Napisano 24 Maj 200816 l Pod tą tajemniczą nazwą kryje się koparka. Ta którą zrobiłem to wersja opancerzona, jednak odbiega nieco od oryginału, raz że tak miało być, dwa to musiałem improwizować w niektórych miejscach ze względu na brak refek. Nie jest to napewno mega detal, bo nie było trzeba modelować każdej śrubki i miałem tydzień na modelowanie. Wszystko wymodelowane w 3ds max, metodą edit poly, czasami spline. Polycount ok. 250k tris Edytowane 24 Maj 200816 l przez pecet
Napisano 25 Maj 200816 l Faktycznie, trochę odbiega od oryginału, ale IMHO Twoj wersja jest dużo ładniejsza.
Napisano 25 Maj 200816 l Co by tu powiedzieć. Dla mnie bomba:) już podaje ;) bardzo przyjemny model, aż chce się go schrupać :P
Napisano 25 Maj 200816 l Bardzo udany model :D Zastanawia mnie jedno.... na co komu opancerzona koparka ? Bedzie kradl piach z Iraku ?
Napisano 25 Maj 200816 l Jeszcze nigdy nie widziałem opancerzonej koparki:D Te reflektorki pod szybą wyglądają jak głośniki:P Fajny model, podoba mi się.
Napisano 25 Maj 200816 l Model pale lizać. Bubu może będzie trzeba z Iraku piasek kraść jak się w europie skończy, wtedy przyda się taka koparka a prototyp jak na tacy podany:D
Napisano 30 Maj 200816 l Nio i nie powiedzałeś skąd pomysł na takiego pancerniaka, a tez jestem ciekaw... Model pierwsza klasa. Naprawdę dobra robota. Będą jakieś final rendery?
Napisano 30 Maj 200816 l Autor ups, troche zapomniałem o tym wątku, dzięki za komenty ;) skąd taki pomysł? poprostu takie zlecenie dostałem ;) miałem zamiar skomponować ze zdjęciem w kopalni żwiru, dziasiaj nawet byłem pare fotek tam zrobić, ale narazie nic mi się nie chce i nie mogę sobie z tym poradzić ;)