chudy Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 A nasza reprezentacja nie zawiodła ;)... heheheh na swój dziwny sposób rzeczywiście nie zawiodła...dużo więcej sie jakoś nie spodziewałem :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
zioło Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 I nie ma możliwości zrzucenia winy na sędziego! Jeszcze nigdy w życiu nie widziałem jak Polska strzela bramke, rzadko ogladam mecze ale w tych które ogladalem do tej pory nie widziałem gola:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Kiełbaster Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 to ile jest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgione Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 :eek: porażka normalnie porażka ... czyli polski standard, co tu więcej pisać :mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MF Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 to ile jest? 36, słownie trzydzieście sieść Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 s**nie w banie kto myslal ze zdobedziemy mistrzostwo swiata na mistrzowstwach europy to sie przeliczyl :) , niema co narzekac zagrali tyle na ile bylo ich stac. Wiele lepszych druzyn na tych mistrzostwach pokazalo klape sedesowa. Niema co sie oszukiwac wiadomo bylo ze latwo nie bedzie i nie bylo a zwyczajowo prasa, media rozdmuchaly mity o wielkosci reprezentacji a ledwo balonik urosl zaczelo uchodzic z niego powietrze. :) Cieszy mnie sam fakt ze sie do tych ME zakwalifikowali jak bylo wszyscy widzieli. Czekamy teraz na EL.MS :) No i Holandia mistrzem europy (oby). Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick sheep Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 heh masz dużo racji Predator niemniej takie mecze jak z Belgia i Portugalia dały nadzieje ze nasze orzełki nieloty przynajmniej trochę wiedza na czym polega współczesna piłka nożna niestety.. te mistrzostwa dobitnie pokazały ze jak przychodzi co do czego jesteśmy bezradnymi kopaczami pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
miriam Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 Pomarańczowi Górą :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzAk1 Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 ...niema co narzekac zagrali tyle na ile bylo ich stac... No i to nas martwi...Na nie wiele ich stać ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraB Posted June 17, 2008 Author Share Posted June 17, 2008 To czekamy na Igrzyska :) Leo powinien szukac młodych i chętnych do gry, którym sie chce biegac i walczyc. Jak ktos powiedział "Z pustego Leo nie naleje" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
patry Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 Jaki trener taka drużyna... ja tam się nie wtrącam, ale treningi polskich piłkarzy są delikatnie mówiąc słabe :) A jeśli nie ma treningu - nie ma gry :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 Jaki trener taka drużyna... ja tam się nie wtrącam, ale treningi polskich piłkarzy są delikatnie mówiąc słabe :) A jeśli nie ma treningu - nie ma gry :] Hahaha najprosciej czepic sie trenera :) ja powiem jaka liga polska taka reprezentacja! W ostatnich MŚ Janas przetrenowal zawodnikow cos to pomoglo? Trener moze przekazac im swoja wiedze, koncepcje gry , przygotowac ich mentalnie ale za pilkarzy nie bedzie biegal. Ludzie dajcie spokoj trzeba sie cieszyc ze mieli mozliwosc grania na tych ME. :) Aby rozluznic atmosfere jest nadzieja !!! :D -> http://www.onet.pl/18f-4857a501 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraB Posted June 17, 2008 Author Share Posted June 17, 2008 Myślałem jeszcze nad plusami naszych występów i w sumie to Boruc sobie niezłego showreela skleił w te 270 min. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
patry Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 Predator - ja nie czepiam się trenera tylko treningów :) Nie wiem czy trener dobrze prowadzi treningi, a piłkarze odwalają kichę, czy odwrotnie, bo wychodzi na to samo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomez Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 Jedyna nadzieja dla polski gdy w reprezentacji beda grac sami canarhinos a w bramce Krol Artur XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
purple Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 nie wyszliśmy z grupy,ale nie mieliśmy jak,nie umiemy wyprowadzać ataku pozycyjnego,nie gramy na przód,gramy zbyt długą pilką,drużyna nie uczy się przewidywania sytuacji a PZPN jest skorumpowany i złamanego grosze nia daje na szkolenie piłkarzy... jedynie Krzynówek gra na przód,ale on w kieskiej formie... ale nic to, teraz Hiszpania!!!!!! jest Mistrzem Europy! Torres bohaterem! teraz zostało tylko pogratulować najlepszym!:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavulon 13 Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Zobaczyć Rozpacz Niemców Na Euro 2008 - BEZCENNE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts