Napisano 9 Wrzesień 200816 l Duża to strata będzie, jeśli tego nie dokończysz. Chrzanić zlecenia, rób bitwę! ;)
Napisano 9 Wrzesień 200816 l pewnie ze tak ! bitwa wazniejsza niz jakieś zlecenia ... pffff daj spokój - bitwa zapewni Ci niesmiertelną sławę a zlecenia niestety nie :)
Napisano 10 Wrzesień 200816 l Autor Dobra już dobra, w weekend trochę przysiądę ku uciesze gawiedzi... Dzięki za napęd:)
Napisano 23 Wrzesień 200816 l Stary, to co robisz jest naprawde mocne. Podziwiam, czapa z głowy i wogóle.:)
Napisano 25 Wrzesień 200816 l Noo... opisów ogólnie brakuje, ale to jeszcze nie problem. Nie widze koncowego renderka, ale moze sie jeszcze dziś pojawi.
Napisano 25 Wrzesień 200816 l Autor Adek, końcowego renderka ja też jeszcze nie widziałem:p Odpadłem niestety z powodu braku laku... Ciastuch, dzięki wielkie tak czy inaczej:) danilo2 - no zanim się zorientowałem to 10 minut tylko zostało, więc już raczej po zawodach:D:D:D pozdrawiam i dzięki wielkie wszystkim którzy kibicowali!
Napisano 25 Wrzesień 200816 l Ehhh.... zobaczyłem, że napisałem posta i myślałem, że to update. Szkoda, ale za kare, że nie wyrobiłeś się czasowo proszę abyś dokończył pracę i póki co możemy ją przenieść do działu WIP. Ale szkoda, że czasu brakło.
Napisano 25 Wrzesień 200816 l jak wyzej. szkoda a zapowiadalo sie bardzo bardzo... obligatoryjnie do skonczenia w wipe. pozdrawiam.
Napisano 25 Wrzesień 200816 l Wiesz Levus? Mimo, ze juz po zawodach, byłoby świetnie , gdybys dokończył te prace:) Była do tej pory świetna, bardzo czysta i przejrzysta w odbiorze. Oswietlenie też wspaniałe. We mnie wzbudzała miłe uczucia. Dlatego prosiłbym o dokonczenie, jesli oczywiscie masz siły do niej jeszcze:) Pozdrawiam
Napisano 26 Wrzesień 200816 l Levus! Powtórzę jeszcze raz. Szkoda, że nie udało się skończyć. Praca nie zostanie wysłana do jury, ale skończ ją. Już tak wiele chyba nie zostało. Musi się znaleźć w dziale WIP i obligatoryjnie zostać skończona! :)
Napisano 26 Wrzesień 200816 l Ehhhh Nie sledzilem calej bitwy, z braku czasu, ale z tego co widze to bardzo zaluje ze jej nie skonczyles IMHO zaprezentowales jeden z najlepszych WIPow tej edycji, wierze ze final tez dal by do wiwatu, no coz, szkoda, bo zapowiadalo sie smakowicie: ]