leander Napisano 23 Wrzesień 2008 Share Napisano 23 Wrzesień 2008 (edytowane) 23:59:59 włącznie z 59-tą sekundą oczywiście. Można to zapisać jako 23:59:59.99 Nie da sie ukryc, ze regulamin ma dziury ;) Edytowane 23 Wrzesień 2008 przez leander 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 23 Wrzesień 2008 Share Napisano 23 Wrzesień 2008 nie ma 24:00:00 jest 00:00:00 a to już 26 września. Nigdy nie widziales zegarow co pokazuja pierwsza minute 00:00 jako 24:00 a dopiero po pierwszej minucie 00:01? Bedzie licznik na stronie glownej? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 24 Wrzesień 2008 Share Napisano 24 Wrzesień 2008 czy prosba o przesuniecie terminu bedzie na miejscu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 24 Wrzesień 2008 Share Napisano 24 Wrzesień 2008 zdążysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 Czy moge wersje do druku dostarczyc po terminie a dzisiaj tylko wersje do podgladu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 25 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2008 W wątkach do godz. 23:59:59 powinny znaleźć się ukończone prace w wersji dla jury. Super jeśli już dzisiaj będą prace w wysokiej rozdzielczości. Czasami wiem, że są błędnie wyliczone prace w wysokiej rozdzielczości i ciut za małe. Wtedy prosimy o większe wersje. Dzisiaj koniecznie muszą pojawić się prace w wersji dla jury. Do jutra można dosłać wersję w wysokiej rozdzielczości. Ale musi być to ta sama wersja, żadnych poprawek, zmian - po prostu większa wersja pracy dzisiaj zamieszczonej. #happy-angel: Jeśli wersja "do podglądu" to finalna praca dla jury to tak. Jutro mozesz podeslac wersję w wysokiej rozdzielczości - ale bez jakichkolwiek zmian - ta sama grafika w wyzszej rozdzielczosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 to tylko tak dla pewnosci 10x10cm ile to jest pixeli? okl 200-300? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 Zobacz na poczatku watku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 Adek- a rodzialka 1499px × 749px przejdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 25 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2008 @JunioR: Szerokość jest zgodna z regulaminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 26 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2008 Dziękuje wszystkim za wzięcie udzialu w konkursie. Prace zostaną przekazane jury. Jak zawsze, przymknęliśmy oko na drobne opóźnienia. Jedynie nie udało się ukończyc pracy osobom: - Tomala - kozioo - Levus - mileS Prace tych użytkowników nie zostaną przekazane jury. Brakuje tam prac końcowych, ale licze na to, że te prace zostaną dokończone już poza konkursem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmo22 Napisano 26 Wrzesień 2008 Share Napisano 26 Wrzesień 2008 nono ja tez na to licze :) w koncu za cos te nominacje dostali. szkoda by sie zmarnowalo tyle ciezkiej pracy. a ja mam pytanko z innej beczki - bedzie sonda o nagrode publicznosci? ja to bym juz klepnal swoj glos bo mam swojego faworyta. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 27 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2008 Będzie sonda. Ale za jakiś czas. Jak wyniki zostaną wysłane do jury zrobimy sondę. Żeby nie było sugerowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 7 Październik 2008 Share Napisano 7 Październik 2008 Kiedy obrady jury się zaczną ?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 7 Październik 2008 Autor Share Napisano 7 Październik 2008 Do jury zostały wysłane maile z namiarem na panel, prace i zbieranie głosów się rozpoczęło. Jednak dopiero 1/4 jury oddała swe głosy więc czekamy jeszcze ... W tym czasie zachęcam do wzięcia udziału w sondzie na nagrodę publiczności, która pojawi się niebawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 11 Październik 2008 Share Napisano 11 Październik 2008 kiedy te wyniki? juz dawno minely 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 11 Październik 2008 Autor Share Napisano 11 Październik 2008 Niestety nie mamy wszystkich głosów jeszcze. Czekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyb3k Napisano 14 Październik 2008 Share Napisano 14 Październik 2008 przepraszam najmocniej, ale czy w tym tygodniu mozna sie spodziewac wynikow konkursu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 14 Październik 2008 Share Napisano 14 Październik 2008 wydaje mi się, że jury padło z wrażenia, i potrzebują paru dni na dojście do siebie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 14 Październik 2008 Share Napisano 14 Październik 2008 panowie, odrobinę cierpliwości :) jury już prawie skończyło składać głosy. potem tylko szybkie zestawienie i wyniki. dajcie im jeszcze trochę czasu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 14 Październik 2008 Share Napisano 14 Październik 2008 Taaa jury już dawno oddało głosy ;), teraz tylko moderatorzy rozdają sobie nagrody i manipulują wynikami tak aby nikt się nie domyślił (a to trochę