Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Tak jak w temacie nie widzę tych trój kolorowych (nie wiem jak to nazwać widać to na screenie

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

straszne. SZCZałek nie ma. no psikus

format trzeba zrobic, nie ma innej rady

Napisano

Jesteście straszni, widać że młodziak nie ma się gdzie podziać, a wy takie teksty :) może to i banał, ale czasem wystarczy trochę chęci...

Naciśnij X a strzałki pojawią się w trybie poruszania obiektem.

Ale następnym razem Gittare, zanim zapastujesz, zapoznaj się z FAQ bądź z Helpem do 3dsmaxa. Najlepiej jak zainstalujesz Firefoxa, który ma wbudowaną funkcję do sprawdzania poprawności pisowni, przyda Ci się by nie robić z siebie analfabety.

Pozdro

Napisano

ja sugeruje slownik ortograficzny ew. uwazanie na lekcjach polskiego

Napisano

Falcom: szczalki to podstawowe pytanie na tym forum, jak by jeszcze pisal poprawnie to znalazl by odpowiedz w wyszukiwarce

Napisano

Czarno-biały "ręder", "brak szczałek", za tydzień braknie Ci "kólek" w ME. Już kolejny raz Ci wszyscy radzą zacząć od podstaw (F1), a Ty się cały czas upierasz przy swoim. Bez odrobiny samodzielności ciężko Ci będzie zrobić cokolwiek w tym programie. Jeśli myślisz o tym poważnie - zacznij od podręcznika.

Napisano

oj no nie przesadzajcie... ja też padłem ofiarą szczałek :P skubane się schowały :P

Napisano

Ja bym tam odpisał - ale jak zobaczyłem 'szczałek' to mój 'musk' odmówił posłuszeństwa ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności