Iker Eastern Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 (edited) Sony Columbia Pictures właśnie wydała nowy film pod tytułem HanCock . Film może być hitem oraz inspiracją dla grafików do tworzenia podobnych animacji lub filmów . To już zależy od umiejętności:) Trailer filmu znajdziemy na oficialnej Stronie filmu PL http://www.hancock.pl/ Edited July 5, 2008 by tweety opis filmu zerżnięty z serwisu film.gildia.pl! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piksar Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 No i co ma to wspolnego z naszym forum ? Pracujesz dla dystrybutora ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudy Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 No i co ma to wspolnego z naszym forum ? Pracujesz dla dystrybutora ? Sorry Piksar, ale chyba troche przesadzasz. Jest to news o wydaniu filmu jakich tu pełno więc nie weim o co Ci za bardzo chodzi... A tak poza tym to czekałem na ten film od dłuższego czasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
RA Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Chyba jednak się mylisz chudy. :) Większość niusów odnosi się do krótkometrażówek i to wykonanych od A do Z na komputerze, więc jakaś różnica jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dariusz Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 a nius o Diablo III? przecież to nie forum o grach. tak samo można podpiąć, w filmie przecie są FX itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
RA Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 A czy ja pochwaliłem nius o Diablo? :) To nie ja tu jestem moderatorem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iker Eastern Posted July 2, 2008 Author Share Posted July 2, 2008 Temat zamieściłem tu dlatego bo film jest newsem w produkcji filmowej i kogoś mogą zaciekawić efekty graficzne o czym pisze w przed ostatnim zdaniu w poprzednim poście . Jeśli jednak dalej macie to samo zdanie to administracja się tym zajmie Link to comment Share on other sites More sharing options...
prrrszalony Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Film może być hitem oraz inspiracją dla grafików do tworzenia podobnych animacji lub filmów . To już zależy od umiejętności:) Jest wyjaśnienie dlaczego to wrzucił ;p Pomysł na bohatera fajny, szkoda, że go później uczą manier i ogłady, taki pijaczyna mógłby pozostać :D wreszcie byłaby jakaś odmiana :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 mi ten news też trochę nie podchodzi pasowałby bardziej do serwisu z filmami a jeśli o efektach w filmach mowa to to forum byłoby zasypane takimi newsami a chyba nie o to chodzi right? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luki Luki Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Patrzac na zdjecia stanowisk pracy ludzi z tego forum, nie jestem w stanie uwierzyc ze az tak wszyscy kochacie porzadek... (tak, swiadomie uogolniam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts