Napisano 20 Czerwiec 200816 l Autor Dzięki za komenty! Tak, no mi też się podoba bardziej:) Dzięki F/X jeszczeraz za sugestię solidną:) Mario->Pomyślę o tym co piszesz. W ue3 jeszcze się zbytnio sprawnie nie poruszam. I czaję się już drugi miesiąc żeby viśte postawić w celu posiadania dx10 i uruchomienia nowszych szejderów z karty (np w xnormal na dx10). Właśnie żeby się sprzętowym sss pobawić.. Chyba że sie da dx10 w pełnych obrotach na xp postawić? Szykuję jeszcze jeden zwrot akcji z tym modelem, ale najpierw zrigować muszę żeby fajnie wyglądało:p EDIT: grrr... na polycouncie piszą, że im się bardziej czarno złota zbroja podobała:/ E, już zostawiam po naszemu:p Edytowane 20 Czerwiec 200816 l przez Levus
Napisano 21 Czerwiec 200816 l Heh... Kilka pikseli zmiany i juz zaczyna nabierac charakteru. Tak trzymaj!
Napisano 21 Czerwiec 200816 l Autor Ok, next step. Nowy ficzer:) Poza na szybko w zbrushu, nie zrigowałem tego jeszcze niestety więc błędów od groma zapewne. Mordka niestety stara, pomyliłem pliki i się zorientowałem w połowie pozowania:/ No ale to poglądowo więc nie ma co się przejmować. Całość z dwoma mieczami 11,5k tri.
Napisano 21 Czerwiec 200816 l Naaaaaasj, ale mam nadzieje, że odtatecznie miecze nie będą takie lodowe :)
Napisano 22 Czerwiec 200816 l Wygląda bardzo fajnie, z tą drugą głową będzie jeszcze lepiej. Naprawdę jestem pod wrażeniem ostatnio pokazywanych przez Ciebie modeli :)
Napisano 22 Czerwiec 200816 l kurde pomysl z mieczami naprawde trafiony fajnie to wyglada :) te rekojesci sa albo zamale albo on ma zaduze dlonie :P
Napisano 22 Czerwiec 200816 l dobre dobre, teraz kojazy mi się z azjatyckimi produkacjami ma w sobie coś z "żółtego" klimatu
Napisano 23 Czerwiec 200816 l bardzo fajny, ale po ostatniej Twojej postaci w galerii, czuje leciutki niedosycik :) ciagnij go :D
Napisano 23 Czerwiec 200816 l Autor Dzięki za komenty! bardzo fajny, ale po ostatniej Twojej postaci w galerii, czuje leciutki niedosycik :) ciagnij go :D Wujek, ja mam już dosyć tego biesa:p Pozatem na bułki trzeba zarabiać.. No ale jeszcze pociągnę trochę:P pozdrówki! Edytowane 23 Czerwiec 200816 l przez Levus
Napisano 23 Czerwiec 200816 l Niebeski tutaj niepasuje za nic. Dodatkowo taki kat swiatla wyostrza noise co imo wcale dobrze nie wplywa na model. Poza tym bardzo fajnie
Napisano 23 Czerwiec 200816 l Autor Porasz, thx. Wiem, że masz zawsze rację to już nie renderuję z niebieskim:p Mały up. tym razem model z selfilumination=0. Wcześniej było 40-60. Trzy światełka. No i chętnie usłyszę wszelką krytykę:) (i pytanie, jak deafultowo ustawiacie mipmaping w maxie do wyświetlania we wievporcie??) A tu takie renderki for fun: scanline: i mental:
Napisano 24 Czerwiec 200816 l Oto co dziadzio Innos lubi najbardziej :D Świetny modelik podoba mi się. Tex też dobre ale te dłonie... Miecze wypadłyby mu z rąk!
Napisano 24 Czerwiec 200816 l Bardzo fajny. Jedyne co mi sie rzuca w oczy to za krotki sejmitar. No i nie zapomnij zmienic mordki przed koncowym renderem ;]
Napisano 24 Czerwiec 200816 l Hmm mam obiekcje co do ostrza. Wyglada jak rybia pletwa albo skrzele. Po za tym bardzo fajnie. I nie, nie mam zawsze racji. Myle sie , i wogole to co ja tam wiem, ja taki forumowy noob spammer jestem ;) Edit : wogole tak teraz patrze to scimitar w porownaniu do postaci odstaje jakoscia. jakos tak na szybko imo. Daj m uwiecej milosci szczegulnie na czesci powyzej rekojesci (jakkolwiek sie ona nazywa) Kilka refek ktore moglbys wziasc pod uwage : Edytowane 24 Czerwiec 200816 l przez Por@szek
Napisano 24 Czerwiec 200816 l Autor Dzięki Porasz, super refki! Rację masz choć sejmitar jeszcze nie skończony. Wezmę pod uwagę to co napisałeś. pozdrówki!
Napisano 24 Czerwiec 200816 l poszło w oldschoola ale andal wygląda fikuśnie i fajnie koziki fakt roche płaskie wyszły tyle ze moze w ruchu ze specularem jakim by wyglada wporzo Por@szek wiedze ze masz swietna kolekcje takich kozików, chetnie bym luknął wiecej :)
Napisano 25 Czerwiec 200816 l Dokladnie okolo 8Gb Ale czesto za duzo czasu mi zejdzie na przewalenie tych setek tysiecy screenow i conceptow wiec robie google. Te akurat sa prosto z googli, nie mialem ich w kolekcji.
Napisano 10 Lipiec 200816 l Mieczyk bardzo fajny, choć z jednej strony te ornamenty nadają mu charakter ozdobny, a ślady zużycia ze był używany do walki.. taki trochę kontrast, ale wiem że marudzę. A no i postać też dobra tylko ze dłonie trochę takie wyglucone:P;)
Napisano 10 Lipiec 200816 l No fajny mieczyk tylko trochę za mocno przybrudzony mi się wydaje. Pozdro.