Napisano 11 Sierpień 200816 l Witam. Model budynku jak i envira powstal juz kilka miesiacy temu, ale dopiero niedawno zmobilizowalem sie zeby wykonczyc scene. Pozdrowionka
Napisano 11 Sierpień 200816 l ładnie ładnie tylko po co ta pseudofilmowa ramka :P na tym zlieonkawym materiale troche lepszy sampling przydałby sie
Napisano 11 Sierpień 200816 l MIOD..... zrobil bys wiecej jakichs ujec :D super!! zwlaszcza environment mi sie taaak podoba, ta skarpa i drzewka i wogole mniam :)
Napisano 11 Sierpień 200816 l Te bezlistne drzewka trochę słabo się prezentują na tle reszty sceny. Poza tym po cieniach widać jakby światło było z omni/spota, a nie ze słońca. Niemniej jednak obrazek bardzo fajny, przyjemnie się ogląda. Masz to w wyższej rozdziałce?
Napisano 11 Sierpień 200816 l Baaardzo ladnie ci to wyszlo Jak dla mnie tylko te drzewka psuja klimat, te galezie wyrastaja bardzo "od tak sobie" :)
Napisano 11 Sierpień 200816 l Autor Witam:) chudy nie moglem sie powstrzymac z ta ramka;) render byl czysty- grain dodany w psp. Morphe wiecej ujec nie bedzie. Trzeba jechac dalej ;) siwy, grigoriob, lis, SWRSC dzieki :) [swrsc co Ci sie w avatar/twarz stalo??? :)] arev hiresa postaram sie wrzucic niebawem, jak znajde chwilke [ bo nie mam teraz stalego dostepu do neta] cienie fakt miejscami moglyby byc ciekawsze. mirach dziekui:* Co do drzewek, to staralem sie i... na swoja obrone dodam ze... no dobra wyrastaja bardzo "od tak sobie" :) Zbychowaty, BlackMamba swiecone sun/sky, nic specjalnego. Czystego renderu boje sie wrzucac, bo czar prysnie;) Jeszcze raz dziekuje wszystkim pozdrawiam serdecznie tadzio
Napisano 11 Sierpień 200816 l przepiekne światło! co to jest? vray? móglbyś zdradzić sekret na takie światelko? ;P
Napisano 11 Sierpień 200816 l te bezlistne drzewa - mozesz sie bronic ze to sa sosny:) tylko musialy by byc wygiete w przeciwna strone.. a bez igiel - pies obsikl i zdechly.
Napisano 11 Sierpień 200816 l No no jest spoko :) Przeszkadza mi troszke to iż balkon nie ma żadnych podtrzmujących kolumn, ale pewnie tak miało być więc luz :) Pozdro
Napisano 12 Sierpień 200816 l Autor Stachu jak juz pisalem to zwykly sun.sky. Sety rendera defaultowe.Nie ma tu czarow:) Zbychowaty neee...... :P oj po co to komu... ;P Morphe na refkach mniej wiecej takie byly te drzewka... osikane ;) [REFERKA] KLICEK, AGmakonts, AT7, dynia dziekuje;) serdecznosci tadzio
Napisano 14 Sierpień 200816 l hłe, hłe, hłe, mogłeś się pokusić o mocniejsze co do pory dnia nawiązanie do oryginału;) http://www.archdaily.com/wp-content/uploads/2008/07/1218023562_080221-4002cmyk.jpg
Napisano 14 Sierpień 200816 l Autor Touch byc moze, jednak pokusilem sie o dzienne oswietlenie. Wzorowalem sie na refce (glownie jesli chodzi o arch i envir), nie kalkowalem jej jota w jote. A link do refki podalem na stronie poprzedniej w poscie nr #20 ;) BlackMamba- nie podchodzi mi, jak dla mnie zbyt oczojebnie;) pozdrawionka tadzio Edytowane 14 Sierpień 200816 l przez tadzio
Napisano 14 Sierpień 200816 l A link do refki podalem na stronie poprzedniej w poscie nr #20 ;) Sorka, nie przejrzałem wątku;)
Napisano 14 Sierpień 200816 l jak dla mnie to za dużo dołu a za mało góry (reszta bardzo dobra, no może te drzewa ale to już pisali)
Napisano 15 Sierpień 200816 l Mi tez sie podoba, mozna by jeszcze podrasowac calosc ale i bez tego praca wyglada ladnie, gratki i 4* ode mnie, pozdr, pionier
Napisano 15 Sierpień 200816 l Autor Touch :* Bacry kadr wziety z refki [REFERKA] Pionier senkju. co i jak bys podrasowal? serdecznosci tadzio