Bubu Napisano 9 Sierpień 2008 Napisano 9 Sierpień 2008 (edytowane) Tak jak w temacie ;] Dosc niedawno zrobiony.MIalo go tu wogole nie byc, ale stwierdzielm, ze nic nie zaszkodzi pokazac xD Model zrobiony w dosc szybkim czasi wiec bledy sa... Tlo to fotka jak zreszta widac ;] Podziekowania dla Klimka I Qby za umilanie czasu :D Max 2008, v i ps. Pozdrawiam Tu wersja Gangsta xD http://upload.revolucja.pl/79161185.jpg.html Edytowane 9 Sierpień 2008 przez Bubu
kliment woroszyłow Napisano 9 Sierpień 2008 Napisano 9 Sierpień 2008 po wersji gangsta widac ze bubu ma skila... pozazdroscić:D
Bruneq Napisano 9 Sierpień 2008 Napisano 9 Sierpień 2008 gdyby nie to ze pierwszy czarnuch nie ma odbicia tak jak i laska...i ze auto IMO jest za małe w stosunku do budynku to byl bylo fajnie:)
Trybal Napisano 9 Sierpień 2008 Napisano 9 Sierpień 2008 Szacuneczek. Ładnie to wyszło :) Też chce takiego na podwórku :(
Bubu Napisano 9 Sierpień 2008 Autor Napisano 9 Sierpień 2008 Auto nie jest chyba za male bynajmniej tak mi sie wydaje... W oryginale byl tam jakis pickup a ten bentley jest tylko minimalnie nizszy od niego ;]
kliment woroszyłow Napisano 9 Sierpień 2008 Napisano 9 Sierpień 2008 zmierz cegły i koło i bedzie wiadomo;)
Herszt Napisano 9 Sierpień 2008 Napisano 9 Sierpień 2008 Świetny model, gratulacje:-)) Może nie powinienem ale drażniące jest kilka spraw, fakt ja także uważam iż model jest zlekka za mały, a także w wersji gangsta czarnuch siedzący na masce ma literę A na bucie. Ale ogóle szacun zazdroższcze skilla. Pozdro
Bubu Napisano 9 Sierpień 2008 Autor Napisano 9 Sierpień 2008 heh bo wersja gangsta jest ze tak powiem Eeeeee dla zwalki xD Pozdrawiam i dzia za C&c
Kimmi Napisano 9 Sierpień 2008 Napisano 9 Sierpień 2008 Super wyszło, szacuneczek:D Bardzo ładnie wyglądają odbicia na masce. *****
Pawelkos Napisano 10 Sierpień 2008 Napisano 10 Sierpień 2008 Nie wiem jak sam model dokladnie wyglada w rzeczywistosci wiec ja tam bledow nie widze, ladnie wyszlo i tyle
dynia Napisano 10 Sierpień 2008 Napisano 10 Sierpień 2008 gdyby otoczenie było wymodelowane albo zdjęcie miało lepszą jakość było by bardzo dobrze a tak tylko średnio model bardzo ładny jest może warto jeszcze popracować nad jego prezentacją
Bubu Napisano 10 Sierpień 2008 Autor Napisano 10 Sierpień 2008 Powiem tak Nie chcialo mi sie modelowac i dlatego jest zdjecie ;] Ostanio jakos duzo modelowalem i musze troszke od tego odpoczac ;] I prawdopodobnie ten model nie doczeka sie juz innej scenki ;] No moze jakies studio jak mnie natchnie kiedys tam ;] pozdrawiam
D4D4L Napisano 11 Sierpień 2008 Napisano 11 Sierpień 2008 Heya No no fajnie to wygląda :D ale czas się poczepiac :P No to tak... ziemia troche dziwna...lapie wrarzenie jakby na ścianie byl ten samochód albo jakos tak... shaderek opon lerzy i chyba bug z displacementem...albo to tak side wygląda.... lakier troszke taki...nie wiem... troche dziwny... lakier felg mi się nie podoba ale to tylko gust :) reszta dośc fajnie :) gratki za udany render
AGmakonts Napisano 11 Sierpień 2008 Napisano 11 Sierpień 2008 model wydaje sie bardzo ladny ale jakos lakier do mnie nie przemawia, jak to oswietliles?
Bubu Napisano 12 Sierpień 2008 Autor Napisano 12 Sierpień 2008 Oswietlone hdr'ka z tego co pamietam ;]
adam_m Napisano 17 Sierpień 2008 Napisano 17 Sierpień 2008 Szkoda, że tło to fotka bo w pierwszej chwili zachwyciło :(
Homa Napisano 17 Sierpień 2008 Napisano 17 Sierpień 2008 Całkiem ładnie wyszło... zawsze lubiłem Twoje rendery :) Dobra robota Bubu!
Rekomendowane odpowiedzi