trwa) ;) :p 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 14 Październik 2008 Autor Share Napisano 14 Październik 2008 (edytowane) Witam, Niestety mieliśmy opóźnienia i czekaliśmy na wyniki od wszystkich jurorów. Bardzo nam na tym zależało, aby wszyscy oddali głosy. Co mogę napisać teraz to tyle, że mamy komplet. Teraz jeszcze kilka dni cierpliwości na zebranie tego i wsadzenie do Excela, podliczenie, przygotowanie wyników we flashu i ogłaszamy. Jeszcze cierpliwości. Do ogłoszenia wyników ważna jest sonda na nagrodę publiczoności. Edytowane 14 Październik 2008 przez Adek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 14 Październik 2008 Share Napisano 14 Październik 2008 Nvidia, jeśli miało być śmiesznie, to chyba nie wyszło:| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmo22 Napisano 14 Październik 2008 Share Napisano 14 Październik 2008 ... popieram :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 wyniki juz sa, tzn. przed rozpoczeciem juz byly :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d00b Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 KLICEK, jeśli miało być śmiesznie, to chyba nie wyszło:| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shi Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 ... popieram :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 (edytowane) KLICEK, jeśli miało być śmiesznie, to chyba nie wyszło:| d00b tak mialo byc ultra smieszne, pisalem to z kolegami, zeby wzmonic przeslanie smiesznosci, rozgryzles za pierwszym razem Edytowane 15 Październik 2008 przez KLICEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilar Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 które miejsce zajołem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 2gie ja pierwsze, jak na moda przystalo yhyyyyyyyyy wylewny jestem, bo mnie boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 "Cygan"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 Touch: No nie miało być śmiesznie... , to była bardziej taka ironia, że tak długo nie ma wyników, ale jeśli ktoś to odbierał jako kiepski żart to jego sprawa, widać ja nie umiem napisać czegoś tak aby brzmiało jednoznacznie ( może bez tych emot'ów powinno być ) Tylko jakbym napisał to z :/ ! ... itp. znakami to z kolei pewnie moderatorzy by się obrazili i poleciały by komentarze w stylu " Jak myślisz że my tu nic nie robimy ... " Więc wychodzi na to że mogłem się powstrzymać z komentarzem, ale trudno się mówi chyba nikogo nie uraziłem tym postem bo nie był dosłowny/poważny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 spoko, wydaje mi sie ze wiekszosc zrozumiala ;) wiec luzne portki, wyniki juz za kilka dni Adek przeciez napisal, ze trzeba teraz to wszystko poskladac i sprawdzic czy nie ma bledow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shi Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 klicek czy ty jakis zawód miłosny przezywasz możne? Spróbuje przemówić ci do wyobraźni troche. Niektórzy z nas spędzili kilka tygodni wykonując prace na ten konkurs nie mając żadnej gwarancji że liczenie głosów i cała organizacja będzie przebiegać uczciwie. Mimo to forumowicze pocą się żeby wykonać prace jak najlepiej i w wyznaczonym terminie dlatego że wierzą w dojrzałość i odpowiedzialność redakcji. Z tego powodu ciebie jako redaktora (człowieka który w jakiś sposób firmuje swoja osoba forum) obowiązują szczególne zasady zachowania. A to co piszesz imo niepotrzebnie budzi wątpliwości. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 Ehhh budzi wątpliwości ? Klicek to chyba pisał w związku z moim "żartem", poza tym bitwa 3D to nie tylko nagrody i raczej nie jest, nie była oszukana i póki administracja będzie taka jaka jest się to nie zmnieni. W końcu max3d.pl to nie jakies http://www.Tomekblog.siusiu.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 tak przezywam caly czas zawody milosne ;) na Twoim miejscu nie wczuwalbym sie tak w bitwe, bo pozniej tylko jest rozczarowanie i starosc pariasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 IMHO powinniście przestać pytać i się obrażać i fochy "szczelać" i tupać nóżkami, bo jak tylko wyniki będą (czytaj: jak wszyscy jurorzy zagłosują) to zostaną ogłoszone ;) A tak bywa też, że nie da się czasem przyspieszyć tego czy jurorzy zagłosują czy nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 "Co mogę napisać teraz to tyle, że mamy komplet." Z teco wiem to macie wszystkie głosy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 (edytowane) tak Tylko ze Leru nie jest modem i nie wie do konca co jest grane, wie tylko ze kilka osob nie oddalo glosow, ale te info z dniem dzisiejszym jest przedawnione. Mamy all, teraz pozostaje tylko was oszukac tak zebyscie sie nie skapneli! A tak na serio, misiaki do poki Adek jest adminem, nie ma najmniejszej mozliwosci na JAKIKOLWIEK chociazby najmniejszy, tyci tyci przekrecik, to jest tak oczywiste, ze chyba nie trzeba nawet o tym pisac, wiec sie tak nie spinajcie, bo