Napisano 22 Luty 200421 l W wolnych chwilach robie taka postac. Na poczatku mialo to byc zupelnie co innego (pokazałbym szkic ale w robocie zostawilem). Chcialem zrobic postac duzo bardziej komiksową, niestety nie bardzo wychodzi:( . Zgarbienie i dlugi lapy celowo zrobilem. Calosc ma 2000 face\'ow
Napisano 22 Luty 200421 l dla mnie bomba pokaz siateczke troche ciezka broda chyba ale ogolnie bardzo pozytywnie
Napisano 22 Luty 200421 l no to chyba cos a la P.`owe lp... no fajne fajne, tkaie 19wieczne hehe ;)... prznajmniej ta suknia wielowarstwowa jak sie domyslam :D
Napisano 22 Luty 200421 l No ciekawe !! tylko dlaczego ona taka smutna ?? :( . No i troche wygląda jakby była przywieszona na sznurku, który przymocowany jest do jej karku... :)
Napisano 22 Luty 200421 l a oto i siateczka... smutna jest, fakt. Docelowo miala byc gosciem i bynajmniej nie w tej 19 wiecznej kietce ale tak wyszlo:) Z tymi sznureczkami tez fakt, podczepic pod pare splajnów i bedzie marionetka:D
Napisano 22 Luty 200421 l O! na niebieskim sznurku wisi :D Pozatym git :) zrób wybauszone gały to odrazu będzie bardziej komiksowo :)
Napisano 22 Luty 200421 l Cytat Originally posted by _Kreska_ Docelowo miala byc gosciem i bynajmniej nie w tej 19 wiecznej kietce ale tak wyszlo:) hehe, no to teraz jest transwestytą :D i wszystko jasne z tą brodą ;) [piwo]
Napisano 22 Luty 200421 l Suknia z przodu się dziwnie układa. Zbyt idealnie. Postać przypomina mi stylem, bajke Samuraj Jack. :>
Napisano 24 Luty 200421 l Uhuhuuu. Super.Jeszcze stosy zdechłych niemcow (nie wiem czemu niemcow:]) I jakaś zgrabna broń wbita w glebe albo leżąca obok niej:] Oczywiście bron biała.
Napisano 25 Luty 200421 l No nie, z tymi niemcami to troche przesadziłes;) , chociaz moze. Zastanowie sie jeszcze, jedno jest pewne, coś musze tam jeszcze dodać. Pionier, krew to texturka narysowana w PS.