Napisano 4 Czerwiec 200420 l no to może ja też sięprzyłączę.. zdjęcie w czasie sesji..zaraz po korekcie, po dwóch nocach nie przespanych.. coś na czasie:) pozdr
Napisano 4 Czerwiec 200420 l oj widze, ze komus przydalaby sie wizyta u fryzjera:) znam dobra fryzjerke jakbys byl we wrocku;)
Napisano 4 Czerwiec 200420 l Widac ze korekta dala Ci sporo do myslenia :) Ale nic nie boj, bedzie lepiej ;) A w ogole juz Cie Sithu widzialem jak sobie kiedys z avatara kamere internetowa zrobiles :)
Napisano 5 Czerwiec 200420 l no widzisz, teraz mam (ale nie u siebie w domu) zdjecie ze tyle samo jak nie wiecej skacze bez :)
Napisano 8 Czerwiec 200420 l To i ja sie pokaze troche inaczej :) Z cyklu \"SAMOTNOŚĆ KRZYCZY W MILCZENIU\" (tytuły w kolejnosci) smutne takie - takie lubie :) pozdr
Napisano 8 Czerwiec 200420 l No Marek. Podaj link do storny z Twoimi fotkami. Naprawde niezle. Wyrobiles sie naprawde :)
Napisano 8 Czerwiec 200420 l ladniutkie te zdjecia ...ktos kto pstrykal wie co to jest dobry kadr, no i klimat otoczenia rewelacja....
Napisano 8 Czerwiec 200420 l Fotograf patsze :D niezle fotki ale kto je robil czy samowyzwalaczem robiles??
Napisano 8 Czerwiec 200420 l Dzieki:) Oczywiscie mojego autorstwa: aparat + statyw i zamowyzwalacz na 10sekund. pozdr
Napisano 8 Czerwiec 200420 l MareG: zdjecia bardzo fajne, ale zeby one smutne byly to bym nie powiedzial. Sceneria zbyt ciekawa zeby bylo smutno/przygnebiajaco. No i na kazdym zdjeciu widac swiatelko w tunelu :)
Napisano 8 Czerwiec 200420 l Drugie zdjecie bardzo mi sie podoba - super pomysl, swietna sceneria. 10 sekund.. hehe dobrze ze nie mniej bo do pierwszego zdjecia musialbys wleciec po schodach :)
Napisano 12 Czerwiec 200420 l szkoda, że nie robiłeś na filmie B&W np na Ilford delta 400 albo HP5 400 (ten szczególnie polecam) ziarno zabójcze i kontrasty...ahh zdjęcia są naprawde ładne i ciekawe, tytuł szczególnie przemiawia i współgra. Pozdrawiam
Napisano 13 Czerwiec 200420 l hehe, skóra i produkcja bejsbola w toku (muszą boleć zęby, oj muszą ;)), teraz już wiadomo skąd te niektóre posty :D pozdrawiam
Napisano 16 Czerwiec 200420 l ...ja sie nie odwaze pokazac wam siebie z lampa blysk. po 3 nieprzespanych nockach(dzieciaki sa na forum hehe), a spojrzenie mam bardziej metne niz sith_lord pozd wszystkich sesjowiczow...
Napisano 16 Czerwiec 200420 l Ninja--> Ajajaj teraz to napewno nie zasnę :P (conajmniej przez tydzień):)
Napisano 16 Czerwiec 200420 l A co mam robić?? Sorry ale o tej porze nie bardzo kumam jakie Ci kosmate myśli chodzą po głowie :P
Napisano 16 Czerwiec 200420 l no dobra orion na rzyczenie ta makieta to taka sciema bo dopiero sie zabralem hehehe...na podlodze na papierach lezy jedna scianka :D
Napisano 18 Czerwiec 200420 l Widac, ze myslami jestes gdzies w Normandii ;) Ja w kazdym razie chyba radosniej przyjmuje brak zajęć :)
Napisano 19 Czerwiec 200420 l Wysłane przez dirty cosik wloski nindzi odrosly ;) a urosly nie powiem hehe Wysłane przez RK Mam identyczną komórkę :D... i podobny bałagan... no to witaj w klubie ;) co do brejkow...ech kiedy to bylo...juz dawno sobie chodzenie olalem, sesja tylko jest zdziebko dolinujaca poz
Napisano 20 Czerwiec 200420 l no to i ja... na poczatek troche historii ;) maly bols i jego bryka (od dziecka wiedzialem ze laski leca na kabrio;)): a tutaj bols juz troche wiekszy (niemalze aktualne... ) :
Napisano 24 Czerwiec 200420 l Autor Dlaczego \'narcyzie\'? Myslalem, ze tutaj nalezy wrzucac swoje foty ;)
Napisano 24 Czerwiec 200420 l ej maly bedziesz mi moje kurwiki podrabial hehe [Wyedytowany dnia 23-06-04 > little-ninja]
Napisano 27 Czerwiec 200420 l Autor Boze, jaki żul ;) Mieszkasz w piwnicy, czy takie kaloryferki maja wszyscy? ;) Fajna paniena na scianie. WiP?
Napisano 27 Czerwiec 200420 l zul zulem a kurwiki kurwikami heh...co do kafla na scianie to unikat, poki bede tu uzendowal nikt go nie sciagnie ;], paniena jest juz skonczona i klade sie z nia codziennie mam kilka wersji heh
Napisano 5 Lipiec 200420 l http://odin.prohosting.com/kxsite/Ollie.jpg i co darkelf, mowilem ze skacze wyzej :D EDIT: Co za głupi serwer. nie chce hotlinkować, skopiujcie link do nowego okna i enter :P [Wyedytowany dnia 5-7-6724 > kx] :P [Wyedytowany dnia 5-7-2004 > kx]
Napisano 14 Lipiec 200420 l haha Kx ale sciema :P to oszust ja wiedzialem : po obrobce w bardzo tajnym programie rzadowym \" Kx fake discover 2.3 \" ujawniam jedyne w swoim rodzaju unikalne zdjecie ukazujace jak kx naprawde to zrobil :P:P:P