Posted February 22, 200421 yr W wolnych chwilach robie taka postac. Na poczatku mialo to byc zupelnie co innego (pokazałbym szkic ale w robocie zostawilem). Chcialem zrobic postac duzo bardziej komiksową, niestety nie bardzo wychodzi:( . Zgarbienie i dlugi lapy celowo zrobilem. Calosc ma 2000 face\'ow
February 22, 200421 yr dla mnie bomba pokaz siateczke troche ciezka broda chyba ale ogolnie bardzo pozytywnie
February 22, 200421 yr no to chyba cos a la P.`owe lp... no fajne fajne, tkaie 19wieczne hehe ;)... prznajmniej ta suknia wielowarstwowa jak sie domyslam :D
February 22, 200421 yr No ciekawe !! tylko dlaczego ona taka smutna ?? :( . No i troche wygląda jakby była przywieszona na sznurku, który przymocowany jest do jej karku... :)
February 22, 200421 yr a oto i siateczka... smutna jest, fakt. Docelowo miala byc gosciem i bynajmniej nie w tej 19 wiecznej kietce ale tak wyszlo:) Z tymi sznureczkami tez fakt, podczepic pod pare splajnów i bedzie marionetka:D
February 22, 200421 yr O! na niebieskim sznurku wisi :D Pozatym git :) zrób wybauszone gały to odrazu będzie bardziej komiksowo :)
February 22, 200421 yr Originally posted by _Kreska_ Docelowo miala byc gosciem i bynajmniej nie w tej 19 wiecznej kietce ale tak wyszlo:) hehe, no to teraz jest transwestytą :D i wszystko jasne z tą brodą ;) [piwo]
February 22, 200421 yr Suknia z przodu się dziwnie układa. Zbyt idealnie. Postać przypomina mi stylem, bajke Samuraj Jack. :>
February 24, 200421 yr Uhuhuuu. Super.Jeszcze stosy zdechłych niemcow (nie wiem czemu niemcow:]) I jakaś zgrabna broń wbita w glebe albo leżąca obok niej:] Oczywiście bron biała.
February 25, 200421 yr No nie, z tymi niemcami to troche przesadziłes;) , chociaz moze. Zastanowie sie jeszcze, jedno jest pewne, coś musze tam jeszcze dodać. Pionier, krew to texturka narysowana w PS.