OmeN2501 Napisano 28 Maj 2008 Share Napisano 28 Maj 2008 Pomyślałem ze tym razem przydał by sie jakiś abstrakcyjny temat dla bardziej artystycznej części forum. Co komu leży na sercu ;] Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna * Prace umieszczamy w tym wątku * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni Nagrody: * Wybór kolejnego tematu; * Rekomendacja na stronie głównej serwisu; * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE 37 SESJI: 05.06.2008 godz. 23:59. SONDA: od 06.06 do 09.06.2008 (3 dni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 Temat kurde zajefajny panie! Tylko ta miniaturka troche zbija mnie z tropu, co by tu wymyslec :D pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 29 Maj 2008 Autor Share Napisano 29 Maj 2008 Miniaturka jest dla takich starych pryków jak ja, młode pokolenie nie załapie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 Toż to słynna platformówka z lat 90tych ;). Pamiętam jak mocno ja zapowiadali w tamtych czasach a jak już wyszła to przeszła bokiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 29 Maj 2008 Autor Share Napisano 29 Maj 2008 Brawo Koniu, jesteś starym prykiem :P Choc nic dziwnego ze skojarzyłeś bo o ile mnie pamięć nie myli jakoś wtedy twoje prace sie przewijały przez rożne wydawnictwa giercowe :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 to wy az tacy starzy? pocieszajace ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 heehe...oj Omenie nie ;), nie moje. Śledzia. Ale wybaczam ci też jesteś starym prykiem więc pamięc może zawodzić :) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 29 Maj 2008 Autor Share Napisano 29 Maj 2008 A ty to tak w ogóle nic a nic w Secret Service nie pokazałeś? Albo kompendium którymś? Bo chyba rzeczywiście coś na głowę muszę zacząć łykać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 Niestety nie. Moje rysunki pojawiły się tylko w ostatnich wydaniach. To chyba jakiś 99 rok ? Jak długi czas SS nie było później pojawiło się NSS, a potem znów wrócili do nazwy SS chyba na 3-4 miesiące i splajtowali ;P. I w nich były moje prace. Ale nie przyznaje się do nich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 (edytowane) no to w takim razie jestem semi-starym prykiem ;) ale juz nastepnym razem zapostuje jak juz cos bede mial do pokazania- pozdro. ps. niech ktos przypnie temat moze ;) Edytowane 29 Maj 2008 przez Dann.G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regnar Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 Ej to ja tez jestem starym śmierdzącym prykiem, z czasów: duke3D, Prince of Persia i Quake'a :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 Heh ;| . To ja się wypowiadał nie będę, bom jeszcze za młody ... a doom dopiero raczkował ;). ale taki cytacik znalazłem, -> Start 1993 - ostatni numerek w 2001. "Secret Service" był prekursorem w wielu dziedzinach. Jego redaktorzy jako pierwsi w Polsce wyjeżdżali do Londynu na targi ECTS oraz do USA na E3 (Electronic Entertainment Expo), przekonując "że w Europie Wschodniej naprawdę są komputery". Pierwszy w Polsce wprowadził na rynek Cover Dysk (SS 19, 12/1994), Cover CD (od SS 36, 06/1996 do SS 64, 01/1999). Secret Service także jako pierwsze pismo w Polsce publikowało artykuły o mandze, anime i japońskiej kulturze. Dział Manga Room prowadzony był przez Mr. Roota. W końcowym okresie działalności (w wyniku wznowienia dołączania Cover CD, SS 86-91) ukazywał się w dwóch wersjach o odmiennych okładkach. to były czasy. //pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 Ja jeszcze Młody jestem i pamiętam, ze miałem tylko jeden numer NSS z czasów które były schyłkiem tego czasopisma. A jeśli chodzi o Speed'a to myślałem po miniaturce, ze jakiś speed w pixelarcie jest a tu takie rozczarowanie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Designer79 Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 Czy to jest bardziej artystycznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Designer79 Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 Ze staroci to mi przychodzi do głowy pare rzeczy: Rick Dangerous, Bruce Lee Ghost'n'Goblins, Pole Position, Hat Trick, Another World, Flash back, Moonstoone, Hired Guns, Ishtar, Lotus, itd itp. Praca chyba nie przypadła do gustu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 (edytowane) moje 3 gorsze :) zeby niemarnowac postow :-) FINAL ponizej Edytowane 30 Maj 2008 przez ortheza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stHEAD Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 ja tak comicsowo. typu bohaterski bohater i straszne straszydła. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 Malo co potrafie ale trzeba jakos zaczac jak narazie przyzyczajam reke do pracy na tablecie bo po 30 min pracy odczuwam zmeczenie. Zawulon jest dowodca jednego z najbardziej wplywowych dozorow ciemnosci jego cialo wypelnia olbrzymia energia wyssana z negatywnych emocji setek tysiecy ludzi w kazdej chwili w razie potrzeby może uleczyc, zabic lub przepompowac ja do kazdego innego jako niezawodne wsparcie. By happy_angel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 (edytowane) ________edit________ w wolnym czasie pomiedzy rzezba a kompozycja poprawilem mu nosa jeno...i ta wersje wystawiam do glosowania jakby co: Edytowane 1 Czerwiec 2008 przez Dann.G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 no no selfu zaszalałeś... chyba będę na ciebie głosował :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 heh dzieki mortom ale mysle, ze jak zwykle przed koncem sesjii ktos rozwali system i bedzie lypa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 (edytowane) "Serce Ciemności", co prawda miniaturka (jak przypomniał ortheza;) ) tygodniowego speedpaintingu odnosi się do gry... ja jednak sięgnąłem nieco bardziej wgłąb historii naszej planety i wymyśliłem takie coś: godzinka i parę minut w ps cs3, którego właśnie testuję:) Edytowane 1 Czerwiec 2008 przez Thalion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 wlasnie nie odnosi sie do gry. to tylko ikona ;) wybrana ze wzgledu na podobienstwo nazwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 cicho ja jeszcze "starym prykiem" nie jestem;) mam prawo się mylić:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 (edytowane) i ja coś przygotowałem zyskałem trochę czasu i przygotowałem druga wersję... Edytowane 1 Czerwiec 2008 przez Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 hehe Thalion Twoja praca to mi tak pod 300 podchodzi :D Fajny klimat ogólnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 THX jak zwykle ciekawie i makabrycznie... chyba lubisz takie klimaty?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Misio znalazł serce ciemności :D Selfu ta edycja chyba należy do Ciebie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paster03 Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 No niezłe pracki ;) Jak za bardzo nic się nie zmieni to głos poleci dla Thaliona, mi to z kolei nie z 300, ale z Apocalypto się kojarzy, świetny klimacik ^^ Hmm Selfu, technicznie jak na ok. 1,5h jest baaardzo w porządku, ale to nie Twój własny pomysł tylko kopia filmowego Anakina i do końca nie wiadomo czy tylko patrzyłeś na oryginał czy miałeś go w spodniej warstwie i jechałeś po konturach, potem pobieranie kolorków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Paster03 - lol !! nie wiem stary co ty robisz i jak robisz, ale ja wiem ze malowanie NA zdjeciach niczemu nie sluzy ;) masz tu screen i sobie porownaj kolor, linie- co chcesz ;) sorry za off-topic panowie..: to interpretacja a nie kopia Paster... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 i jeszcze wersja C ale nie jestem pewien półtorej godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Thx: mi najbardziej podchodzi koles z toporem. Ale generalnie troche brakuje klimatu jak dla mnie. Te scenki wygladaja bardziej jak szkic scenografii teatralnej (chociaz w sumie nie wiedzialem nigdy szkicu scenografii teatralnej) a nie jak mroczna czy psychodeliczna scenka. Bo jak na Ciebie to tej psychodeli tez jeszcze malo. selfu: Technicznie swietnie wyszlo, skojarzenie tez bardzo celne, ale poprzednia edycja pokazala, ze takie odmalowane screeny maja sporo sceptykow. Mi sie tez wydaje, ze jako trening swietna sprawa, ale w przypadku konkursu to troche pojscie na skroty. No ale regulamin nie zabrania, pozostaje ocena glosujacych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 3 Czerwiec 2008 Share Napisano 3 Czerwiec 2008 leander - moze i masz racje, przyznaje.. ale nie uwazam sie za kogos, kto moze juz operowac swobodnie ilustracja cyfrowa, dlatego JESZCZE nie robie z banki... naogladalem sie paru naprawde dobrych teczek na CA, CG, DA... i w wiekszosci owych teczek kolesie zaczynali od czego? - od kopiowania.. ze zdjec, z reprodukcji obrazow, rysunkow... ja jestem wlasnie na takim etapie chyba- staram sie, kopiujac zdjecie, dobrze je zinterpretowac, zeby to jednak byl moj wklad w ta prace... jezeli ktos uwaza, ze poszedlem na skroty- bardzo mi przykro i niech nie glosuje. pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 3 Czerwiec 2008 Share Napisano 3 Czerwiec 2008 Wiekszosc moich dotychczasowych prac to kopie i nie neguje tej metody nauki. To tak dla jasnosci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalais Napisano 3 Czerwiec 2008 Share Napisano 3 Czerwiec 2008 (edytowane) omg, heart of darkness to jedna z moich ulubionych gier! i wcale nie przeszla bokiem, docenily ja wszystkie growe czasopisma , tylko wszyscy twierdzili ze za krotka... i z tym sie zgodze muzyka grana przez london symphony orchestra, bardzo ciekawa, bajkowa fabula, genialny design i swietna grafika samej gry, jak i animowane jeszcze w starym dosowym 3d studio animacje do dzis sa dla mnie jednymi z lepszych i ciekawszych animacji 3d ever :) ten rozowy ludzik sie nazywal vicious jesli mnie pamiec nie myli a tu dla fanow heart of darkness jedyny making of tej zaje@#%$ giery: http://www.youtube.com/watch?v=qw5kDu40ROw Edit: ah , no i secret service hehe to byly czasy, a jeszcze wczesiej wychodzil top secret, ale zawsze wolalem ss :) Edytowane 3 Czerwiec 2008 przez Kalais Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stHEAD Napisano 3 Czerwiec 2008 Share Napisano 3 Czerwiec 2008 kolejna pracka i chyba ta będzie oceniana, bo wczsniejsza przeszla bez echa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bohater13 Napisano 4 Czerwiec 2008 Share Napisano 4 Czerwiec 2008 a ja tak to widze:) jak krew z nooooosa...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 4 Czerwiec 2008 Share Napisano 4 Czerwiec 2008 to ode mnie troche inny klimat :) ...50 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artluco Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 przyjemny temat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 6 Czerwiec 2008 Share Napisano 6 Czerwiec 2008 anybody some sonda ? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snake! Napisano 7 Czerwiec 2008 Share Napisano 7 Czerwiec 2008 to jeszcze ja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 7 Czerwiec 2008 Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Snake!: ciekawy styl, ale termin wrzucania minal przedwczoraj, wiec nie dodalem Twojej pracy do sondy. Sonda: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=50322 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snake! Napisano 7 Czerwiec 2008 Share Napisano 7 Czerwiec 2008 spoko... moze sie załapie na następną... pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi