sith_LORD Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 no to może ja też sięprzyłączę.. zdjęcie w czasie sesji..zaraz po korekcie, po dwóch nocach nie przespanych.. coś na czasie:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 oj widze, ze komus przydalaby sie wizyta u fryzjera:) znam dobra fryzjerke jakbys byl we wrocku;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 Widac ze korekta dala Ci sporo do myslenia :) Ale nic nie boj, bedzie lepiej ;) A w ogole juz Cie Sithu widzialem jak sobie kiedys z avatara kamere internetowa zrobiles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 kx: cos cienkie to ollie jak na wyskocznie :P... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 no widzisz, teraz mam (ale nie u siebie w domu) zdjecie ze tyle samo jak nie wiecej skacze bez :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 8 Czerwiec 2004 Share Napisano 8 Czerwiec 2004 To i ja sie pokaze troche inaczej :) Z cyklu \"SAMOTNOŚĆ KRZYCZY W MILCZENIU\" (tytuły w kolejnosci) smutne takie - takie lubie :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 8 Czerwiec 2004 Share Napisano 8 Czerwiec 2004 No Marek. Podaj link do storny z Twoimi fotkami. Naprawde niezle. Wyrobiles sie naprawde :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 8 Czerwiec 2004 Share Napisano 8 Czerwiec 2004 ladniutkie te zdjecia ...ktos kto pstrykal wie co to jest dobry kadr, no i klimat otoczenia rewelacja.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 8 Czerwiec 2004 Share Napisano 8 Czerwiec 2004 Fotograf patsze :D niezle fotki ale kto je robil czy samowyzwalaczem robiles?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 8 Czerwiec 2004 Share Napisano 8 Czerwiec 2004 Dzieki:) Oczywiscie mojego autorstwa: aparat + statyw i zamowyzwalacz na 10sekund. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Czerwiec 2004 Share Napisano 8 Czerwiec 2004 MareG: zdjecia bardzo fajne, ale zeby one smutne byly to bym nie powiedzial. Sceneria zbyt ciekawa zeby bylo smutno/przygnebiajaco. No i na kazdym zdjeciu widac swiatelko w tunelu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster Napisano 8 Czerwiec 2004 Share Napisano 8 Czerwiec 2004 Drugie zdjecie bardzo mi sie podoba - super pomysl, swietna sceneria. 10 sekund.. hehe dobrze ze nie mniej bo do pierwszego zdjecia musialbys wleciec po schodach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 12 Czerwiec 2004 Share Napisano 12 Czerwiec 2004 szkoda, że nie robiłeś na filmie B&W np na Ilford delta 400 albo HP5 400 (ten szczególnie polecam) ziarno zabójcze i kontrasty...ahh zdjęcia są naprawde ładne i ciekawe, tytuł szczególnie przemiawia i współgra. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 12 Czerwiec 2004 Share Napisano 12 Czerwiec 2004 MareG--> Gdzie są takie fajne miejsca do zdjęć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 My ugly face with beatiful stick :P Pasjonaci podrozy na bagna : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 hehe, skóra i produkcja bejsbola w toku (muszą boleć zęby, oj muszą ;)), teraz już wiadomo skąd te niektóre posty :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 Widać kto używa Colgate Herbal, przednia fotka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 ...ja sie nie odwaze pokazac wam siebie z lampa blysk. po 3 nieprzespanych nockach(dzieciaki sa na forum hehe), a spojrzenie mam bardziej metne niz sith_lord pozd wszystkich sesjowiczow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 Ninja--> Ajajaj teraz to napewno nie zasnę :P (conajmniej przez tydzień):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 dzizas a co ty chesz robic z tym zdjeciem ???? hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 A co mam robić?? Sorry ale o tej porze nie bardzo kumam jakie Ci kosmate myśli chodzą po głowie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 no dobra orion na rzyczenie ta makieta to taka sciema bo dopiero sie zabralem hehehe...na podlodze na papierach lezy jedna scianka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 Jaki super nieład twórczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 18 Czerwiec 2004 Share Napisano 18 Czerwiec 2004 orion specjalnie ukladalem heh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 18 Czerwiec 2004 Share Napisano 18 Czerwiec 2004 Mam identyczną komórkę :D... i podobny bałagan... