Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Tym razem taka sobie rybka. (nie mam pomysłu na tytuł;-). Wyszło trochę za kolorowo (nie miało tak być) ale za późno już na zmiany ...chyba.

Soft 3dsMax i Photoshop

gotowy1rl8.jpg

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 4,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

widze duzo photoshopa. bardzo ładna praca . wyglada troche jak by byla tylko malowana. poka co bylo w 3d:). bardzo fajne:) ****

Napisano

Super Ci wyszło :D Za kolorowo? sorki ale moim zdanie nie masz racji ;p wyszło świetnie i tyle ja bym już nic nie poprawiał w tych kolorkach ^^ pozdro i oby tak dalej :) *****

Napisano

No, no... pieknie! Rybsko jak się patrzy. Chociaz ja faktycznie dałabym to mniej kolorowe, mroczniejsze.

Napisano

Mi też się podoba. Ale rzeczywiście, mega ciekawy jestem czystego rendera.

Napisano

Nie nie kolejna bardzo klimatyczna pracka. Twój ostatni "Wielki Zderzacz Hadronów" do tej pory króluje u mnie na pulpicie i przyznam, że bardzo sie podoba każdemu, kto zobaczył u mnie tapetę :] Po prostu klimat twoich prac jest niesamowity.

Jak już będzie finalna wersja "Rybki" to prosił bym o prackę w rozdziałce 1440x900. W.Z.H. będzie miał godnego następcę, albo załaduje sobie programik, co będzie mi zmieniał tapetki cyklicznie :]

Napisano

To ja poproszę rozdziałkę 1680x1050:P Świetna robota. Wszystkie Twoje prace mają ten fajny klimat. Na prawdę super.

Napisano

super klimat, kawal swietnej roboty, tak jak kielbaster powiedzial tylko lekka mgielka i jest git...

mole

Napisano

naprawdę ciężko zobaczyć to 3D :) ale pracka jak najbardziej na +. Jedyne co to psuje trochę efekt końcowy to mocne światło w lewym górnym rogu :)

Ale i tak Cymes! :)

Napisano
jakaś mgła by się przydała by to wyglądało na scenę podwodną

to chyba miała być scenka podwodna, ławice ryb, skały i to słońce przedzierające sie przez wodę między skałami, świetny klimat, bardzo mi się podoba, pozdrawiam

Napisano

Bardzo mi się podoba Twój styl, super klimat jest we wszystkich Twoich pracach.Można wiedzieć skąd czerpiesz inspiracje?:>

Pozdro

Napisano
  • Autor

grigoriob- dzięki!

KICU - dzięki!

routee - czysty render na życzenie w linku poniżej:-)

Neiraa - moim zdaniem twoja wersja troszkę za blada... ale zalezy jak kto lubi;-) Dzieki!

Kub@ -dzieki!

AT7 - dzięki. Czysty render w linku poniżej

NeotiX -to nie był wielki zderzacz hadronów (za mały jak na zderzacz) tylko jak to napisał Master Kiełbaster - cyklotron;-) Link do tapetki poniżej. Thx!

Kimmi - dzięki! Link do tapetki poniżej

Master Kiełbaster - próbowałem ale nie wychodziło;-) W końcu stwierdziłem, że to krytalicznie czysta woda tam była i dlatego;-)

moleism - dzięki!

Bacry - zgadza się, że wieże za nadto szczegółówe. Za bardzo sie na nich skupiłem a za mało siedziałem nad samą rybką

themindfields - dzieki! Nie wiem jaka rozdziałka cie interesuje ale mam nadzieję że te dwie poniżej będą ok.

Mortom - dzieki!

rallyman - Dzieki. Co racja to racja!;-)

dynia - dzieki!

Bombel - dzieki! Inspiracje? Odpalam Maxa i włączam klasyczną muzykę elektroniczną (Tangerine Dream, J M Jarre, Vangelis, Kraftwerk...)) I jakoś leci;-) Oprócz tego przeglądam, przeglądam i przeglądam wszystkie galerie na jakie natrafiam w internecie.

wallpaper 1440x900

wallpaper 1680x1050

"czysty" render - KLIK

Napisano

No zobaczyłam sobie czysty render, szacunek tym większy Belus! Naprawdę kawał roboty, chociaż PS'a duzo, ale mistrzostwo.

Napisano

No prosze nie złota, a życzenia spełnia ;).

Bardzo ładnie Belus :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności