Dorzuciłbym więcej tych szmatek i koniecznie kolorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 fajne modele, dziewczyna ostatnia ma ładne rysy no i detal skóry niezły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 ma charakter ta ostatnia mordka, brawo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi