pecet Napisano 24 Maj 2008 Napisano 24 Maj 2008 (edytowane) Pod tą tajemniczą nazwą kryje się koparka. Ta którą zrobiłem to wersja opancerzona, jednak odbiega nieco od oryginału, raz że tak miało być, dwa to musiałem improwizować w niektórych miejscach ze względu na brak refek. Nie jest to napewno mega detal, bo nie było trzeba modelować każdej śrubki i miałem tydzień na modelowanie. Wszystko wymodelowane w 3ds max, metodą edit poly, czasami spline. Polycount ok. 250k tris Edytowane 24 Maj 2008 przez pecet
kliment woroszyłow Napisano 24 Maj 2008 Napisano 24 Maj 2008 niezłe. bedzie wersja z texturkami? szyby ci chyba odbijaja wnetrze.......
Sebastian Ozga Napisano 25 Maj 2008 Napisano 25 Maj 2008 Faktycznie, trochę odbiega od oryginału, ale IMHO Twoj wersja jest dużo ładniejsza.
Chrupek Napisano 25 Maj 2008 Napisano 25 Maj 2008 Co by tu powiedzieć. Dla mnie bomba:) już podaje ;) bardzo przyjemny model, aż chce się go schrupać :P
Bubu Napisano 25 Maj 2008 Napisano 25 Maj 2008 Bardzo udany model :D Zastanawia mnie jedno.... na co komu opancerzona koparka ? Bedzie kradl piach z Iraku ?
Kimmi Napisano 25 Maj 2008 Napisano 25 Maj 2008 Jeszcze nigdy nie widziałem opancerzonej koparki:D Te reflektorki pod szybą wyglądają jak głośniki:P Fajny model, podoba mi się.
dziadzik Napisano 25 Maj 2008 Napisano 25 Maj 2008 Model pale lizać. Bubu może będzie trzeba z Iraku piasek kraść jak się w europie skończy, wtedy przyda się taka koparka a prototyp jak na tacy podany:D
Homa Napisano 30 Maj 2008 Napisano 30 Maj 2008 Nio i nie powiedzałeś skąd pomysł na takiego pancerniaka, a tez jestem ciekaw... Model pierwsza klasa. Naprawdę dobra robota. Będą jakieś final rendery?
pecet Napisano 30 Maj 2008 Autor Napisano 30 Maj 2008 ups, troche zapomniałem o tym wątku, dzięki za komenty ;) skąd taki pomysł? poprostu takie zlecenie dostałem ;) miałem zamiar skomponować ze zdjęciem w kopalni żwiru, dziasiaj nawet byłem pare fotek tam zrobić, ale narazie nic mi się nie chce i nie mogę sobie z tym poradzić ;)
Rekomendowane odpowiedzi