Jump to content

Euro 2008

DraB

Polska na Euro:  

52 members have voted

1. 1. Polska na Euro:

• zdobędzie Mistrzostwo
      7
    • wyjdzie z grupy i nic więcej
      13
    • wygra z Niemcami ale nie wyjdzie z grupy
      2
    • nie wyjdzie z grupy bo Żurawski nie strzeli karnego
      3
    • odda mecze. "Why? For Money"
      9
    • wszystko mi jedno, ważne, że można się napić
      18

Recommended Posts

Jak w temacie - wszystko co związane z Euro.

To może na początek wynik Polska-Niemcy.

Chciałbym wierzyć w zwycięstwo ale, że moja realistyczna część nie pozwala to powiem 2:1 dla Niemców

wygramy wygramy wygramy!!!

Będzie rewanż i są realne szanse na to że jeśli chłopaki nie pękną psychicznie to mamy szanse:D

Leo potrafi motywować, więc jeśli Niemcy przegrali by z Polską to mieli by nie lada problem... ;)

Chorwacja uwierzyła by że ten niby czołg można zatrzymać to po ptokach... :P :D

Zobaczymy jak będzie!!!

P.s.

Pozdrawiam wszystkich którzy nie wierzyli w awans do Euro 2008... ;)

Guest Kuba1994

Bądzmy realni dla polski będzie tylko 15:0 . Heh he żartuje patrząc real to 1:0 dla Polski

Właściwie to żadna opcja mi nie pasuje...Najblizsza jest mi ostatnia...ale jestem abstynent o_O

Niech będe patriotą...i zaznacze "wygra z Niemcami ale nie wyjdzie z grupy" :)

Właściwie o co tyle szumu?

Floo chodzi ci o ta podniesiona reke? No niby tak ale mieli dzieki temu swietna okazje bo pilka wpadla pod nogi ktoremus i jeszcze dobitka byla, wiec mysle ze nie powinni czuc sie skrzywdzeni. Sami schrzanili. Prawda jest taka ze gdyby strzelili wtedy to kazdy mowilby - dobrze ze nie bylo karnego bo moze by nie strzelil :)

Jeszcze tylko kilka godzin do meczu. Ja obstawiam remis 1:1. Chociaż mój wrodzony optymizm zaczyna powoli brać górę i skłaniam się powoli do 2:1 dla Polski. Jeśli nawet przegramy, to trzeba pamiętać, że to nie tragedia. I tak możemy wyjść wtedy z grupy :)

DraB troszkę to nie bardzo... szkoda... :( Polacy chyba zbytnio się utożsamiają... Reprezentacje widzą jako coś pozytywnego - i dobrze, tylko szkoda że nie patrzą w ten sposób na dzień niepodległości... (chyba zbytnio kojarzą to z politykami, czyli coś negatywnego)

trzeba sie teraz wyposażyć w prowiant, zrobić odprawę i przygotować odpowiednio... :)

P.s.

czy u was również nie było głosu na polsacie przez dłuższy czas???

Słabo coś przygotowani, bo nie miałem głosu praktycznie od pewnej części meczu Portugali...

brak zegara i wyniku też jakoś mi nie odpowiada... :P

Bez Komentarza, przez 2 lata i 4 lata nic się nie zmieniło więc i na przyszłość pewnie nic się nie zmieni, Piksar :D, pytania w ankiecie są tendencyjne ;). Powinieneś dodać opcję będą wracać do domu piechotą, z dużym bagażem złych doświadczeń.

//Pozdr.

to bedzie wkoncu to mistrzostwo?

+

do pitera:

w 2012 bedzie koniec swiataaaaaaaaaaa, wiec nic z tego, moze w przyszlosci po dinozaurach, po oni chyba lepiej graja od polakow :O

Edited by JunioR