Iker Eastern Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 (edytowane) Sony Columbia Pictures właśnie wydała nowy film pod tytułem HanCock . Film może być hitem oraz inspiracją dla grafików do tworzenia podobnych animacji lub filmów . To już zależy od umiejętności:) Trailer filmu znajdziemy na oficialnej Stronie filmu PL http://www.hancock.pl/ Edytowane 5 Lipiec 2008 przez tweety opis filmu zerżnięty z serwisu film.gildia.pl! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 No i co ma to wspolnego z naszym forum ? Pracujesz dla dystrybutora ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 No i co ma to wspolnego z naszym forum ? Pracujesz dla dystrybutora ? Sorry Piksar, ale chyba troche przesadzasz. Jest to news o wydaniu filmu jakich tu pełno więc nie weim o co Ci za bardzo chodzi... A tak poza tym to czekałem na ten film od dłuższego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 Chyba jednak się mylisz chudy. :) Większość niusów odnosi się do krótkometrażówek i to wykonanych od A do Z na komputerze, więc jakaś różnica jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 a nius o Diablo III? przecież to nie forum o grach. tak samo można podpiąć, w filmie przecie są FX itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 A czy ja pochwaliłem nius o Diablo? :) To nie ja tu jestem moderatorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iker Eastern Napisano 2 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2008 Temat zamieściłem tu dlatego bo film jest newsem w produkcji filmowej i kogoś mogą zaciekawić efekty graficzne o czym pisze w przed ostatnim zdaniu w poprzednim poście . Jeśli jednak dalej macie to samo zdanie to administracja się tym zajmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 Film może być hitem oraz inspiracją dla grafików do tworzenia podobnych animacji lub filmów . To już zależy od umiejętności:) Jest wyjaśnienie dlaczego to wrzucił ;p Pomysł na bohatera fajny, szkoda, że go później uczą manier i ogłady, taki pijaczyna mógłby pozostać :D wreszcie byłaby jakaś odmiana :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 mi ten news też trochę nie podchodzi pasowałby bardziej do serwisu z filmami a jeśli o efektach w filmach mowa to to forum byłoby zasypane takimi newsami a chyba nie o to chodzi right? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 Patrzac na zdjecia stanowisk pracy ludzi z tego forum, nie jestem w stanie uwierzyc ze az tak wszyscy kochacie porzadek... (tak, swiadomie uogolniam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi