Levus Napisano 20 Czerwiec 2008 Autor Napisano 20 Czerwiec 2008 (edytowane) Dzięki za komenty! Tak, no mi też się podoba bardziej:) Dzięki F/X jeszczeraz za sugestię solidną:) Mario->Pomyślę o tym co piszesz. W ue3 jeszcze się zbytnio sprawnie nie poruszam. I czaję się już drugi miesiąc żeby viśte postawić w celu posiadania dx10 i uruchomienia nowszych szejderów z karty (np w xnormal na dx10). Właśnie żeby się sprzętowym sss pobawić.. Chyba że sie da dx10 w pełnych obrotach na xp postawić? Szykuję jeszcze jeden zwrot akcji z tym modelem, ale najpierw zrigować muszę żeby fajnie wyglądało:p EDIT: grrr... na polycouncie piszą, że im się bardziej czarno złota zbroja podobała:/ E, już zostawiam po naszemu:p Edytowane 20 Czerwiec 2008 przez Levus
F/X Napisano 21 Czerwiec 2008 Napisano 21 Czerwiec 2008 Heh... Kilka pikseli zmiany i juz zaczyna nabierac charakteru. Tak trzymaj!
Levus Napisano 21 Czerwiec 2008 Autor Napisano 21 Czerwiec 2008 Ok, next step. Nowy ficzer:) Poza na szybko w zbrushu, nie zrigowałem tego jeszcze niestety więc błędów od groma zapewne. Mordka niestety stara, pomyliłem pliki i się zorientowałem w połowie pozowania:/ No ale to poglądowo więc nie ma co się przejmować. Całość z dwoma mieczami 11,5k tri.
ETA Napisano 21 Czerwiec 2008 Napisano 21 Czerwiec 2008 Naaaaaasj, ale mam nadzieje, że odtatecznie miecze nie będą takie lodowe :)
Kuba Napisano 22 Czerwiec 2008 Napisano 22 Czerwiec 2008 Wygląda bardzo fajnie, z tą drugą głową będzie jeszcze lepiej. Naprawdę jestem pod wrażeniem ostatnio pokazywanych przez Ciebie modeli :)
Temporal Napisano 22 Czerwiec 2008 Napisano 22 Czerwiec 2008 kurde pomysl z mieczami naprawde trafiony fajnie to wyglada :) te rekojesci sa albo zamale albo on ma zaduze dlonie :P
Gość Marioza Napisano 22 Czerwiec 2008 Napisano 22 Czerwiec 2008 dobre dobre, teraz kojazy mi się z azjatyckimi produkacjami ma w sobie coś z "żółtego" klimatu
KLICEK Napisano 23 Czerwiec 2008 Napisano 23 Czerwiec 2008 bardzo fajny, ale po ostatniej Twojej postaci w galerii, czuje leciutki niedosycik :) ciagnij go :D
Levus Napisano 23 Czerwiec 2008 Autor Napisano 23 Czerwiec 2008 (edytowane) Dzięki za komenty! bardzo fajny, ale po ostatniej Twojej postaci w galerii, czuje leciutki niedosycik :) ciagnij go :D Wujek, ja mam już dosyć tego biesa:p Pozatem na bułki trzeba zarabiać.. No ale jeszcze pociągnę trochę:P pozdrówki! Edytowane 23 Czerwiec 2008 przez Levus
Por@szek Napisano 23 Czerwiec 2008 Napisano 23 Czerwiec 2008 Niebeski tutaj niepasuje za nic. Dodatkowo taki kat swiatla wyostrza noise co imo wcale dobrze nie wplywa na model. Poza tym bardzo fajnie
Levus Napisano 23 Czerwiec 2008 Autor Napisano 23 Czerwiec 2008 Porasz, thx. Wiem, że masz zawsze rację to już nie renderuję z niebieskim:p Mały up. tym razem model z selfilumination=0. Wcześniej było 40-60. Trzy światełka. No i chętnie usłyszę wszelką krytykę:) (i pytanie, jak deafultowo ustawiacie mipmaping w maxie do wyświetlania we wievporcie??) A tu takie renderki for fun: scanline: i mental:
Innos Napisano 24 Czerwiec 2008 Napisano 24 Czerwiec 2008 Oto co dziadzio Innos lubi najbardziej :D Świetny modelik podoba mi się. Tex też dobre ale te dłonie... Miecze wypadłyby mu z rąk!
F/X Napisano 24 Czerwiec 2008 Napisano 24 Czerwiec 2008 Bardzo fajny. Jedyne co mi sie rzuca w oczy to za krotki sejmitar. No i nie zapomnij zmienic mordki przed koncowym renderem ;]
Por@szek Napisano 24 Czerwiec 2008 Napisano 24 Czerwiec 2008 (edytowane) Hmm mam obiekcje co do ostrza. Wyglada jak rybia pletwa albo skrzele. Po za tym bardzo fajnie. I nie, nie mam zawsze racji. Myle sie , i wogole to co ja tam wiem, ja taki forumowy noob spammer jestem ;) Edit : wogole tak teraz patrze to scimitar w porownaniu do postaci odstaje jakoscia. jakos tak na szybko imo. Daj m uwiecej milosci szczegulnie na czesci powyzej rekojesci (jakkolwiek sie ona nazywa) Kilka refek ktore moglbys wziasc pod uwage : Edytowane 24 Czerwiec 2008 przez Por@szek 1
Levus Napisano 24 Czerwiec 2008 Autor Napisano 24 Czerwiec 2008 Dzięki Porasz, super refki! Rację masz choć sejmitar jeszcze nie skończony. Wezmę pod uwagę to co napisałeś. pozdrówki!
Gość Marioza Napisano 24 Czerwiec 2008 Napisano 24 Czerwiec 2008 poszło w oldschoola ale andal wygląda fikuśnie i fajnie koziki fakt roche płaskie wyszły tyle ze moze w ruchu ze specularem jakim by wyglada wporzo Por@szek wiedze ze masz swietna kolekcje takich kozików, chetnie bym luknął wiecej :)
Por@szek Napisano 25 Czerwiec 2008 Napisano 25 Czerwiec 2008 Dokladnie okolo 8Gb Ale czesto za duzo czasu mi zejdzie na przewalenie tych setek tysiecy screenow i conceptow wiec robie google. Te akurat sa prosto z googli, nie mialem ich w kolekcji.
Gość Morte Napisano 10 Lipiec 2008 Napisano 10 Lipiec 2008 Mieczyk bardzo fajny, choć z jednej strony te ornamenty nadają mu charakter ozdobny, a ślady zużycia ze był używany do walki.. taki trochę kontrast, ale wiem że marudzę. A no i postać też dobra tylko ze dłonie trochę takie wyglucone:P;)
Tomala Napisano 10 Lipiec 2008 Napisano 10 Lipiec 2008 No fajny mieczyk tylko trochę za mocno przybrudzony mi się wydaje. Pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi