adek Napisano 17 Czerwiec 2008 Napisano 17 Czerwiec 2008 Jakiś czas temu Łukasz Kubiński zamieścił na łamach naszego forum krótką animację "Biped Jump". Animacja została bardzo pozytywnie odebrana na forum. Łukasz postanowił podzielić się swoją wiedzą i mam przyjemność zaprezentować część I pierwszego w Polsce pełnego wideotutoriala pod szyldem firmowym Dash Dot Creations. Całość trwa prawie 2 godziny i składa się z 3 części. Tutorial pokazuje proces tworzenia animacji od początku do samego końca. Pierwsza część - Start i Bieg - 24 min. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=211
Destroyer Napisano 17 Czerwiec 2008 Napisano 17 Czerwiec 2008 super! pamiętam tą animkę :) już zasysam :) danke!
Vehr Napisano 17 Czerwiec 2008 Napisano 17 Czerwiec 2008 dzieki dzieki przyda sie animacje zacze jakos za 1 rok to przyda sie:)
SUPER_OkO Napisano 17 Czerwiec 2008 Napisano 17 Czerwiec 2008 No prosze.. jednak jeszcze zyjesz ;) Niezla ta czolowka firmowa. Nie przejrzalem calosci ale juz na pierwszy rzut oka troche razi jakosc. Moze sprobuj techsmitchem przy nastepnych partiach kompresowac. Pzdr.
Tomala Napisano 17 Czerwiec 2008 Napisano 17 Czerwiec 2008 Super inicjatywa! Wielkie dzięki dla autora tutka!
Kris_R Napisano 17 Czerwiec 2008 Napisano 17 Czerwiec 2008 Super Łukasz :) Bardzo fajnie, że kilka tutków animacyjnych spod Twojej ręki ujrzy światło dzienne. Myślę, że Twoja technika animacji z czasem jeszcze ewoluuje ale już teraz widać wprawne oko animatora :) Tak trzymać!
n-pigeon Napisano 18 Czerwiec 2008 Napisano 18 Czerwiec 2008 Moim skromnym zdaniem padło kilka cennych rad w tym tutku :) thx :*
Double_G Napisano 18 Czerwiec 2008 Napisano 18 Czerwiec 2008 Zdecydowanie bardzo fajny tutek, czegoś takiego wcześniej szukałem niestety nie znalazłem ale warto było poczekać :)
Qbikster Napisano 20 Czerwiec 2008 Napisano 20 Czerwiec 2008 dzięki bardzo za pozytywne komentarze - ciesze się, że na coś się tutek przydał - po weekendzie zamieszczę część 2/3:)
-=S3B=- Napisano 20 Czerwiec 2008 Napisano 20 Czerwiec 2008 Wielkie dzieki za chec podzielenia sie z innymi swoim "know how":) Szacuneczek..:)
brumugun Napisano 21 Czerwiec 2008 Napisano 21 Czerwiec 2008 Bardzo fajnie sie ogladalo, dobre komentarze , czekam na nastepne ;]
Rekomendowane odpowiedzi