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 18 Czerwiec 2004 Share Napisano 18 Czerwiec 2004 cosik wloski nindzi odrosly ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 18 Czerwiec 2004 Share Napisano 18 Czerwiec 2004 No dobra, oto ja dzis na lekcji ktorej nie bylo ;=) v 2004 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 18 Czerwiec 2004 Share Napisano 18 Czerwiec 2004 Pionier co ty tam trzymasz na pierwszym foto?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 18 Czerwiec 2004 Share Napisano 18 Czerwiec 2004 Widac, ze myslami jestes gdzies w Normandii ;) Ja w kazdym razie chyba radosniej przyjmuje brak zajęć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 19 Czerwiec 2004 Share Napisano 19 Czerwiec 2004 ROTFL Panowie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 19 Czerwiec 2004 Share Napisano 19 Czerwiec 2004 Wysłane przez dirty cosik wloski nindzi odrosly ;) a urosly nie powiem hehe Wysłane przez RK Mam identyczną komórkę :D... i podobny bałagan... no to witaj w klubie ;) co do brejkow...ech kiedy to bylo...juz dawno sobie chodzenie olalem, sesja tylko jest zdziebko dolinujaca poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir_Bols Napisano 20 Czerwiec 2004 Share Napisano 20 Czerwiec 2004 no to i ja... na poczatek troche historii ;) maly bols i jego bryka (od dziecka wiedzialem ze laski leca na kabrio;)): a tutaj bols juz troche wiekszy (niemalze aktualne... ) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 21 Czerwiec 2004 Share Napisano 21 Czerwiec 2004 hehe dobry text :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 23 Czerwiec 2004 Share Napisano 23 Czerwiec 2004 - [Wyedytowany dnia 7-7-2004 > roball] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 23 Czerwiec 2004 Share Napisano 23 Czerwiec 2004 cos sie psuje chyba.. nie moge postowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 24 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 24 Czerwiec 2004 Share Napisano 24 Czerwiec 2004 DruG narcyzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 24 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2004 Dlaczego \'narcyzie\'? Myslalem, ze tutaj nalezy wrzucac swoje foty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 24 Czerwiec 2004 Share Napisano 24 Czerwiec 2004 no dobrze dobrze rybenko juz sie nie unos ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 24 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2004 Taa, bylo bardziej zoomnac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 24 Czerwiec 2004 Share Napisano 24 Czerwiec 2004 ej maly bedziesz mi moje kurwiki podrabial hehe [Wyedytowany dnia 23-06-04 > little-ninja] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 27 Czerwiec 2004 Share Napisano 27 Czerwiec 2004 oki wlasnie wstalem ...a w tle moja bibi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 27 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2004 Boze, jaki żul ;) Mieszkasz w piwnicy, czy takie kaloryferki maja wszyscy? ;) Fajna paniena na scianie. WiP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 27 Czerwiec 2004 Share Napisano 27 Czerwiec 2004 zul zulem a kurwiki kurwikami heh...co do kafla na scianie to unikat, poki bede tu uzendowal nikt go nie sciagnie ;], paniena jest juz skonczona i klade sie z nia codziennie mam kilka wersji heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 27 Czerwiec 2004 Share Napisano 27 Czerwiec 2004 nawet boksowac umiesz? ;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 27 Czerwiec 2004 Share Napisano 27 Czerwiec 2004 ...jasne przemoc to podstawa heh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 http://odin.prohosting.com/kxsite/Ollie.jpg i co darkelf, mowilem ze skacze wyzej :D EDIT: Co za głupi serwer. nie chce hotlinkować, skopiujcie link do nowego okna i enter :P [Wyedytowany dnia 5-7-6724 > kx] :P [Wyedytowany dnia 5-7-2004 > kx] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 kx -> eeeeeee tam :P widac przy bucie ze cos grzebales w Fotosklepie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 14 Lipiec 2004 Share Napisano 14 Lipiec 2004 Nic nie widać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 14 Lipiec 2004 Share Napisano 14 Lipiec 2004 haha Kx ale sciema :P to oszust ja wiedzialem : po obrobce w bardzo tajnym programie rzadowym \" Kx fake discover 2.3 \" ujawniam jedyne w swoim rodzaju unikalne zdjecie ukazujace jak kx naprawde to zrobil :P:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi