Napisano 17 Marzec 200816 l Yo! Są już jakieś plany na podróż? Pociąg? Może samochodem się ktoś wybiera? Jeśli samochód to ja osobiście 2 miejsca bym potrzebował. Dorzucimy się do wachy jakby co.
Napisano 17 Marzec 200816 l Ja obstaje za pociagiem, w przedziale moze byc klawo jak sie zbierze wiecej osob :) tiru riru... ;P
Napisano 17 Marzec 200816 l ciapong jak vorek dobrze prawi intershit. jak sie nas zbierze z 6 osoób to rezerwujemy cały przedział ;]
Napisano 17 Marzec 200816 l Rzeczywiscie jest juz 6 osob, o ile wszyscy ww pisza sie na intercity. Trzeba Klicka zapytac czy leru z nim jedzie, moze jeszcze ktos dojdzie...
Napisano 17 Marzec 200816 l Leru jedzie !!!!!! a jak nie to mu wystawie walizki z chaty jak na pare gejowska przystalo !
Napisano 17 Marzec 200816 l Autor A intercity to nie taki zwykły pociąg? Jakiś droższy wypas extra klasa? Wiecie ile bilety dla normalnych stoją? To z Leru by nas 7 sztuk było..ale podobno obaj z Klickiem będą w plecaku.
Napisano 17 Marzec 200816 l Wiecie ile bilety dla normalnych stoją? Masz kogoś konkretnego na myśli ? Bo patrząc na listę nie wiem kogo
Napisano 17 Marzec 200816 l Autor Masz kogoś konkretnego na myśli ? Bo patrząc na listę nie wiem kogo Siebie oczywiście:D Niestety moja legitymacja obywatela specjalnej troski straciła już ważność. A bilet za 100zł to ja mam w d..e:cool: I nie wyciągnę:p
Napisano 18 Marzec 200816 l jak by co to też stawiam na pociąg interszity ... btw intercity do wrocka studencki to koszt około 80zł/2kl lub 140/1kl czyli pewnie ceny podobne ale moim zdaniem można by też jechać zwyłym pośpiechem... 1klasa... i wyjdzie i tak taniej niż IC 2kalsa ;) - a na to zad**e to i tak mało ludzi pewnie jeździ, więc rezerwacji nie trzeba a zaoszczędzoną kasę można przeznaczyć na... soki :p pozdro
Napisano 18 Marzec 200816 l Autor Nas jest 2 osoby, czyli w dwie strony wyjdzie 400zł za sam przejazd, więc trochę sporawo. A jeszcze atrakcje trzeba opłacić. Więc na zwykły pośpieszny się bardziej chętnie piszę. Krzyh, Ty też z Wawy jedziesz?
Napisano 18 Marzec 200816 l uech... ale w pospiechu nie serwują kawy i nie ma gdzie podłaczyć zasilania do laptopów ;] spoko, jakby co to możemy jechać pospiechem tyle, że znając polskie PKP będzie wiecej ludzi niż zakładamy. a stać w pośpiechu jakoś mi się nie uśmiecha... Pozdrawiam
Napisano 18 Marzec 200816 l a ja tak tlyko rzuciłem, możemy jechać nawet 3 klasą, mi to bez różnicy ;)
Napisano 18 Marzec 200816 l Autor Warszawa->Gliwice przez Kielce i Tokyo... trochę zejdzie zanim się dowleczemy..
Napisano 18 Marzec 200816 l levus: nom na razie zakładam że z wawy ;) a miejscowek nie mozna wykupic ? :D nie można wykupić miejscówek, ale jak będzie nas dużo to się wykopie z miejscówek pozdro
Napisano 18 Marzec 200816 l Jezeli pociag jedzie prosto z warszawy to pewnie podstawia go na wschodnim. Ja mieszkam przy wschodnim wiec dla mnie nie problem zajac np caly przedzial :D
Napisano 13 Kwiecień 200816 l Trzeba odswiezyc, bo to juz za niecaly tydzien :D, wiec jak robimy? Znalazlem takie polaczenia: