Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

Dzięki za komenty!

Tak, no mi też się podoba bardziej:) Dzięki F/X jeszczeraz za sugestię solidną:)

Mario->Pomyślę o tym co piszesz. W ue3 jeszcze się zbytnio sprawnie nie poruszam. I czaję się już drugi miesiąc żeby viśte postawić w celu posiadania dx10 i uruchomienia nowszych szejderów z karty (np w xnormal na dx10). Właśnie żeby się sprzętowym sss pobawić.. Chyba że sie da dx10 w pełnych obrotach na xp postawić?

Szykuję jeszcze jeden zwrot akcji z tym modelem, ale najpierw zrigować muszę żeby fajnie wyglądało:p

EDIT: grrr... na polycouncie piszą, że im się bardziej czarno złota zbroja podobała:/ E, już zostawiam po naszemu:p

Edytowane przez Levus

• Odpowiedzi 70
  • Wyświetleń 7,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Heh... Kilka pikseli zmiany i juz zaczyna nabierac charakteru. Tak trzymaj!

Napisano
  • Autor

Ok, next step.

Nowy ficzer:)

Poza na szybko w zbrushu, nie zrigowałem tego jeszcze niestety więc błędów od groma zapewne. Mordka niestety stara, pomyliłem pliki i się zorientowałem w połowie pozowania:/ No ale to poglądowo więc nie ma co się przejmować.

Całość z dwoma mieczami 11,5k tri.

d55dd3d602c7beee.jpg

Napisano

Naaaaaasj, ale mam nadzieje, że odtatecznie miecze nie będą takie lodowe :)

Napisano

Wygląda bardzo fajnie, z tą drugą głową będzie jeszcze lepiej. Naprawdę jestem pod wrażeniem ostatnio pokazywanych przez Ciebie modeli :)

Napisano

kurde pomysl z mieczami naprawde trafiony fajnie to wyglada :) te rekojesci sa albo zamale albo on ma zaduze dlonie :P

Napisano

dobre dobre, teraz kojazy mi się z azjatyckimi produkacjami ma w sobie coś z "żółtego" klimatu

Napisano
  • Autor

Dzięki za komenty!

bardzo fajny, ale po ostatniej Twojej postaci w galerii, czuje leciutki niedosycik :) ciagnij go :D

Wujek, ja mam już dosyć tego biesa:p Pozatem na bułki trzeba zarabiać..

No ale jeszcze pociągnę trochę:P

pozdrówki!

Edytowane przez Levus

Napisano

Niebeski tutaj niepasuje za nic.

Dodatkowo taki kat swiatla wyostrza noise co imo wcale dobrze nie wplywa na model.

Poza tym bardzo fajnie

Napisano
  • Autor

Porasz, thx. Wiem, że masz zawsze rację to już nie renderuję z niebieskim:p

Mały up. tym razem model z selfilumination=0.

Wcześniej było 40-60.

Trzy światełka.

No i chętnie usłyszę wszelką krytykę:)

(i pytanie, jak deafultowo ustawiacie mipmaping w maxie do wyświetlania we wievporcie??)

08c71f7b69baea48.jpg

A tu takie renderki for fun:

scanline:

1491f54efaf8a963.jpg

i mental:

782a2835f5a1a7b2.jpg

Napisano

Oto co dziadzio Innos lubi najbardziej :D Świetny modelik podoba mi się. Tex też dobre ale te dłonie... Miecze wypadłyby mu z rąk!

Napisano

Bardzo fajny. Jedyne co mi sie rzuca w oczy to za krotki sejmitar. No i nie zapomnij zmienic mordki przed koncowym renderem ;]

Napisano

Hmm mam obiekcje co do ostrza.

Wyglada jak rybia pletwa albo skrzele.

107626.jpg

Po za tym bardzo fajnie. I nie, nie mam zawsze racji. Myle sie , i wogole to co ja tam wiem, ja taki forumowy noob spammer jestem ;)

Edit : wogole tak teraz patrze to scimitar w porownaniu do postaci odstaje jakoscia. jakos tak na szybko imo. Daj m uwiecej milosci szczegulnie na czesci powyzej rekojesci (jakkolwiek sie ona nazywa) Kilka refek ktore moglbys wziasc pod uwage :

patch1_items_13.jpg

SpardaSword.jpg

WIP_sama.van_Esenthel_Weapon_A.jpg

Edytowane przez Por@szek

Napisano
  • Autor

Dzięki Porasz, super refki!

Rację masz choć sejmitar jeszcze nie skończony. Wezmę pod uwagę to co napisałeś.

pozdrówki!

Napisano

poszło w oldschoola ale andal wygląda fikuśnie i fajnie koziki fakt roche płaskie wyszły tyle ze moze w ruchu ze specularem jakim by wyglada wporzo

Por@szek wiedze ze masz swietna kolekcje takich kozików, chetnie bym luknął wiecej :)

Napisano

Dokladnie okolo 8Gb

Ale czesto za duzo czasu mi zejdzie na przewalenie tych setek tysiecy screenow i conceptow wiec robie google.

Te akurat sa prosto z googli, nie mialem ich w kolekcji.

Napisano

Mieczyk bardzo fajny, choć z jednej strony te ornamenty nadają mu charakter ozdobny, a ślady zużycia ze był używany do walki.. taki trochę kontrast, ale wiem że marudzę.

A no i postać też dobra tylko ze dłonie trochę takie wyglucone:P;)

Napisano

No fajny mieczyk tylko trochę za mocno przybrudzony mi się wydaje. Pozdro.