Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Tak jak w temacie ;] Dosc niedawno zrobiony.MIalo go tu wogole nie byc, ale stwierdzielm, ze nic nie zaszkodzi pokazac xD Model zrobiony w dosc szybkim czasi wiec bledy sa... Tlo to fotka jak zreszta widac ;] Podziekowania dla Klimka I Qby za umilanie czasu :D Max 2008, v i ps.

Pozdrawiam

clv3qv11r4i2qxyv6zu5_thumb.jpg

Tu wersja Gangsta xD

http://upload.revolucja.pl/79161185.jpg.html

Edytowane przez Bubu

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

gdyby nie to ze pierwszy czarnuch nie ma odbicia tak jak i laska...i ze auto IMO jest za małe w stosunku do budynku to byl bylo fajnie:)

Napisano

Szacuneczek. Ładnie to wyszło :)

Też chce takiego na podwórku :(

Napisano
  • Autor

Auto nie jest chyba za male bynajmniej tak mi sie wydaje... W oryginale byl tam jakis pickup a ten bentley jest tylko minimalnie nizszy od niego ;]

Napisano

Świetny model, gratulacje:-)) Może nie powinienem ale drażniące jest kilka spraw, fakt ja także uważam iż model jest zlekka za mały, a także w wersji gangsta czarnuch siedzący na masce ma literę A na bucie. Ale ogóle szacun zazdroższcze skilla.

Pozdro

Napisano
  • Autor

heh bo wersja gangsta jest ze tak powiem Eeeeee dla zwalki xD Pozdrawiam i dzia za C&c

Napisano

Super wyszło, szacuneczek:D Bardzo ładnie wyglądają odbicia na masce. *****

Napisano

gdyby otoczenie było wymodelowane albo zdjęcie miało lepszą jakość było by bardzo dobrze a tak tylko średnio model bardzo ładny jest może warto jeszcze popracować nad jego prezentacją

Napisano
  • Autor

Powiem tak

Nie chcialo mi sie modelowac i dlatego jest zdjecie ;] Ostanio jakos duzo modelowalem i musze troszke od tego odpoczac ;] I prawdopodobnie ten model nie doczeka sie juz innej scenki ;] No moze jakies studio jak mnie natchnie kiedys tam ;] pozdrawiam

Napisano

Heya

No no fajnie to wygląda :D ale czas się poczepiac :P No to tak... ziemia troche dziwna...lapie wrarzenie jakby na ścianie byl ten samochód albo jakos tak... shaderek opon lerzy i chyba bug z displacementem...albo to tak side wygląda.... lakier troszke taki...nie wiem... troche dziwny... lakier felg mi się nie podoba ale to tylko gust :) reszta dośc fajnie :) gratki za udany render

Napisano

Całkiem ładnie wyszło... zawsze lubiłem Twoje rendery :)

Dobra robota Bubu!

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.