Dr0cK Napisano 26 Styczeń 2004 Napisano 26 Styczeń 2004 Witam ! Odrazu przyznaje sie ze wzialem sie za nastepna prace nie dokanczajac poprzedniej...:D ale obiecuje publicznie ze do niej naprawde szybko wroce i dokoncze :D Musze przyznac ze ten model bede robil z wieksza checi bo od zawsze, mozna rzec, marzylem go zrobic. Jest to maszyna rodem ze Star Wars. Gdy jest zlozona moze poruszac sie jak rzycony pierscien lecz gdy sie rozlozy wtedy jej dziala zamiast dloni ( ;) ) roszarpuja przeciwnika, ktory w smiertelnej agoni przeklina jej pole silowe :).... Heh... zaczalem od nog (bo sa najmniej skomplikowane). Aha i jeszce jedno, choc tytulowym bohaterem jest Droideka to tak naprawde praca bedzie wzorowana na tym robocie a nie bedzie jego dokladna kopia.(hehehe) Pozdrowienia...
Krzysiek Napisano 26 Styczeń 2004 Napisano 26 Styczeń 2004 Narazie fajnie to wyglada, powodzenia w dalszej pracy. Pozdrawiam [piwo]
Nimrod Napisano 26 Styczeń 2004 Napisano 26 Styczeń 2004 Nie wiem, czy to dobrzem, że zacząłeś od tyłu, że tak powiem.... Rdzeń pracy jeszcze przed tobą, no cóż ale to twój problem... Z chęcią zobacze co ci z tego wyjdzie.
MC-Maxim Napisano 26 Styczeń 2004 Napisano 26 Styczeń 2004 Spoko :) A mozesz wrzucic oryginalnego robota (fotke) ??
BigBird Napisano 28 Styczeń 2004 Napisano 28 Styczeń 2004 No no lec dale bo nuzki jak narazie nic nie mowia ! Czekam na ta babeczke z niecierpliwoscia wiec do roboty ! Oby max ci lekkim byl !!!
Kris_R Napisano 28 Styczeń 2004 Napisano 28 Styczeń 2004 bardzo lubię te roboty.. jak je zobaczyłem pierwszy raz w ruchu to mnie naprawdę uczekły.. jeśli twój będzie podobny, będzie się tak toczył itp. no to rewelka! to juz mi się podoba :)
Dr0cK Napisano 1 Luty 2004 Autor Napisano 1 Luty 2004 malutki update...:) torche ostatnio nie mialem czasu... szkola...a na dodatek drugie polrocze odrazu z kopyta (do ferii jeszce chyba z 2 tyg. :( )
ftorek Napisano 1 Luty 2004 Napisano 1 Luty 2004 no fajne - tylko ze mocowanie tych odnozy do korpusu wydaje sie byc zbyt cienkie i ten uchwyt na gorze - wyglada jak ucho od siatki
darkelf Napisano 1 Luty 2004 Napisano 1 Luty 2004 czekam na szczegolow wiecej bo narazei poglad widze :)
Falcrum Napisano 25 Luty 2004 Napisano 25 Luty 2004 Tp \"coś\" na górze wygląda ja \"ucho\" do łapania go na hak ( nie wiem jak to powiedzieć). Po prostu ompletnie nie pasuje...: Po za tym wszystkoł ładnie :) Pokaż concept Pozdr
Master Kiełbaster Napisano 25 Luty 2004 Napisano 25 Luty 2004 Nie wiem czy wiecie ale ten temat padł śmiercią naturalną 24 dni temu (przynajmniej wg dat wysłania postów)
ftorek Napisano 25 Luty 2004 Napisano 25 Luty 2004 hej majster - nie zniechecaj - nie badz defetysta :D
Dr0cK Napisano 31 Marzec 2004 Autor Napisano 31 Marzec 2004 just screen (nieche mi sie tego samego pisac co przed awarja) :P
Pablo Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 Gdzies juz to widzialem....tylko gdzie?:) pozdr
Sharp Napisano 5 Kwiecień 2004 Napisano 5 Kwiecień 2004 a w Ataku Klonów nie było ich? :> Spoko jak narazie tylko przod glowy cos mi nie pasi,jakos tak tam jest zbyt organicznie ...
Dor Napisano 5 Kwiecień 2004 Napisano 5 Kwiecień 2004 Jak nie chcesz, żeby logo V-Ray\'a było to rozciągnij kadr lekko do góry, a potem tylko ciachnij bitmapę... ;]
Dr0cK Napisano 5 Kwiecień 2004 Autor Napisano 5 Kwiecień 2004 Heh, narazie mi napis V-ray\'a nie preszkadza ale dzieki za pomysl :)
Myszek Napisano 5 Kwiecień 2004 Napisano 5 Kwiecień 2004 wow, bardzo mi sie podoba w koncu cos innego od nieudanych pierwszych projektow kolegow na forum, aby tak dalej i skoncz ten model to bedzie super !
kulexy Napisano 5 Kwiecień 2004 Napisano 5 Kwiecień 2004 narazie ladnie, niezle ci wyszedl modeling... podoba mis ie ale wiecej updatow bo ja tu narazie widze 4 od 64 dni to jest 0,0625 updejta na dzień :D Edit: Jak ja lubie statystyki... :P
Fafex Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 Ładny. Czekam na resztę. Potem dorób do niego jeszcze otoczenie i już będzie bardzo łądnie.
