Gość Gittare Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 Tak jak w temacie nie widzę tych trój kolorowych (nie wiem jak to nazwać widać to na screenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 straszne. SZCZałek nie ma. no psikus format trzeba zrobic, nie ma innej rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 wcisnij X i zobacz faq na forum albo odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 alt+f4 pomga w takich sytuacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 Jesteście straszni, widać że młodziak nie ma się gdzie podziać, a wy takie teksty :) może to i banał, ale czasem wystarczy trochę chęci... Naciśnij X a strzałki pojawią się w trybie poruszania obiektem. Ale następnym razem Gittare, zanim zapastujesz, zapoznaj się z FAQ bądź z Helpem do 3dsmaxa. Najlepiej jak zainstalujesz Firefoxa, który ma wbudowaną funkcję do sprawdzania poprawności pisowni, przyda Ci się by nie robić z siebie analfabety. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 ja sugeruje slownik ortograficzny ew. uwazanie na lekcjach polskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Falcom: szczalki to podstawowe pytanie na tym forum, jak by jeszcze pisal poprawnie to znalazl by odpowiedz w wyszukiwarce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 losza szydercuf :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Czarno-biały "ręder", "brak szczałek", za tydzień braknie Ci "kólek" w ME. Już kolejny raz Ci wszyscy radzą zacząć od podstaw (F1), a Ty się cały czas upierasz przy swoim. Bez odrobiny samodzielności ciężko Ci będzie zrobić cokolwiek w tym programie. Jeśli myślisz o tym poważnie - zacznij od podręcznika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 oj no nie przesadzajcie... ja też padłem ofiarą szczałek :P skubane się schowały :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Ja bym tam odpisał - ale jak zobaczyłem 'szczałek' to mój 'musk' odmówił posłuszeństwa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi