Jump to content

Featured Replies

Posted

Witam

Wizka dwóch "apartamentowców". Projekt oczywiście nie mój także się nie czepiać ;)

Do klienta poszła wersja trochę "żywsza". Kolorowe krzaki narzucone przez klienta.

91abaa2eaa4155c8.jpg

ab4db88da18459af.jpg

557ab18bea877db8.jpg

90842c25e1519959.jpg

e0aa458dcadf6324.jpg

Edited by pionix

• Replies 18
  • Views 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jeszcze chyba trochę tych kolorowych krzaków zostało :D Średnio mi się one podobają, ale całość nawet z nimi wgniata w fotel. Gratz :)

p.s. Czy niebo posiekane śladami samolotów nie zaniży sprzedaży lokali? :D

• Author

Morphe - nic Ci nie brakuje. Bardzo ładne exteriory walisz:)

Ja sie w exteriorach tak średnio czuję za to.

hehehe, zebym ja sie tak srednio czul w interiorach jak ty w exteriorach :D a w exteriorach jak ty w interiorach bylbym z siebie dumny :P

wizki ładne tylko na kilku ujęciach kobitki szeroko ramiona mają :) poza tym git

• Author

Bo kobitki chodzą na siłkę i są przypakowane mocno ;P

A tak serio to myślę o tym żeby zamienić ludzi 3D na wklejki. Chociaż łatwo uzyskac tandetny efekt, zwłaszcza jak się nie ma w tym doświadczenia tak jak ja.

Hehe, laska na pierwszym renderze wymiata xD Jakby chciała tamtemu mulatowi przylutować :P

No a tak ogólnie to super i ee... nudzisz ;P

mogli by robic tych ludzi w 2 wersjach mid i low.. niektorzy sa fajni, ale niektore to totalne ufoludki....

• Author

Wyprodukował się nowy widok to go dorzucam do reszty.

e0aa458dcadf6324.jpg

Super wyszlo nawet kolorwe krzaczki mi sie bardzo podobaja, jedyne co to kolor trawy na pierwszym renderze mi sie nie podoba - jakas taka wypalona, wyblakala, ale przy takim poziomie to juz czyste czepialstwo ;)

ja myślałem że ty tylko interiory umiesz robić ładne :P bardzo fajne exteriorki. Jeszcze za samochody się weź :)

Bardzo konkretnie wyszlo, z ciekawosci zapytam - czy to sie da zaanimowac :P ?

pozdr,

pionier

• Author

jacekdrze - światło to VRaySun + VRaySky + zwykła kamera + Gamma w ustawiniwch maxa włączona na 2.2

Pionier - zapewne da się zanimować. Największym problemem chyba byłyby nieruchome ludziki w powyginanych pozach ;)

Dziękować wszystkim za ciepłe słowa :D

Ludzie faktycznie troche śmieszni ale nie o nich tu chyba chodzi. Ładne wizki.

Important Information

We are using cookies. Read about our Privacy Policy