MC-Maxim Napisano 6 Kwiecień 2004 Napisano 6 Kwiecień 2004 Fajny robocik .... Bardziej podoba mi sie ten stojacy :) Proponuje mu umiescicj jakies swiecące diody w miejscu oczu !
Fafex Napisano 8 Kwiecień 2004 Napisano 8 Kwiecień 2004 Już jest ładnie. Teraz bierz się za otoczenie.
Dr0cK Napisano 8 Kwiecień 2004 Autor Napisano 8 Kwiecień 2004 Heh to jeszcze nie koniec...niestety :). Jeszcze troszke mi przy nim do roboty zostało. Otoczenie jeszcze poczeka :)
Dr0cK Napisano 3 Sierpień 2004 Autor Napisano 3 Sierpień 2004 Spowrotem wrocilem do tego modelu... Kurcze troche go juz zroblilem i pomyslalem ze szkoda by bylo gdyby sie zmarnowal... Narazie malutki update...
Krzysiek Napisano 3 Sierpień 2004 Napisano 3 Sierpień 2004 Wszystko wyglada fajnie, ale ciezko cos konkretniejszego napisac bo nie mam do czego to porownac, w poprzednich postach nie widac zadnych referencji. To na razie tyle, powodzenia w dalszej pracy. Pozdrawiam
Gość User190 Napisano 3 Sierpień 2004 Napisano 3 Sierpień 2004 Hmm... płasko widzę, płasko.... ;) Zapowiada się zachęcająco!! ;)
zipper Napisano 3 Sierpień 2004 Napisano 3 Sierpień 2004 jesli to ma strzelac tymi czulkami na koncach "rąk" ... to mocowanie tego jest zdecydowanie zbyt malo masywne ... polamaloby sie ... :) ale i tak mi sie podoba pozdrawiam
Dr0cK Napisano 10 Sierpień 2004 Autor Napisano 10 Sierpień 2004 kurcze wolno mi to idzie.. lato, plaza...:) niechce mi sie dlugo siedziec przed komputerem...:)
Gość User190 Napisano 10 Sierpień 2004 Napisano 10 Sierpień 2004 Plażaaaa?? Mniaaaaaam.. zaproś mnie na wakacje :) :D Idzie Ci nieźle - całkiem ciekawy koncept, ale jak sam mówisz powoli - po nocy siedzuieć, a w dzieńspać na plaży :D
KoMic Napisano 10 Sierpień 2004 Napisano 10 Sierpień 2004 spoko fajnie wyglada, gdyby moze byl bardziej zlozony, to naprawde by juz git wygladal, no ale good texture i bedzie ok pozdro
illy Napisano 10 Sierpień 2004 Napisano 10 Sierpień 2004 mi sie ta "kula" nie podoba, przynajmniej jest za gladka
Dr0cK Napisano 11 Sierpień 2004 Autor Napisano 11 Sierpień 2004 heh najsmieszniejsze jest to ze wlasnie ta kula tak wyglada w oryginale...;) ale masz racje Skilo zamierzam to zmienc... i tak wiel mi brakuje Droideki ze SW...wiec jesli skolei cos dodam od siebie to nie bedzie mialo wiekszego znaczenia :D Ale odrazu mowilem na poczatku ze bede sie tylko na nim wzorowal... Po prostu mam bardzo kiepskie zdjecia...3 i to jakies ni to z przodu ni z profila ;) Pozdrowienia
darkelf Napisano 11 Sierpień 2004 Napisano 11 Sierpień 2004 w filmie jakos mam przeswiadczenie, ze mial wiecej tych elementow... u ciebie jest jakis wybrakowany ;)... nie wiem, moze za bardzo go rozprezyles?[powiekszyles]
Dr0cK Napisano 11 Sierpień 2004 Autor Napisano 11 Sierpień 2004 darkelf: masz racje, tak jak juz pisalem wiele mu brakuje do pierwowzoru...:/ i raczej duzo juz nie poradze...:/
black_gopher Napisano 11 Sierpień 2004 Napisano 11 Sierpień 2004 darkelf: masz racje, tak jak juz pisalem wiele mu brakuje do pierwowzoru...:/ i raczej duzo juz nie poradze...:/ A ja uważam, że bardzo dobrze Ci idzie. Nie wszystko co robisz musi mieć jakiś odpowiednik. I nie wszystkie wizualizacje muszą być kopią czegoś istniejącego... Inwencja własna z drobnym wpływem czegoś co już widziałeś - jak najbardziej. Wszystko zależy od tego jak to finalnie będzie wyglądało. Tak trzymaj...
Rekomendowane odpowiedzi