na serio nie ma potrzeby. Ja nie musze nikogo przekonywac do niczego, mysle ze Adek nigdy wam nie dal podstaw do tego zeby, w ogole pisac posty nawet zartobliwe o przekretach :) w ogole wystarczy zobaczyc ile Adek wlozyl swoich sil zeby uratowac challendz z tym zlotem, jubilerami czy jakos takos. To ze ktos poswiecal 321312312 dni na zrobienie czegos, nie oznacza ze ten ktos, musi byc spiety, mogl nie robic, pozatym kilkatygodni, no ok zostawmy temat ;) Edytowane 15 Październik 2008 przez KLICEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shi Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 Leru ty to chyba nie do mnie bo ja ani nie tupie anie nie pytam, Jedynie zwracam uwagę na coś chyba oczywistego: że gdy ktoś z redakcji pisze ze wyniki bitwy były jeszcze przed rozpoczęciem to jest to nie profesjonalne i nie rozsądne. Rozumiem ze macie luźne gacie chłopaki ale musicie mieć tez trochę wyczucia. Dzieki za rade KLICEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shi Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 słusznie klicek zostawmy temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 Nie no pytam bo pewnie coś kombinujecie ;) A tak na serio to się zastanawiałem czy w końcu wszyscy oddali głosy czy nie. Dobra koniec Tematu ! Cały miesiąc było cicho i nikt nie narzekał, że jeszcze nie ma wyników to te pare dni wytrzymamy :] Chociarz pewnie nie będe zaskoczony 1 miejscem Kreski , 2 Krisa a 3 Ferelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 15 Październik 2008 Autor Share Napisano 15 Październik 2008 No dobra bo widzę, że dyskusja jakaś dziwna się wywiązała i muszę zakończyć te dziwne żarty. Post NVidii potrafktowałem dokłądnie tak jak to sam napisał. To była ironia i ją zrozumiałem. Dlatego później to nawet zignorowałem i napisałem jak sprawa wygląda. Później faktycznie niepotrzebnie Klicek zażartował. Wyniki są od wczoraj dopiero więc jeszcze chwilke, dosłownie o chwile cierpliwości Was proszę. Zdaje sobie sprawę, że czekacie na wyniki. Ale już wkrótce. Nie chciałem obcinać składu jury, wszyscy oddali głosy dopiero we wtorek. Stąd to opóźnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyb3k Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 Ale jaja:D Wyluzujcie ludzie. A w tym czasie biezcie udzial w innym konkursie to czas jakos zleci;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 Wyniki zostana ogloszone w piatek wieczorem. Chyba, ze uda sie w piatek rano. Uczestnikow przepraszamy za opoznienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 wy tu gadu gadu a chlopaki z Crazy Sardine czytaja i skreslaja burakow z listy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 Lepiiej zamknac juz ten watek bo takiego syfu w powaznym topicu dawno nie bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 shi--> chlopie jak ty masz tylko takie problemy to szczerze zazdroszcze. Nie szukaj dziury w calym, oszalales?. hehe az smieszne aby odebrac to co tu bylo napisane inaczej niz w formie zartu, a nastepnym razem jesli nie ufasz organizatorom to nie bierz udzialu, bedziesz mial mniej stresow. hehehe a jesli kolega nie dostanie CO NAJMNIEJ awarda to pewnie tylko dlatego ze modzi na zlosc przeklamali. NAPEWNO tak jest. to jest spisek zapalkowy. Sry za ironie, ale,,,, zreszta nvm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 no moze jednak warto wam mniej wiecej napisac jak dziala system glosowania :) Wiec tak po pierwsze, zaden z modow nawet nie wie, kto oddal na kogo glosy, to wie tylko Adek, mod nie ma mozliwosci nawet najmniejszej na to zeby wplynac na wyniki ostateczne :) Wyglada to tak : Zbierane sa prace przez modow prowadzacych bitwe, obrazki sa pakowane do rar podsylane razem z opisami do Leandera. Tomek wrzuca wszystko w swoj panel do glowania ustawia, dodaje opisy i na tym sie konczy ingerencja modow w caly system punktacji. Tak przygotowany panel leci do Adka, Adek rozsyla go po jury... czekamy kilka dni/tygodni az wszyscy jurorzy zaglosuja, wyniki glosowania sa zapisywane do bazy, Adek wrzuca to do excela, podlicza punkty i puszcza wyniki na forum... jezeli, ktos nie wygral a na 100 % byl faworytem, to znaczy ze jurorzy uwazali inacze. Przez ostatnie dwie bitwy zauwazylem jedna rzecz, jurorzy sa dziwni i nigdy nie mozna byc pewnym kto wygra :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 17 Październik 2008 Autor Share Napisano 17 Październik 2008 Przepszam z góry, że musze Was jeszcze chwilkę przytrzymać z tą niewiedzą, kto wygrał kto nie, ale wyniki ukażą się dopiero jutro po godz. 14-tej. Troszeczkę montaż tego wszystkiego nas przerósł czasowo. Cały czas je składam. Dostałem już szablon od Tomka, jednak zdecydowaliśmy, że zamieścimy wszystko, prace razem z komentarzami jury. Początkowo chcieliśmy je zamieścić w późniejszym terminie,a le chcemy to zrobić raz a dobrze. Dlatego jeszcze raz przepraszam, jutro będą wyniki ja wracam do składania! Do jutra! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi