Napisano 28 Wrzesień 200816 l Witam. Zaraz padna gromy, ze i ja kupilem sobie AN3 i szpanuje, ale coz... ;) Domek pana Shigeru Ban stajacy w Tokyo (2003). Sa pewne roznice wzgledem oryginalu, ale niech sobie beda ;P Renderowane w LWF'ie, w sumie ponad 3 tygodnie pracy. pozdrowko tadzio
Napisano 28 Wrzesień 200816 l Ładne. Może niezbyt twórcze, lecz bardziej odtwórcze i efekt jest bardzo podobny do książkowego (tak, ja też takową zakupiłem :P ) Pozdrawiam
Napisano 28 Wrzesień 200816 l ładnie, ale dziwnie ciemno miejscami jak na tak słoneczny dzień. Za ciemno moim zdaniem. Pozdr
Napisano 28 Wrzesień 200816 l Bardzo lande materialy, swiatelko tez takie miekkie, ale wg mnie maja racje spece powyzej - dziwnie ciemnawo miejscami. A na winete jestem przeczulony, wiec nie bede sie wypowiadal, bo chyba pasuje tutaj, ale dla mnie ostatnio kazda wineta jest ZLA. pozdrowka mirach
Napisano 28 Wrzesień 200816 l poza tymi ciemnościami jest ok. dałbym jeszcze blooma większego ciutke. Coraz ladniejsze prace pokazujesz :)
Napisano 28 Wrzesień 200816 l Autor witam. voyager no coz nie mialo to byc tworcze, tylko to byla wprawka w oswietleniu i renderingu. Touch, Mirach, SWRSC jesli chodzi o ciemne miejsca, kontrast, to sugerowalem sie refkami, takie wlsanie sa. Winieta tez na refkach byla, choc delikatniejsza. REFERKA: Zreszta to kwestia gustu. Ja lubie takie kontrastowe, brudnawe i przywinietowane zdjecia/wizki. Dla mnie nie musi byc wszystko idealnie naswietlone, by bylo widac kazde miejsce obrazka. Celowo od tego odchdze. Wydaje mi sie to bardziej naturalne. Wiec sorki chlopaki ale sie z Wami nie zgodze. Ale w sumie tak jak napisalem, to kwestia gustu. Dzieki pozdrawiam Edytowane 28 Wrzesień 200816 l przez tadzio
Napisano 28 Wrzesień 200816 l wiec sorki chlopaki ale sie z Wami nie zgodze;) spalic go, spalic go!! nie zgodzil sie!! ;)
Napisano 28 Wrzesień 200816 l Autor UUUU sredniowieczem zajechalo ;) Mirach, nie pal mnie lizzzzz:* Obiecuje poprawe, od teraz wszystkie wizki beda jadnakowo naswietlone. W zasadzie to bede wrzucal biale plansze:D:D:D:D Master nie rozumiem, ale dziex :* pozdr
Napisano 28 Wrzesień 200816 l ale porównaj tony na referce. Budynek występuje w tych samych tonach co reszta a u Ciebie jest bardzo kontrastowy przez co wrażeniowo jaśniejszy.
Napisano 28 Wrzesień 200816 l Autor Ok.Dobry argument. Moj blad. Wezme sobie te uwagi do serca przy nastepnych pracach. Jeszcze raz dzieki za korekte pozdrowko:* Edytowane 28 Wrzesień 200816 l przez tadzio
Napisano 28 Wrzesień 200816 l żaden błąd, jest ok dude. Przecież można założyć, że chodzi o szczególne wyróżnienie architektury z tła :)
Napisano 28 Wrzesień 200816 l Autor Ale faktycznie moglem przesadzic. Swieze spojrzenie to swieze spojrzenie. edit: jak znajde chwile to moze poprawie to i wrzuce pozdr Edytowane 28 Wrzesień 200816 l przez tadzio
Napisano 29 Wrzesień 200816 l Autor No ne wem ne wem... Generalnie spojrzalem sobie na te obrazki na swiezo. W pewnym momencie myslalem, ze moze mam zle skalibrowany monitor. Wiec sprawdzilem na innych. I niestety dla mnie jest ok:) Tzn ja rozumiem Wasz spojrzenie, rozumiem ze obiektywnie rzecz ujmujac jest ciemno miejscami, ale niestety dla mnie te ciemnie dzialaja na PLUS, a nie na minus. No sorki. Dla mnie to jest dodatkowy walor. Zjechalem z kontrastu i obrazki stracily wyrazistosc. Zwlaszcza ze to nie jest komercyjna wizka dla klienta do ktorych wszyscy sa przyzwyczajeni, tylko osobista pracka. Takze jeszcze raz uprzejmie dziekuje za komentarze, i rozumiem wasze argumenty, ale nie wiem czemu dla mnie kontrast i ciemnie sa ok. Wiec zostawiam tak jak jest:) Neiraa, TrojkaT, grigoriob dzieki:* Serdecznosci tadzio
Napisano 29 Wrzesień 200816 l bardzo bardzo ładnie. super kolorki, klimat świetny. może tylko wnętrze mogłoby być ciut jaśniejsze. są tam czarne meble i czarna ściana i się jednak troszke zlewają.