Posted August 5, 200816 yr Witam Wizka dwóch "apartamentowców". Projekt oczywiście nie mój także się nie czepiać ;) Do klienta poszła wersja trochę "żywsza". Kolorowe krzaki narzucone przez klienta. Edited August 16, 200816 yr by pionix
August 5, 200816 yr Jeszcze chyba trochę tych kolorowych krzaków zostało :D Średnio mi się one podobają, ale całość nawet z nimi wgniata w fotel. Gratz :) p.s. Czy niebo posiekane śladami samolotów nie zaniży sprzedaży lokali? :D
August 5, 200816 yr Author Morphe - nic Ci nie brakuje. Bardzo ładne exteriory walisz:) Ja sie w exteriorach tak średnio czuję za to.
August 5, 200816 yr hehehe, zebym ja sie tak srednio czul w interiorach jak ty w exteriorach :D a w exteriorach jak ty w interiorach bylbym z siebie dumny :P
August 5, 200816 yr Author Bo kobitki chodzą na siłkę i są przypakowane mocno ;P A tak serio to myślę o tym żeby zamienić ludzi 3D na wklejki. Chociaż łatwo uzyskac tandetny efekt, zwłaszcza jak się nie ma w tym doświadczenia tak jak ja.
August 5, 200816 yr Hehe, laska na pierwszym renderze wymiata xD Jakby chciała tamtemu mulatowi przylutować :P No a tak ogólnie to super i ee... nudzisz ;P *****
August 5, 200816 yr Bardzo fajnie i smacznie zapodane;)) Kolorowe krzaczki na +;) Ludzie do wymiany. ( http://www.lowpolygon3d.com/CCP6/index.php?app=ccp0&ns=catshow&ref=3D+model+people ;) )
August 5, 200816 yr mogli by robic tych ludzi w 2 wersjach mid i low.. niektorzy sa fajni, ale niektore to totalne ufoludki....
August 7, 200816 yr Super wyszlo nawet kolorwe krzaczki mi sie bardzo podobaja, jedyne co to kolor trawy na pierwszym renderze mi sie nie podoba - jakas taka wypalona, wyblakala, ale przy takim poziomie to juz czyste czepialstwo ;)
August 8, 200816 yr ja myślałem że ty tylko interiory umiesz robić ładne :P bardzo fajne exteriorki. Jeszcze za samochody się weź :)
August 15, 200816 yr Bardzo konkretnie wyszlo, z ciekawosci zapytam - czy to sie da zaanimowac :P ? pozdr, pionier
August 16, 200816 yr Author jacekdrze - światło to VRaySun + VRaySky + zwykła kamera + Gamma w ustawiniwch maxa włączona na 2.2 Pionier - zapewne da się zanimować. Największym problemem chyba byłyby nieruchome ludziki w powyginanych pozach ;) Dziękować wszystkim za ciepłe słowa :D