Napisano 17 Czerwiec 200816 l Jakiś czas temu Łukasz Kubiński zamieścił na łamach naszego forum krótką animację "Biped Jump". Animacja została bardzo pozytywnie odebrana na forum. Łukasz postanowił podzielić się swoją wiedzą i mam przyjemność zaprezentować część I pierwszego w Polsce pełnego wideotutoriala pod szyldem firmowym Dash Dot Creations. Całość trwa prawie 2 godziny i składa się z 3 części. Tutorial pokazuje proces tworzenia animacji od początku do samego końca. Pierwsza część - Start i Bieg - 24 min. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=211
Napisano 17 Czerwiec 200816 l No prosze.. jednak jeszcze zyjesz ;) Niezla ta czolowka firmowa. Nie przejrzalem calosci ale juz na pierwszy rzut oka troche razi jakosc. Moze sprobuj techsmitchem przy nastepnych partiach kompresowac. Pzdr.
Napisano 17 Czerwiec 200816 l Super Łukasz :) Bardzo fajnie, że kilka tutków animacyjnych spod Twojej ręki ujrzy światło dzienne. Myślę, że Twoja technika animacji z czasem jeszcze ewoluuje ale już teraz widać wprawne oko animatora :) Tak trzymać!
Napisano 18 Czerwiec 200816 l Zdecydowanie bardzo fajny tutek, czegoś takiego wcześniej szukałem niestety nie znalazłem ale warto było poczekać :)
Napisano 20 Czerwiec 200816 l dzięki bardzo za pozytywne komentarze - ciesze się, że na coś się tutek przydał - po weekendzie zamieszczę część 2/3:)
Napisano 20 Czerwiec 200816 l Wielkie dzieki za chec podzielenia sie z innymi swoim "know how":) Szacuneczek..:)