tadzio Napisano 28 Wrzesień 2008 Napisano 28 Wrzesień 2008 Witam. Zaraz padna gromy, ze i ja kupilem sobie AN3 i szpanuje, ale coz... ;) Domek pana Shigeru Ban stajacy w Tokyo (2003). Sa pewne roznice wzgledem oryginalu, ale niech sobie beda ;P Renderowane w LWF'ie, w sumie ponad 3 tygodnie pracy. pozdrowko tadzio
voyager Napisano 28 Wrzesień 2008 Napisano 28 Wrzesień 2008 Ładne. Może niezbyt twórcze, lecz bardziej odtwórcze i efekt jest bardzo podobny do książkowego (tak, ja też takową zakupiłem :P ) Pozdrawiam
Touch Napisano 28 Wrzesień 2008 Napisano 28 Wrzesień 2008 ładnie, ale dziwnie ciemno miejscami jak na tak słoneczny dzień. Za ciemno moim zdaniem. Pozdr
mirach Napisano 28 Wrzesień 2008 Napisano 28 Wrzesień 2008 Bardzo lande materialy, swiatelko tez takie miekkie, ale wg mnie maja racje spece powyzej - dziwnie ciemnawo miejscami. A na winete jestem przeczulony, wiec nie bede sie wypowiadal, bo chyba pasuje tutaj, ale dla mnie ostatnio kazda wineta jest ZLA. pozdrowka mirach
SWRSC Napisano 28 Wrzesień 2008 Napisano 28 Wrzesień 2008 poza tymi ciemnościami jest ok. dałbym jeszcze blooma większego ciutke. Coraz ladniejsze prace pokazujesz :)
tadzio Napisano 28 Wrzesień 2008 Autor Napisano 28 Wrzesień 2008 (edytowane) witam. voyager no coz nie mialo to byc tworcze, tylko to byla wprawka w oswietleniu i renderingu. Touch, Mirach, SWRSC jesli chodzi o ciemne miejsca, kontrast, to sugerowalem sie refkami, takie wlsanie sa. Winieta tez na refkach byla, choc delikatniejsza. REFERKA: Zreszta to kwestia gustu. Ja lubie takie kontrastowe, brudnawe i przywinietowane zdjecia/wizki. Dla mnie nie musi byc wszystko idealnie naswietlone, by bylo widac kazde miejsce obrazka. Celowo od tego odchdze. Wydaje mi sie to bardziej naturalne. Wiec sorki chlopaki ale sie z Wami nie zgodze. Ale w sumie tak jak napisalem, to kwestia gustu. Dzieki pozdrawiam Edytowane 28 Wrzesień 2008 przez tadzio
mirach Napisano 28 Wrzesień 2008 Napisano 28 Wrzesień 2008 wiec sorki chlopaki ale sie z Wami nie zgodze;) spalic go, spalic go!! nie zgodzil sie!! ;)
Master Kiełbaster Napisano 28 Wrzesień 2008 Napisano 28 Wrzesień 2008 cienki jak dupa węża :* a tak w ogóle to całkiem ładnie
tadzio Napisano 28 Wrzesień 2008 Autor Napisano 28 Wrzesień 2008 UUUU sredniowieczem zajechalo ;) Mirach, nie pal mnie lizzzzz:* Obiecuje poprawe, od teraz wszystkie wizki beda jadnakowo naswietlone. W zasadzie to bede wrzucal biale plansze:D:D:D:D Master nie rozumiem, ale dziex :* pozdr
SWRSC Napisano 28 Wrzesień 2008 Napisano 28 Wrzesień 2008 ale porównaj tony na referce. Budynek występuje w tych samych tonach co reszta a u Ciebie jest bardzo kontrastowy przez co wrażeniowo jaśniejszy.
tadzio Napisano 28 Wrzesień 2008 Autor Napisano 28 Wrzesień 2008 (edytowane) Ok.Dobry argument. Moj blad. Wezme sobie te uwagi do serca przy nastepnych pracach. Jeszcze raz dzieki za korekte pozdrowko:* Edytowane 28 Wrzesień 2008 przez tadzio
SWRSC Napisano 28 Wrzesień 2008 Napisano 28 Wrzesień 2008 żaden błąd, jest ok dude. Przecież można założyć, że chodzi o szczególne wyróżnienie architektury z tła :)
tadzio Napisano 28 Wrzesień 2008 Autor Napisano 28 Wrzesień 2008 (edytowane) Ale faktycznie moglem przesadzic. Swieze spojrzenie to swieze spojrzenie. edit: jak znajde chwile to moze poprawie to i wrzuce pozdr Edytowane 28 Wrzesień 2008 przez tadzio
grzegerz Napisano 28 Wrzesień 2008 Napisano 28 Wrzesień 2008 dla mnie to prawie jak zdiecie wiec jest bajka :) pzdr
tadzio Napisano 29 Wrzesień 2008 Autor Napisano 29 Wrzesień 2008 No ne wem ne wem... Generalnie spojrzalem sobie na te obrazki na swiezo. W pewnym momencie myslalem, ze moze mam zle skalibrowany monitor. Wiec sprawdzilem na innych. I niestety dla mnie jest ok:) Tzn ja rozumiem Wasz spojrzenie, rozumiem ze obiektywnie rzecz ujmujac jest ciemno miejscami, ale niestety dla mnie te ciemnie dzialaja na PLUS, a nie na minus. No sorki. Dla mnie to jest dodatkowy walor. Zjechalem z kontrastu i obrazki stracily wyrazistosc. Zwlaszcza ze to nie jest komercyjna wizka dla klienta do ktorych wszyscy sa przyzwyczajeni, tylko osobista pracka. Takze jeszcze raz uprzejmie dziekuje za komentarze, i rozumiem wasze argumenty, ale nie wiem czemu dla mnie kontrast i ciemnie sa ok. Wiec zostawiam tak jak jest:) Neiraa, TrojkaT, grigoriob dzieki:* Serdecznosci tadzio
chudy Napisano 29 Wrzesień 2008 Napisano 29 Wrzesień 2008 bardzo bardzo ładnie. super kolorki, klimat świetny. może tylko wnętrze mogłoby być ciut jaśniejsze. są tam czarne meble i czarna ściana i się jednak troszke zlewają.
hcpiter Napisano 29 Wrzesień 2008 Napisano 29 Wrzesień 2008 bardzo spoko ale za ciemno w niektorych miejscach
ferni Napisano 7 Październik 2008 Napisano 7 Październik 2008 Mi się barzdo podoba tylko mogłęś zrezygnować z tych kabli.
Rekomendowane odpowiedzi