Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

W wolnych chwilach robie taka postac. Na poczatku mialo to byc zupelnie co innego (pokazałbym szkic ale w robocie zostawilem). Chcialem zrobic postac duzo bardziej komiksową, niestety nie bardzo wychodzi:( . Zgarbienie i dlugi lapy celowo zrobilem. Calosc ma 2000 face\'ow

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

dla mnie bomba

pokaz siateczke

troche ciezka broda chyba

ale ogolnie bardzo pozytywnie

Napisano

ciekawy stroj

ale nieco kanciasta. widze smooth, ale chyba nie dosyc.

Napisano

no to chyba cos a la P.`owe lp... no fajne fajne, tkaie 19wieczne hehe ;)... prznajmniej ta suknia wielowarstwowa jak sie domyslam :D

Napisano

No ciekawe !! tylko dlaczego ona taka smutna ?? :( . No i troche wygląda jakby była przywieszona na sznurku, który przymocowany jest do jej karku... :)

Napisano

a oto i siateczka... smutna jest, fakt. Docelowo miala byc gosciem i bynajmniej nie w tej 19 wiecznej kietce ale tak wyszlo:) Z tymi sznureczkami tez fakt, podczepic pod pare splajnów i bedzie marionetka:D

Napisano
  Cytat
Originally posted by _Kreska_

Docelowo miala byc gosciem i bynajmniej nie w tej 19 wiecznej kietce ale tak wyszlo:)

hehe, no to teraz jest transwestytą :D i wszystko jasne z tą brodą ;)

[piwo]

Napisano

Suknia z przodu się dziwnie układa. Zbyt idealnie.

Postać przypomina mi stylem, bajke Samuraj Jack. :>

Napisano

zarzuciłem \"troche\" krwiste texturki, co sądzicie?

Napisano

Uhuhuuu. Super.Jeszcze stosy zdechłych niemcow (nie wiem czemu niemcow:]) I jakaś zgrabna broń wbita w glebe albo leżąca obok niej:] Oczywiście bron biała.

Napisano

No nie, z tymi niemcami to troche przesadziłes;) , chociaz moze. Zastanowie sie jeszcze, jedno jest pewne, coś musze tam jeszcze dodać.

Pionier, krew to texturka narysowana w PS.