marcin wuu Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 A co to jest? mianowicie wypasiony silnik do proceduralnego (nomen-omen) generowania całych miast... Już dawno krążyły fajne filmiki między innymi na youtubie prezentujące fantastyczne możliwości tego softu - naprawdę robi wrażenie. Nawet nosiłem się z zamiarem kupienia tego cuda, niestety wrażenie robi też cena, dla przeciętnego freelancera raczej zaporowa. Prawie $7000 bez waty... link tu: http://www.procedural.com/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 Imponujace... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 Przeciętnemu freelancerowi raczej takie coś jest zbędne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 Przeciętnemu freelancerowi raczej takie coś jest zbędne.. Dokładnie - przeciętny freelancer nie modeluje wielkich miast na potrzeby superproducji z Hollywood. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 nom całkiem fajne! :) jakoś ostatnio tych city generatorów się narobiło :) w XSI7 bodaj jeden, plugin do majki CyGen ale jeszcze nie wydany, a teraz cityengine który wygląda najlepiej ale ma mały mankament ale nie pamiętam już jaki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olopl Napisano 26 Lipiec 2008 Share Napisano 26 Lipiec 2008 Właśnie coś takiego mi się marzy zrobić. Nawet zacząłem (może nie takiej wielkości) ale tworzenie tego ręcznie zajmie mi wieki. No po prostu cudo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin wuu Napisano 26 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2008 No widzisz - to bierz 7000 papierów i leć, kupuj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iker Eastern Napisano 26 Lipiec 2008 Share Napisano 26 Lipiec 2008 Dobra sprawa ale zgadzam się z Levusem i Piotrkiem . Pozatym za takie pieniądze czy warto? Przecież to około 20000 tys zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Lipiec 2008 Share Napisano 26 Lipiec 2008 Na dziś jakieś 17 899zł ;) Ale jeśli na produkcję filmu idą miliony to niecałe 7tys $ to chyba żaden wydatek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi