Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

7196254.3.jpg?l=1213258491000

Sony Columbia Pictures właśnie wydała nowy film pod tytułem HanCock .

Film może być hitem oraz inspiracją dla grafików do tworzenia podobnych animacji lub filmów . To już zależy od umiejętności:)

Trailer filmu znajdziemy na oficialnej Stronie filmu PL

http://www.hancock.pl/

Edytowane przez tweety
opis filmu zerżnięty z serwisu film.gildia.pl!

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
No i co ma to wspolnego z naszym forum ?

Pracujesz dla dystrybutora ?

Sorry Piksar, ale chyba troche przesadzasz. Jest to news o wydaniu filmu jakich tu pełno więc nie weim o co Ci za bardzo chodzi...

A tak poza tym to czekałem na ten film od dłuższego czasu

Napisano

Chyba jednak się mylisz chudy. :)

Większość niusów odnosi się do krótkometrażówek i to wykonanych od A do Z na komputerze, więc jakaś różnica jest.

Napisano

a nius o Diablo III? przecież to nie forum o grach. tak samo można podpiąć, w filmie przecie są FX itd

Napisano

A czy ja pochwaliłem nius o Diablo? :)

To nie ja tu jestem moderatorem.

Napisano
  • Autor

Temat zamieściłem tu dlatego bo film jest newsem w produkcji filmowej i kogoś mogą zaciekawić efekty graficzne o czym pisze w przed ostatnim zdaniu w poprzednim poście . Jeśli jednak dalej macie to samo zdanie to administracja się tym zajmie

Napisano

Film może być hitem oraz inspiracją dla grafików do tworzenia podobnych animacji lub filmów . To już zależy od umiejętności:)

Jest wyjaśnienie dlaczego to wrzucił ;p

Pomysł na bohatera fajny, szkoda, że go później uczą manier i ogłady, taki pijaczyna mógłby pozostać :D wreszcie byłaby jakaś odmiana :)

Napisano

mi ten news też trochę nie podchodzi pasowałby bardziej do serwisu z filmami a jeśli o efektach w filmach mowa to to forum byłoby zasypane takimi newsami a chyba nie o to chodzi right? ;)

Napisano

Patrzac na zdjecia stanowisk pracy ludzi z tego forum, nie jestem w stanie uwierzyc ze az tak wszyscy kochacie porzadek... (tak, swiadomie uogolniam)