Napisano 26 Czerwiec 200816 l Od jutra czyli 27.06.2008 do amerykańskich kin wchodzi nowy film animowany Disney-a pt. "Wall-E" Kolejne love story w wykonaniu małych robotów..... U nas dopiero będzie 18.07.2008 . http://www.stopklatka.pl/film/film.asp?fi=27129 http://www.apple.com/trailers/disney/walle/ Edytowane 26 Czerwiec 200816 l przez tweety
Napisano 26 Czerwiec 200816 l wszędzie te roboty... i wszystkie takie wrażliwe i introwertyczne... ehh, ile można?
Napisano 26 Czerwiec 200816 l wszędzie te roboty... i wszystkie takie wrażliwe i introwertyczne... ehh, ile można? Tzn gdzie wszedzie? mowisz o "krotkim spieciu" to bylo tak dawno ze juz nikt nie pamieta.
Napisano 26 Czerwiec 200816 l Fakt, "roboty" bluesky i transformersy, w sumie moznaby jeszcze i terminatora 2 i 3 pod wrazliwe roboty podciagnac. Jak sie komus znudzilo, to zawsze moze obejrzec film o dzielnym tosterku, wprawdzie tez byl wrazliwy, ale nie byl robotem! :D
Napisano 26 Czerwiec 200816 l wszędzie te roboty... i wszystkie takie wrażliwe i introwertyczne... ehh, ile można? ha ha....trailery i fragmenty tego filmu znaleźć można na JuTubie, i na forum (itsartmag.com - były też making-off'y na tym forum.) bajdyłej, na stronie apple w tej chwili trailery nie działają, bynajmniej u mnie. pozdrawiam zapraszam do mojego robotowego WIPa którego zaktualizuję w weekend.:P
Napisano 26 Czerwiec 200816 l od roku czekam, kosztowalo mnie to kupe kasy, bo koncze budowe takiego samego ale w realu
Napisano 26 Czerwiec 200816 l od roku czekam, kosztowalo mnie to kupe kasy, bo koncze budowe takiego samego ale w realu Też będzie sprzątał? ;)
Napisano 26 Czerwiec 200816 l Też będzie sprzątał? ;) sprzata juz od 2 dni, tylko browar rozlewa i tu jest problem
Napisano 26 Czerwiec 200816 l piksar no to napraw usterkę i pomyśl o masowej produkcji :) mogą tyć z tego niezłe kokosy :)
Napisano 27 Czerwiec 200816 l sprzata juz od 2 dni, tylko browar rozlewa i tu jest problem Browar niewypity to potem są takie konsekwencje.
Napisano 27 Czerwiec 200816 l przydałoby się żeby przerabiał śmieci na piwko, alebo lepiej czerwone winko... pozdrawiam.
Napisano 30 Czerwiec 200816 l Jest równiez gra z tej seri pod taka samą nazwą tutaj daje kilka screenów może was zaciekawi: Wygląda dośc ciekawie ale miałbym zastrzeżenia co do światła w tej grze :) Pozdrawiam