Napisano 8 Kwiecień 200816 l Jakis czas temu udalo mi sie zakonczyc ten projekt z czasem przyjdzie animacja :)pozdr. ... ...
Napisano 9 Kwiecień 200816 l Na prawdę świetna pracka ... Miałem okazję kawałek czasu śledzić postępy nad nią i przyznam, że klawo to wyszło ;)
Napisano 9 Kwiecień 200816 l bardzo hmmm advertising'owo , bardzo mi sie podoba , od bidy Moglbys odciac od tla ta z tylu , ta z przodu w zasadzie tez. Ale to naprawde pikus . Bardzo dobra robota pozdrawiam !
Napisano 17 Kwiecień 200816 l bardzo fajnie wyszlo, moglbys pokazac ustawienie studia do tej pracki ? i napisac cos o ustawieniach swiatla?
Napisano 18 Kwiecień 200816 l fakt , model idealny , odwzorowanie w nadrobnieszym szczegule ale... mnie wogule nie pocagaja takei idealne prace , nic od siebie , kserokopia czegos tam ...
Napisano 24 Kwiecień 200816 l No szacuneczek hehe... Sam mam SE może nie takiego ale też SE :D A co do pracki no to normalnie rewelka ;] Sam się kiedyś chciałem brać za fony, ale musze jeszcze potrenować bo nie jest to takie łatwe jak żem to sobie wyobrażał w tej mojej główce xD