wroniec Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 Duża to strata będzie, jeśli tego nie dokończysz. Chrzanić zlecenia, rób bitwę! ;)
jaras Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 pewnie ze tak ! bitwa wazniejsza niz jakieś zlecenia ... pffff daj spokój - bitwa zapewni Ci niesmiertelną sławę a zlecenia niestety nie :)
Levus Napisano 10 Wrzesień 2008 Autor Napisano 10 Wrzesień 2008 Dobra już dobra, w weekend trochę przysiądę ku uciesze gawiedzi... Dzięki za napęd:)
ciastuch Napisano 23 Wrzesień 2008 Napisano 23 Wrzesień 2008 Stary, to co robisz jest naprawde mocne. Podziwiam, czapa z głowy i wogóle.:)
adek Napisano 25 Wrzesień 2008 Napisano 25 Wrzesień 2008 Noo... opisów ogólnie brakuje, ale to jeszcze nie problem. Nie widze koncowego renderka, ale moze sie jeszcze dziś pojawi.
danilo2 Napisano 25 Wrzesień 2008 Napisano 25 Wrzesień 2008 Levus jeszcze pół godziny!@! :P dawaj!!:P
Levus Napisano 25 Wrzesień 2008 Autor Napisano 25 Wrzesień 2008 Adek, końcowego renderka ja też jeszcze nie widziałem:p Odpadłem niestety z powodu braku laku... Ciastuch, dzięki wielkie tak czy inaczej:) danilo2 - no zanim się zorientowałem to 10 minut tylko zostało, więc już raczej po zawodach:D:D:D pozdrawiam i dzięki wielkie wszystkim którzy kibicowali!
adek Napisano 25 Wrzesień 2008 Napisano 25 Wrzesień 2008 Ehhh.... zobaczyłem, że napisałem posta i myślałem, że to update. Szkoda, ale za kare, że nie wyrobiłeś się czasowo proszę abyś dokończył pracę i póki co możemy ją przenieść do działu WIP. Ale szkoda, że czasu brakło.
Elmo22 Napisano 25 Wrzesień 2008 Napisano 25 Wrzesień 2008 jak wyzej. szkoda a zapowiadalo sie bardzo bardzo... obligatoryjnie do skonczenia w wipe. pozdrawiam.
ciastuch Napisano 25 Wrzesień 2008 Napisano 25 Wrzesień 2008 Wiesz Levus? Mimo, ze juz po zawodach, byłoby świetnie , gdybys dokończył te prace:) Była do tej pory świetna, bardzo czysta i przejrzysta w odbiorze. Oswietlenie też wspaniałe. We mnie wzbudzała miłe uczucia. Dlatego prosiłbym o dokonczenie, jesli oczywiscie masz siły do niej jeszcze:) Pozdrawiam
adek Napisano 26 Wrzesień 2008 Napisano 26 Wrzesień 2008 Levus! Powtórzę jeszcze raz. Szkoda, że nie udało się skończyć. Praca nie zostanie wysłana do jury, ale skończ ją. Już tak wiele chyba nie zostało. Musi się znaleźć w dziale WIP i obligatoryjnie zostać skończona! :)
KoMic Napisano 26 Wrzesień 2008 Napisano 26 Wrzesień 2008 Ehhhh Nie sledzilem calej bitwy, z braku czasu, ale z tego co widze to bardzo zaluje ze jej nie skonczyles IMHO zaprezentowales jeden z najlepszych WIPow tej edycji, wierze ze final tez dal by do wiwatu, no coz, szkoda, bo zapowiadalo sie smakowicie: ]
Rekomendowane odpowiedzi