nielot007 Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 (edytowane) Witam!! OK kolejna minibitwa :) tym razem cos bardziej wymagajacego :) cala postac :) trzeba zrobic cos takiego --> nietrzeba robic pozy wazne zeby mial cechy tego goscia z obrazka czyli miesnie, stroj itp. twarz mozna wymyslec aby byla ciekawsza ale tez bezprzesady trzeba sie trzymac "stylu" :) w skrocie ma to byc poprawnie anatomiczny miesniak w stroju (jak na obrazku) :) soft obojetnie moze byc tradycyjny jak i sculptery :) ja bede sculptowal czas--> brak ZAPRASZAM do zabawy pozdro LISTA: -nielot007 -marcin wuu -Adek_CG -Tomala Edytowane 4 Czerwiec 2008 przez nielot007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin wuu Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Ja się piszę... Dobrze że nie musi być koniecznie DareDevil - mam awersję do prawników z misją... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2008 OK no to ja zaczynam.. narazie okolo 1h :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi__ok Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 zapowiada sie ciekawie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 całkiem całkiem... tylko co stało mu się z nosem??? wygląda jakby oberwał... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Nielocie robisz jakies retopo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Przez tą minę zajechało Joyner'owskim wolverine'm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2008 (edytowane) Soad--> nie :) Tomala--> tez to zauwazylem, a modeluje z glowy :) Edytowane 2 Czerwiec 2008 przez nielot007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 no to i ja sie dolacze jesli mozna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Nielot ale minka wcale nie była zła, w ogóle jakoś mi się bardziej podobała głowa z posta#6. Później ten detal taki jakby na siłę dodany a szrama z kącika ust nie wygląda ani na bliznę ani na ranę ciętą a raczej jak pęknięcie. Ja bym już tak bardzo z głową nie kombinował żeby nie przekombinować. Patrząc na masywną głowę ciałko też pewnie nieźle przypakujesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin wuu Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 No, szans dla siebie za wielkich nie widzę ale zapisałem się to wrzucam począteczek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2008 Witam!! Tomala--> glowa z6postai nowa to praktycznie to samo tylko bardziej zaznaczylem maske i dodalem detal :) minka bedzie ale na koncu jak glowe skoncze to zrobie nie symetryczna mine ;) witam w bitewce :) ps. pamietajcie, ze postac musi miec kombinezon ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 3 Czerwiec 2008 Share Napisano 3 Czerwiec 2008 marcin wuu czyzby to Nick Fury ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2008 Witam!! poczatek cialka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 3 Czerwiec 2008 Share Napisano 3 Czerwiec 2008 nielot007 fajnie, szczerze powiedziawszy na poczatku jak zobaczylem sama twarz to myslalem ze bedziesz szedl bardziej w cartoon ale widac sie pomylilem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 3 Czerwiec 2008 Share Napisano 3 Czerwiec 2008 Taki początek w ramach eksperymentów. PS tylko nikomu nie mówcie że biorę udział bo miałem jedną pracę skończyć najpierw ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 4 Czerwiec 2008 Share Napisano 4 Czerwiec 2008 ładny :) przypakuj go bardziej bo teraz głowa za duza zdecza ( chyba ) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 4 Czerwiec 2008 Share Napisano 4 Czerwiec 2008 eee nie biorę udziału;P;) jak narazie wszyscy ten sam poziom:) walczcie chlopaki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2008 wizz-->racja , troch poprawilem choc i tak nad proporcjami bede pracowal caly czas do az skonczenia modelu Kirian--> dawaj bierz udzial !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 4 Czerwiec 2008 Share Napisano 4 Czerwiec 2008 nielot - bardzo fajna glowka ale tak jak Tomala mowi - ta z postu #6 najlepsza. Cialo zupelnie nie pasuje do glowy, poszerz mu klate i barki, biodra moze tez. ---- kurde spoznilem sie :D Wyglada duzo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 4 Czerwiec 2008 Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2008 adek-->nice :) kolana ma za wysoko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin wuu Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 qrka wodna, ale jedziecie po bandzie... @adek_cg - :) coś mi się zdaje że nogi są zbyt masywne w stosunku do tułowia i rąk aż głupio wyskakiwać z czymś takim: ale wszedłem to trudno, teraz się nie wycofam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 nielot007 --> ręce za długie, chiba przedramie za krótkie, szyja za chuda jak na taka masywna twarz i ciało. BTW: a można zrobić naprzykład catwoman ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin wuu Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 ziomek wygląda jak małpa z tym beczkowatym tułowiem i długaśnymi łapskami :) The Amazing ApeMan ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 No Nielot z ramionami i karkiem to trochę pojechałeś po bandzie chyba że to takie eksperymenty. Swoją drogą jak oni to robią ci super bohaterowie że im te kostiumy tak idealnie do ciała przylegają że widać każdy mięsień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin wuu Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 I cojarobietuuuu.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2008 marcin wuu--> spoko modelik :) panowie co nikt nie komentuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 6 Czerwiec 2008 Share Napisano 6 Czerwiec 2008 ładnie panowie ładnie nielot007 chyba jak narazie na prowadzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 6 Czerwiec 2008 Share Napisano 6 Czerwiec 2008 marcin wuu moze zrob taka baze mid poly i dokoncz w zbrushu? nielot i adek_cg obaj zrobiliscie strasznie dlugie piszczele. Dajcie kolana nizej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin wuu Napisano 6 Czerwiec 2008 Share Napisano 6 Czerwiec 2008 @gomez - chciałbym ale nie umiem :) (na razie zresztą jestem jeszcze chyba w low poly (trochę ponad 900) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 6 Czerwiec 2008 Share Napisano 6 Czerwiec 2008 nielot ty robisz miesniaka na emeryturze? :P po jego obwislych cycolach jakos tak wnioskuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2008 chudy jakie obwisle cycole :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 6 Czerwiec 2008 Share Napisano 6 Czerwiec 2008 Cyce bym dał trochę do góry i odległość między kroczem a pępkiem znowu za mała. Poza tym jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 6 Czerwiec 2008 Share Napisano 6 Czerwiec 2008 marcin wuu nie zastanawiaj sie zabardzo tylko pociskaj model :) nielot007 no to wszystko ci juz w sumie powiedzieli, to ja moze dodam tylko tyle ze ja bym zaznaczyl mu troche bardziej podbrzusze pare zmian plus takie pierwsze przymiarki do kostiumu, te kolana poprawilem bo faktycznie byly troche za wysoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 6 Czerwiec 2008 Share Napisano 6 Czerwiec 2008 no no nielot nieźle mu w tym lateksie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 6 Czerwiec 2008 Share Napisano 6 Czerwiec 2008 Świetny zestaw facetów w rajtuzach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin wuu Napisano 6 Czerwiec 2008 Share Napisano 6 Czerwiec 2008 nielot007 - no małpa normalnie małpa :) adek_cg - pociskam pociskam. przy żebrach i mięśniach zębatych cośtam ci chyba się pokiełbasiło... a to moje dzisiejsze wypociny (głównie plecy): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatt3r Napisano 7 Czerwiec 2008 Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Cześć! Załapie się jeszcze?:) Mój superduperheroman;) Trochę zeszło czasu z tym mięsniakiem 7h, będzie chwila dodłubię dalej..:]. Pozdrówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 7 Czerwiec 2008 Share Napisano 7 Czerwiec 2008 No fajnie, pokaz jak zrobiles dlonie z zsphere bo mnie takie grabie wychodza. Zmieniales pewnie jakies ustawienia, zdradz nam co i jak :) Nie ma ograniczen czasowych wiec mozesz dlubac dowoli. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 7 Czerwiec 2008 Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Kolejna chwilka dłubania, coś jest chyba nie tak z proporcjami od pasa w dół: marcin wuu podziwiam, mi by się nie chciało tradycyjnymi technikami modelować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatt3r Napisano 7 Czerwiec 2008 Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Gomez ----> Dłonie jeszcze praktycznie nietknięte. Jeżeli chodzi o ustawienia to ciągle coś w zecie eksperymentuje, można było dużo lepiej base pociągnąć, wtedy mniej roboty i milej skulptować ale.. i z tego da sie wyjść. Jedynie co zmieniam to w Adaptice skin: MC MP - on, MBR na 40. Tomala ----> Może z biodrem zejśc trochę niżej? ale ja to słaby w doradzaniu jestem:) trza próbować. Oko zaraz Ojro 08, NoToPifko:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 7 Czerwiec 2008 Share Napisano 7 Czerwiec 2008 No tak, to takie oczywiste a ja taka lipe odwalam z palcami :) Masz repa. Dzieki Tomala - fakt, biodra za wysoko jakos chociaz ja bym mu raczej nogi skrocil. Nogi jakos dziwnie sie rozszerzaja na dole a przy jajkach zwezaja a powinno byc odwrotnie. Moze przez to jest cos nie tak? Dlonie za duze chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 7 Czerwiec 2008 Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Gomez dokładnie, poprawię to i wrzucę jak mi wzrok wróci do normy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 7 Czerwiec 2008 Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Hatt3r - stylowo wyszedł :) reszta tez wymiata :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin wuu Napisano 7 Czerwiec 2008 Share Napisano 7 Czerwiec 2008 @hatter - pięknie pięknie @Tomala - coś ci się proporcje rozjechały - nogi są za grube zdecydowanie w kolanach... mój update: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi