Napisano 5 Czerwiec 200816 l Witojcie mam do zaprozentowania szofki w szotni mojej szkoły :P (sorka że tak głupio gadam ale to przez tą wycieczkę do zakopca) to narazie jest wip ale nie długo dokończe orgynał: (źródło nasza klasa :D) mój wypocin:
Napisano 5 Czerwiec 200816 l Niewiele do oceny tutaj tak bez textur. Siatkę pokaż przynajmniej, wizkę robisz czy gameart?
Napisano 5 Czerwiec 200816 l Autor levus staram siie zrobic cala szkole wiec to wizko gameart :P siatki teraz nie pokarze bo musze kilka rzeczy popopraiac powiem jedno jedne drzwiczki mają 320 tri :P
Napisano 5 Czerwiec 200816 l ło chopie, tyś proporcje pokaszanił... te lufciki od szafek nei tzeba poligonami robic, tylko zrob na nomralce, a jak chcesz zroibic tak jak teraz, to chociaz nie tak wyłupiaste, bo byc oko stracil nie raz!;) i nie mow mi ze to modelowales...ech...to nie gejart!
Napisano 5 Czerwiec 200816 l Popieram Burneq, to się jak narazie bardizej nadaje na normlną wizke, IMO siła gajmaru siedzi w normalach i dobrych teksturach, a dodatkowo sztuką jest zrobienie jak najlepszego modelu przy użyciu jak najmniejszej ilości poly ;)
Napisano 5 Czerwiec 200816 l Ino zes chyzo ze polygonamy swawolil... siateczkom bys ze tu powrzucol ;p
Napisano 5 Czerwiec 200816 l No tak... Ja bym widział na takie drzwiczki: 2 trisy na drzwiczki i jeden na kluczyk. Albo 2 trisy na całą ścianę szafy. Z 320 to można takich całych szafek kilka zrobić:/
Napisano 5 Czerwiec 200816 l Autor No tak... Ja bym widział na takie drzwiczki: 2 trisy na drzwiczki i jeden na kluczyk. Albo 2 trisy na całą ścianę szafy. chuck norris??
Napisano 5 Czerwiec 200816 l Levus ma racje, 2 tri na caaly przó szafy, i po 1-2 na kluszyk, reszta zalatwi normal mapa, a kluszyk jest tak nieistotny, że większość ludzi nawet na to uwagi nie zwróci ;)
Napisano 5 Czerwiec 200816 l Levus ma racje, 2 tri na caaly przó szafy, i po 1-2 na kluszyk, reszta zalatwi normal mapa, a kluszyk jest tak nieistotny, że większość ludzi nawet na to uwagi nie zwróci ;) Dokładnie. A Chucka Norrisa z 320 też by ulepić szło.. pzdr!
Napisano 6 Czerwiec 200816 l Noo tak jak reszta - niemal wszystko na normalce trza robic. Tu masz jakis stary model co kiedys robilem:
Napisano 11 Czerwiec 200816 l Imo nie mozna bylo chyba wybrac nudniejszej i mniej wymagajces sceny do zrobienia -.- So minusy do repa za kreatywizm?
Napisano 8 Październik 200816 l @poraszek ma racje, nie dosc ze ludzie nie lubia szkoly to jeszcze zarzucasz projekt z nia zwiazny :D a na powaznie hm, wszystko wyjdzie po teksturach.
Napisano 8 Październik 200816 l buhehe....No niestety grave diggera roku nie dostaniesz bo to tylko 4 miesiace XD