pionix Napisano 5 Sierpień 2008 Napisano 5 Sierpień 2008 (edytowane) Witam Wizka dwóch "apartamentowców". Projekt oczywiście nie mój także się nie czepiać ;) Do klienta poszła wersja trochę "żywsza". Kolorowe krzaki narzucone przez klienta. Edytowane 16 Sierpień 2008 przez pionix
arev Napisano 5 Sierpień 2008 Napisano 5 Sierpień 2008 Jeszcze chyba trochę tych kolorowych krzaków zostało :D Średnio mi się one podobają, ale całość nawet z nimi wgniata w fotel. Gratz :) p.s. Czy niebo posiekane śladami samolotów nie zaniży sprzedaży lokali? :D
Morphe Napisano 5 Sierpień 2008 Napisano 5 Sierpień 2008 No i dlatego uwazam ze mi jeszce duuuuzo brakuje;)
pionix Napisano 5 Sierpień 2008 Autor Napisano 5 Sierpień 2008 Morphe - nic Ci nie brakuje. Bardzo ładne exteriory walisz:) Ja sie w exteriorach tak średnio czuję za to.
Morphe Napisano 5 Sierpień 2008 Napisano 5 Sierpień 2008 hehehe, zebym ja sie tak srednio czul w interiorach jak ty w exteriorach :D a w exteriorach jak ty w interiorach bylbym z siebie dumny :P
siwy Napisano 5 Sierpień 2008 Napisano 5 Sierpień 2008 wizki ładne tylko na kilku ujęciach kobitki szeroko ramiona mają :) poza tym git
pionix Napisano 5 Sierpień 2008 Autor Napisano 5 Sierpień 2008 Bo kobitki chodzą na siłkę i są przypakowane mocno ;P A tak serio to myślę o tym żeby zamienić ludzi 3D na wklejki. Chociaż łatwo uzyskac tandetny efekt, zwłaszcza jak się nie ma w tym doświadczenia tak jak ja.
patry Napisano 5 Sierpień 2008 Napisano 5 Sierpień 2008 Hehe, laska na pierwszym renderze wymiata xD Jakby chciała tamtemu mulatowi przylutować :P No a tak ogólnie to super i ee... nudzisz ;P *****
Touch Napisano 5 Sierpień 2008 Napisano 5 Sierpień 2008 Bardzo fajnie i smacznie zapodane;)) Kolorowe krzaczki na +;) Ludzie do wymiany. ( http://www.lowpolygon3d.com/CCP6/index.php?app=ccp0&ns=catshow&ref=3D+model+people ;) )
Morphe Napisano 5 Sierpień 2008 Napisano 5 Sierpień 2008 mogli by robic tych ludzi w 2 wersjach mid i low.. niektorzy sa fajni, ale niektore to totalne ufoludki....
Zbychowaty Napisano 6 Sierpień 2008 Napisano 6 Sierpień 2008 polejcie temu Panu... do głębokiego naczynia:) Gratulacje:)
pionix Napisano 7 Sierpień 2008 Autor Napisano 7 Sierpień 2008 Wyprodukował się nowy widok to go dorzucam do reszty.
jacekdrze Napisano 7 Sierpień 2008 Napisano 7 Sierpień 2008 Super! BArdzo przyjemne. profeska. Napisałbyś coś o oświetleniu?
Pawelkos Napisano 7 Sierpień 2008 Napisano 7 Sierpień 2008 Super wyszlo nawet kolorwe krzaczki mi sie bardzo podobaja, jedyne co to kolor trawy na pierwszym renderze mi sie nie podoba - jakas taka wypalona, wyblakala, ale przy takim poziomie to juz czyste czepialstwo ;)
trosiek Napisano 8 Sierpień 2008 Napisano 8 Sierpień 2008 ja myślałem że ty tylko interiory umiesz robić ładne :P bardzo fajne exteriorki. Jeszcze za samochody się weź :)
Pionier Napisano 15 Sierpień 2008 Napisano 15 Sierpień 2008 Bardzo konkretnie wyszlo, z ciekawosci zapytam - czy to sie da zaanimowac :P ? pozdr, pionier
pionix Napisano 16 Sierpień 2008 Autor Napisano 16 Sierpień 2008 jacekdrze - światło to VRaySun + VRaySky + zwykła kamera + Gamma w ustawiniwch maxa włączona na 2.2 Pionier - zapewne da się zanimować. Największym problemem chyba byłyby nieruchome ludziki w powyginanych pozach ;) Dziękować wszystkim za ciepłe słowa :D
adam_m Napisano 17 Sierpień 2008 Napisano 17 Sierpień 2008 Ludzie faktycznie troche śmieszni ale nie o nich tu chyba chodzi. Ładne wizki.
Rekomendowane odpowiedzi