Napisano 9 Czerwiec 200816 l Tematem tej edycji jest "Rozpacz". Jednak zanim spędzicie 1,5h na rysowaniu kolejnego załamanego człowieka, ruszcie głową. Po prostu wyraźcie emocje!;) Powodzenia! Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna * Prace umieszczamy w tym wątku * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni Nagrody: * Wybór kolejnego tematu; * Rekomendacja na stronie głównej serwisu; * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE 37 SESJI: 16.06.2008 godz. 23:59. SONDA: od 17.06 do 20.06.2008 (3 dni) P.S. Temat Tygodniowego Speedpaintingu nie jest w żaden sposób powiązany, czy też zainspirowany wczorajszą przegraną Naszych piłkarzy na Euro 2008. ;)
Napisano 9 Czerwiec 200816 l ojeju no a ja chcialem zkopiowac "Krzyk" Muncha (lol)... ale juz mam alternatywe, bo (jak mysle) pomyslalem troche..to do pozniej ;) Edytowane 9 Czerwiec 200816 l przez Dann.G
Napisano 10 Czerwiec 200816 l A teraz cos z zupelnie innej beczki THIS IS THE WAY THE WORLD ENDS -___-
Napisano 10 Czerwiec 200816 l OmeN: tak sie sklada, ze bylem swiadkiem takiej akcji, wiec tym bardziej do mnie przemawia ;)
Napisano 10 Czerwiec 200816 l hehehe ja tez kiedys mialem okazje widziec rozpacz pijaczka ktory upuscil winko w autobusie. Omen szkoda ze nie zrobiles wersji z cycuszkami ;) heheheh jak tu: http://preview.safenet.pl/marek/motyl_final2__.jpg
Napisano 11 Czerwiec 200816 l Autor mant-raz - fajnie się zapowiada... oryginalne kolorki:D leszek_lenia - ciekawe, ciekawe... podoba mi się kadr i barwy. OmeN2501 - hehe:D Czyżbyśmy mieli zwycięzcę?;) interpretacja tematu niebanalna... kapitalne kolorki. Perspektywa przypomina mi jedną z Twoich ostatnich prac: "Hostile Takeover";)
Napisano 11 Czerwiec 200816 l W mglisty dzień kobieta znajduje swojego ukochanego męża w lesie. 30 minut joł:D
Napisano 11 Czerwiec 200816 l Thx - ze papier jest na polce i w dodatku za maly?:> RaVirr - mi sie podoba, gdyby nie tej laski lewa reka- nienaturalnie wyglada .. ale jakby byl ten sam pomysl a troche inny kadr, troszke bardziej wyrazisty i zrozumialy, zeby nie trzeba bylo opisywac, to by bylo naprawde ok
Napisano 11 Czerwiec 200816 l szczerze mowiac to nie wyszlo ani na ziemi ani w powietrzu edit: HAH teraz zczailem o co cho, myslalem, ze pisales odnosnie tego goscia, ze on stoi na ziemi, ale teraz juz widze przekaz lol papier wiekszy moze zrob i podloge podobna do tej co w kiblu;) Edytowane 12 Czerwiec 200816 l przez Dann.G
Napisano 12 Czerwiec 200816 l e tam selfu czepiasz sie ;), ja skumalem (choc nie od razu;]). smieszny pomysl Thx. pozdrowki
Napisano 12 Czerwiec 200816 l moglbym zrobic zdjecie sobie po 92 minucie meczu Austria-Polska i tu wstawic........
Napisano 12 Czerwiec 200816 l gdybym ja wstawil swoje to mialo by tytul nie 'rozpacz' tylko 'furia' gdybym byl tam w okolicy zorganizowal bym 'wieszanie sedziego'... pzdr.
Napisano 13 Czerwiec 200816 l moglbym zrobic zdjecie sobie po 92 minucie meczu Austria-Polska i tu wstawic........ e to by dopiero było :D ... THX to dopiero rozpacz, gdy w ostatniej sekundzie ucieka papier :].
Napisano 13 Czerwiec 200816 l dzięki znajdę chwilke to podciagnę ten maziaj a o meczu nie gadajmy bo my tu w CK-owie mało sie z kumplami nie pobiliśmy klnąc na przewał jaki nam zrobiono
Napisano 14 Czerwiec 200816 l Selfu - ... ze za slabe cieniowanie ;) to są dwie prawe, przyjrzyj się.
Napisano 15 Czerwiec 200816 l Jakby się przyjrzeć to tam nie ma dłoni ;p Mruk bardzo fajny klimat i kolorki :D
Napisano 15 Czerwiec 200816 l lekko poprawiłem bo widze że dużo bulletów otrzymałem ^^ ta praca idzie do ankiety P.S broń boże niemam nic wspólnego z tym osobnikiem ^^ Edytowane 15 Czerwiec 200816 l przez mrozik26
Napisano 16 Czerwiec 200816 l Autor sly - nie zapomnij żeby przed deadline'm określić która praca ma być w głosowaniu;)
Napisano 16 Czerwiec 200816 l widze sporo ciekawych prac tutaj :) postanowilem wrzucic cos od siebie :P troche to inne do czego tu przywykliscie chyba, ale co mi tam :P z 50 minut, tablecik w photoshopie
Napisano 16 Czerwiec 200816 l Kalais - fajnie, podobny do Czesia trochę. Czesio jest fajny. (podobają mi się twoje "kontrowersyjne" prace...kip dułin it...) thx :)
Napisano 17 Czerwiec 200816 l Wie ktoś może jak ustawić sondę?:) Zakładasz nowy wątek -> zakładka Dodatkowe Opcje -> Dodaj Ankietę / zaznaczasz czek'a i lecisz ... //Pozdr.