DraB Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Jak w temacie - wszystko co związane z Euro. To może na początek wynik Polska-Niemcy. Chciałbym wierzyć w zwycięstwo ale, że moja realistyczna część nie pozwala to powiem 2:1 dla Niemców Link to comment Share on other sites More sharing options...
hcpiter Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 (edited) 3:1 Niemcy ale chcialbym zeby to Polska wygrala Edited June 6, 2008 by hcpiter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomala Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Też stawiam na 2:1 dla Niemców oby nie było gorzej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JunioR Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 2:1 dla Polski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tweety Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 niemcy zapewne wygrają. ale nie wiem... nie oglądam piłki kopanej :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
!Ewert Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 0:0 Będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaRoZ Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 0:0 Będzie tez podobnie mysle... ew. 1:1 max (ale co to by bylo gdybysmy jednak wygrali-kiedys musi byc z nimi ten pierwszy raz :D) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawel72 Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 A ja stawiam, że Polska wygra, choć jest to tak możliwe jak to, że kiedyś skończę jakiś projekt :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
briz Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 oczywiście 2:0 dla Polski :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcade Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 A widzieliscie to? Polska - niemcy - 08.06.2008 08 + 06 = 14 2 + 0 + 0 + 8 = 10 czyli razem 1410 Także myślę że wygramy ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ofca Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 dokladnie mgr Ziomek wie co mowi... jak to na jutubie jest Polska 1410 vs 0 Niemcy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSn4k3 Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Polska wygra i koniec. Nie po to kupiłem 12 pak Tyskiego żeby flage dostać i ją sciągnać po 1szym meczu:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVirr Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 10:0 na korzyść Polski. Patriotą jestem :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraB Posted June 6, 2008 Author Share Posted June 6, 2008 SSn4k3 - Ale czy wygraja czy przegrają i tak można to obalić :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSn4k3 Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Już obaliłem:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgas Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 ja wierze w naszych !! albo wygramy minimalnie albo przegramy wysoko Link to comment Share on other sites More sharing options...
floo Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 wygramy wygramy wygramy!!! Będzie rewanż i są realne szanse na to że jeśli chłopaki nie pękną psychicznie to mamy szanse:D Leo potrafi motywować, więc jeśli Niemcy przegrali by z Polską to mieli by nie lada problem... ;) Chorwacja uwierzyła by że ten niby czołg można zatrzymać to po ptokach... :P :D Zobaczymy jak będzie!!! P.s. Pozdrawiam wszystkich którzy nie wierzyli w awans do Euro 2008... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruneq Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 y...a o ktorej w niedziele ten mecz?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaRoZ Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 y...a o ktorej w niedziele ten mecz?! http://telegazeta.teleaudio.com.pl/glowna.php?s=2&act=minus&site=317&small_site=3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruneq Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 uf...to bede po robocie juz!:D dziex z regoly nie ogladam meczy, ale polska tak rzadko jest w mistrzostwach ze musze ogladnac!:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kuba1994 Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Bądzmy realni dla polski będzie tylko 15:0 . Heh he żartuje patrząc real to 1:0 dla Polski Link to comment Share on other sites More sharing options...
piksar Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 do bani to - wstaw ankiete i wpisz 15 przewidywanych wariantów i wtedy zobaczymy Link to comment Share on other sites More sharing options...
routee Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 1:0 z karnego w 93' i media markt pójdzie w skarpetkach... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraB Posted June 6, 2008 Author Share Posted June 6, 2008 SPecjalnie dla ciebie ankieta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
piksar Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 marudny jestem - nie podoba mi się (ale nie musi) gdzie opcja - przegra ze szkopami ale wyjdzie z grupy ? miałem na myśli warianty liczbowe najblizszego meczu ale spoko Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzAk1 Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Właściwie to żadna opcja mi nie pasuje...Najblizsza jest mi ostatnia...ale jestem abstynent o_O Niech będe patriotą...i zaznacze "wygra z Niemcami ale nie wyjdzie z grupy" :) Właściwie o co tyle szumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomez Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Tak, to ja zaglosowalem ze zdobedziemy mistrzostwo! Trzeba wierzyc w chlopakow XD poza tym ziomuś mnie zmotywowal :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrkrzysiek Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 i tak wszyscy będą świętować zwycięstwo Kubicy i zapomną o porażce z Niemcami chociaż liczę na remis 1:1 ale to tylko jak sobie Niemcy samobója wbiją:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damnat1on Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Rok bitwy pod grunwaldem :D But... >> 08.06.2008 8+11=19 6+33=39 czyli 1939 >> W tym roku rozpoczęła się II Wojna Światowa gdzie Polacy dostali baty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomez Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Ale skad ty wziales 11 i 33? W ten sposob to mozna kazda date w dowolna inna zamienic :D Poza tym szwaby przegraly 2wś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
floo Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 ziomuś dobre:P ważne że będzie miła atmosfera... i za to pewnie większość lubi mistrzostwa... ;) pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcade Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 No, z opisu gg owcy to ściągnełem ;) ale jak to nie jest dobra wróżba to nie wiem co nią może być ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
floo Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 co sądzicie o meczu otwarcia??? bo będąc obiektywnym to sędzia zawalił karnego... była ewidentnie ręka, tor lotu piłki został zmieniony i nic... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgas Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 szkoda mi Szwajcarów, mecz był bardzo fajny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomez Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 Floo chodzi ci o ta podniesiona reke? No niby tak ale mieli dzieki temu swietna okazje bo pilka wpadla pod nogi ktoremus i jeszcze dobitka byla, wiec mysle ze nie powinni czuc sie skrzywdzeni. Sami schrzanili. Prawda jest taka ze gdyby strzelili wtedy to kazdy mowilby - dobrze ze nie bylo karnego bo moze by nie strzelil :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
floo Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 szczerze to dla mnie powinien być karny tak czy tak... ;) zobaczymy jak druga połowa meczu z Turcji z Portugalią wypadnie... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mallow Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Jeszcze tylko kilka godzin do meczu. Ja obstawiam remis 1:1. Chociaż mój wrodzony optymizm zaczyna powoli brać górę i skłaniam się powoli do 2:1 dla Polski. Jeśli nawet przegramy, to trzeba pamiętać, że to nie tragedia. I tak możemy wyjść wtedy z grupy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraB Posted June 8, 2008 Author Share Posted June 8, 2008 Ciekawostka: Na mieście wiecej flag niż w Dzień Niepodległości :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
floo Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 DraB troszkę to nie bardzo... szkoda... :( Polacy chyba zbytnio się utożsamiają... Reprezentacje widzą jako coś pozytywnego - i dobrze, tylko szkoda że nie patrzą w ten sposób na dzień niepodległości... (chyba zbytnio kojarzą to z politykami, czyli coś negatywnego) trzeba sie teraz wyposażyć w prowiant, zrobić odprawę i przygotować odpowiednio... :) P.s. czy u was również nie było głosu na polsacie przez dłuższy czas??? Słabo coś przygotowani, bo nie miałem głosu praktycznie od pewnej części meczu Portugali... brak zegara i wyniku też jakoś mi nie odpowiada... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraB Posted June 12, 2008 Author Share Posted June 12, 2008 Ekhm, jak Chorwacja pokona Niemców to jesteśmy w pupie? A jak bedzie remis to co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Topek Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Chorwacja pokonała Szkopów :) czyli jak się chce to jednak można... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomez Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Kibicowalem Holandii ale 4:1 sie nie spodziewalem :D Holandia bedzie mistrzem i nie ma bata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraB Posted June 15, 2008 Author Share Posted June 15, 2008 Hah, czujecie się przygnębieni pomyślcie co teraz mają Czesi :) Świetny mecz, był. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mallow Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 Oranje! Niesamowici są. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piksar Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 Szmaciani kopacze do domu Link to comment Share on other sites More sharing options...
miriam Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 Bez Komentarza, przez 2 lata i 4 lata nic się nie zmieniło więc i na przyszłość pewnie nic się nie zmieni, Piksar :D, pytania w ankiecie są tendencyjne ;). Powinieneś dodać opcję będą wracać do domu piechotą, z dużym bagażem złych doświadczeń. //Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudy Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 to było żałosne...spacerowali sobie po boisku...oni chyba myśleli że na wczasy pojechali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JunioR Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 (edited) to bedzie wkoncu to mistrzostwo? + do pitera: w 2012 bedzie koniec swiataaaaaaaaaaa, wiec nic z tego, moze w przyszlosci po dinozaurach, po oni chyba lepiej graja od polakow :O Edited June 16, 2008 by JunioR Link to comment Share on other sites More sharing options...
hcpiter Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 wygralismy ?:D a w 2012 wygramy ? A bedziemy musieli grac dalej o wyjscie ?:) a wogole co robi Wiedzmin Benchaker jak wroci do polski ? edit: Kto dzis zje*** znow sedzia ?;) czy moze ekipa... jak zawsze ?:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MF Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 Yeeees, Niemcy przeszli, jak wygrają to chociaż zwrócą mi się pieniądze przepite przez te mistrzostwa. :D A nasza reprezentacja nie zawiodła ;)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts