Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Yo!

Są już jakieś plany na podróż? Pociąg?

Może samochodem się ktoś wybiera?

Jeśli samochód to ja osobiście 2 miejsca bym potrzebował. Dorzucimy się do wachy jakby co.

• Odpowiedzi 26
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Rzeczywiscie jest juz 6 osob, o ile wszyscy ww pisza sie na intercity. Trzeba Klicka zapytac czy leru z nim jedzie, moze jeszcze ktos dojdzie...

Napisano

A intercity to nie taki zwykły pociąg? Jakiś droższy wypas extra klasa? Wiecie ile bilety dla normalnych stoją?

To z Leru by nas 7 sztuk było..ale podobno obaj z Klickiem będą w plecaku.

Napisano
Masz kogoś konkretnego na myśli ? Bo patrząc na listę nie wiem kogo

Siebie oczywiście:D Niestety moja legitymacja obywatela specjalnej troski straciła już ważność.

A bilet za 100zł to ja mam w d..e:cool: I nie wyciągnę:p

Napisano

jak by co to też stawiam na pociąg interszity ...

btw intercity do wrocka studencki to koszt około 80zł/2kl lub 140/1kl czyli pewnie ceny podobne

ale moim zdaniem można by też jechać zwyłym pośpiechem... 1klasa... i wyjdzie i tak taniej niż IC 2kalsa ;) - a na to zad**e to i tak mało ludzi pewnie jeździ, więc rezerwacji nie trzeba a zaoszczędzoną kasę można przeznaczyć na... soki :p

pozdro

Napisano

Nas jest 2 osoby, czyli w dwie strony wyjdzie 400zł za sam przejazd, więc trochę sporawo. A jeszcze atrakcje trzeba opłacić.

Więc na zwykły pośpieszny się bardziej chętnie piszę.

Krzyh, Ty też z Wawy jedziesz?

Napisano

uech... ale w pospiechu nie serwują kawy i nie ma gdzie podłaczyć zasilania do laptopów ;]

spoko, jakby co to możemy jechać pospiechem tyle, że znając polskie PKP będzie wiecej ludzi niż zakładamy. a stać w pośpiechu jakoś mi się nie uśmiecha...

Pozdrawiam

Napisano

levus: nom na razie zakładam że z wawy ;)

a miejscowek nie mozna wykupic ? :D

nie można wykupić miejscówek, ale jak będzie nas dużo to się wykopie z miejscówek

pozdro

Napisano

Jezeli pociag jedzie prosto z warszawy to pewnie podstawia go na wschodnim. Ja mieszkam przy wschodnim wiec dla mnie nie problem zajac np caly przedzial :D