Ford Prefect Napisano 16 Czerwiec 2008 Napisano 16 Czerwiec 2008 (edytowane) Czołem społeczność :) Wrzucam kilka wizek zrobionych w Lightwave, głównie po to żeby pokazać że nie samym 3dmax'em człowiek żyje. Pozdrawiam! Lightwave 9.3, Corel Photopaint Edytowane 16 Czerwiec 2008 przez Ford Prefect
!Ewert Napisano 16 Czerwiec 2008 Napisano 16 Czerwiec 2008 Zamek na ostatnim rox. a tak to mam mieszane uczucia.
NV Napisano 16 Czerwiec 2008 Napisano 16 Czerwiec 2008 (edytowane) Kobieta z dzieckiem na ostatnim zbędna. "Zamek rox" XD. Zieleń całkiem całkiem. Niepotrzebnie ludzi dałeś tak blisko kamery. W oddali wyglądają lepiej. I mogłeś tego WW na 2 renderze wywalić bo odbiega od jakości reszty aut. Podobnie jak Black Mamba, mieszane uczucia.Ale podoba mi się :] ładnie. Edytowane 16 Czerwiec 2008 przez NV
Ford Prefect Napisano 16 Czerwiec 2008 Autor Napisano 16 Czerwiec 2008 Dzięki za komentarze, "zamek" to kosciól - wymóg klienta :] Dorzuciłem nocny, pozdrawiam! edit: wiem, mieszanie ludzi 2D + 3D nie wychodzi renderom na dobre :)
hcpiter Napisano 16 Czerwiec 2008 Napisano 16 Czerwiec 2008 zielen i swiatelko ladne :) W czym render standart LW czy FP a moze Kray ? pozdro !
carlosss Napisano 16 Czerwiec 2008 Napisano 16 Czerwiec 2008 właśnie coś z tym światłem jest nie tak ;P ogólnie duużo więcej pracy w PS mi się wydaje
Ford Prefect Napisano 16 Czerwiec 2008 Autor Napisano 16 Czerwiec 2008 hcpiter - renderowane w standardowym LW, FinalGather Interpolated stąd plamy na ścianach się pojawiają, no ale za to jest szybki ;]. Niestety nie starczyło czasu na trawę w sasquatchu, poniedziałkowe deadliny są najgorsze. Dzięki wszystkim za uwagi, czekam na więcej.
tomdv Napisano 16 Czerwiec 2008 Napisano 16 Czerwiec 2008 Wypas. Trochę brakuje mi rynien, szczególnie rzuciło mi się t w oczy na pierwszym - te okna na dachu - tak ma być ?
La R Napisano 16 Czerwiec 2008 Napisano 16 Czerwiec 2008 Elegancja francja ;) tylko trochę brak pieszczot z postpro i na drugim ludzie na pierwszym planie jakoś tak odstają.
Pawelkos Napisano 16 Czerwiec 2008 Napisano 16 Czerwiec 2008 Jak dla mnie spoko, calosc prezentuje sie ladnie i mysle ze kleint byl zadowolony, poza tymi maly ale o ktorych wspomniano wyzej czyli ludzie blisko kamery i ten VW, no i od siebie dodam ze latarnie mi sie troche nie podobaja, slupy nie wiem jaki material maja imiotowac, i troche razi to ze w srodku klosze sa puste
keraj37 Napisano 17 Czerwiec 2008 Napisano 17 Czerwiec 2008 wow, ta pani z drugiego renderu!!!! Ale ludzie z przedostatnbiego to mistrzostwo: *****
Ford Prefect Napisano 17 Czerwiec 2008 Autor Napisano 17 Czerwiec 2008 Dzięki wszystkim za konstruktywną krytykę ;] tomdv - to jest oczywiście nie mój projekt, ale z tego co wiem to w takich budynkach stosuje się rynny wewnętrzne; po to są też te szare słupy, żeby odprowadzać rury spustowe do ziemi. Co do okien również - stosuje się takie z powodzeniem, nazywają się kolankowe :] Pawelkos - zgadza z tymi lampami, do poprawy Generalnie z ludźmi wklejanymi to wiem - mogłem zamieścić rendery bez nich, bo tylko psują.
Orangegraphics Napisano 17 Czerwiec 2008 Napisano 17 Czerwiec 2008 dlaczego sie swiatla w alfie w dzien swieca? akum mu padnie;]
J|L Napisano 17 Czerwiec 2008 Napisano 17 Czerwiec 2008 mówiąc słownictwem lajtłejwowych terrorystów prace jak dla mnie Bomba ! jakie czasy renderow ? jaki sprzecior pewnie słaby :P pare detali troszke sie wyróżnia ale to juz przedmowcy o nich wspomnieli nocny rzut troszke moze za niebieski ? tak czy siak super pracki pozdro J|L
Ford Prefect Napisano 17 Czerwiec 2008 Autor Napisano 17 Czerwiec 2008 Xiz0r - dopiero co zaparkował i jeszcze nie zgasił świateł, a kierowcy nie widać bo szuka czegoś pod siedzeniem ;] J|L - dzięki, renderowane na xeonie - ok. 40 minut na render ~2500x1500
hcpiter Napisano 17 Czerwiec 2008 Napisano 17 Czerwiec 2008 he czuje sentyment do lw chociaz nic sensownego w nim nie zrobilem :) do wizek super jest Kray polecam :)
Kimmi Napisano 17 Czerwiec 2008 Napisano 17 Czerwiec 2008 Bardzo ładnie, ale nie podoba mi się połączenie dachu ze ścianami, szczególnie na pierwszych i ostatnim renderze. Niszczy to cały efekt, no ale może to tak miało być.
Rekomendowane odpowiedzi