Napisano 28 Wrzesień 200816 l Tym razem taka sobie rybka. (nie mam pomysłu na tytuł;-). Wyszło trochę za kolorowo (nie miało tak być) ale za późno już na zmiany ...chyba. Soft 3dsMax i Photoshop
Napisano 28 Wrzesień 200816 l widze duzo photoshopa. bardzo ładna praca . wyglada troche jak by byla tylko malowana. poka co bylo w 3d:). bardzo fajne:) ****
Napisano 28 Wrzesień 200816 l Super Ci wyszło :D Za kolorowo? sorki ale moim zdanie nie masz racji ;p wyszło świetnie i tyle ja bym już nic nie poprawiał w tych kolorkach ^^ pozdro i oby tak dalej :) *****
Napisano 28 Wrzesień 200816 l No, no... pieknie! Rybsko jak się patrzy. Chociaz ja faktycznie dałabym to mniej kolorowe, mroczniejsze.
Napisano 28 Wrzesień 200816 l Mi też się podoba. Ale rzeczywiście, mega ciekawy jestem czystego rendera.
Napisano 28 Wrzesień 200816 l Nie nie kolejna bardzo klimatyczna pracka. Twój ostatni "Wielki Zderzacz Hadronów" do tej pory króluje u mnie na pulpicie i przyznam, że bardzo sie podoba każdemu, kto zobaczył u mnie tapetę :] Po prostu klimat twoich prac jest niesamowity. Jak już będzie finalna wersja "Rybki" to prosił bym o prackę w rozdziałce 1440x900. W.Z.H. będzie miał godnego następcę, albo załaduje sobie programik, co będzie mi zmieniał tapetki cyklicznie :]
Napisano 29 Wrzesień 200816 l To ja poproszę rozdziałkę 1680x1050:P Świetna robota. Wszystkie Twoje prace mają ten fajny klimat. Na prawdę super.
Napisano 29 Wrzesień 200816 l super klimat, kawal swietnej roboty, tak jak kielbaster powiedzial tylko lekka mgielka i jest git... mole
Napisano 29 Wrzesień 200816 l Jak dla mnie bardzo dobrze. może te wieże za nadto szczegółowe. ale jest naprawdę fajnie
Napisano 29 Wrzesień 200816 l Jak zwykle cudo. Piękna robota. Również prosiłbym w wersji na pulpit w jakiejś wyższej rozdzielczości :).
Napisano 1 Październik 200816 l naprawdę ciężko zobaczyć to 3D :) ale pracka jak najbardziej na +. Jedyne co to psuje trochę efekt końcowy to mocne światło w lewym górnym rogu :) Ale i tak Cymes! :)
Napisano 3 Październik 200816 l jakaś mgła by się przydała by to wyglądało na scenę podwodną to chyba miała być scenka podwodna, ławice ryb, skały i to słońce przedzierające sie przez wodę między skałami, świetny klimat, bardzo mi się podoba, pozdrawiam
Napisano 4 Październik 200816 l Bardzo mi się podoba Twój styl, super klimat jest we wszystkich Twoich pracach.Można wiedzieć skąd czerpiesz inspiracje?:> Pozdro
Napisano 4 Październik 200816 l Autor grigoriob- dzięki! KICU - dzięki! routee - czysty render na życzenie w linku poniżej:-) Neiraa - moim zdaniem twoja wersja troszkę za blada... ale zalezy jak kto lubi;-) Dzieki! Kub@ -dzieki! AT7 - dzięki. Czysty render w linku poniżej NeotiX -to nie był wielki zderzacz hadronów (za mały jak na zderzacz) tylko jak to napisał Master Kiełbaster - cyklotron;-) Link do tapetki poniżej. Thx! Kimmi - dzięki! Link do tapetki poniżej Master Kiełbaster - próbowałem ale nie wychodziło;-) W końcu stwierdziłem, że to krytalicznie czysta woda tam była i dlatego;-) moleism - dzięki! Bacry - zgadza się, że wieże za nadto szczegółówe. Za bardzo sie na nich skupiłem a za mało siedziałem nad samą rybką themindfields - dzieki! Nie wiem jaka rozdziałka cie interesuje ale mam nadzieję że te dwie poniżej będą ok. Mortom - dzieki! rallyman - Dzieki. Co racja to racja!;-) dynia - dzieki! Bombel - dzieki! Inspiracje? Odpalam Maxa i włączam klasyczną muzykę elektroniczną (Tangerine Dream, J M Jarre, Vangelis, Kraftwerk...)) I jakoś leci;-) Oprócz tego przeglądam, przeglądam i przeglądam wszystkie galerie na jakie natrafiam w internecie. wallpaper 1440x900 wallpaper 1680x1050 "czysty" render - KLIK
Napisano 5 Październik 200816 l No zobaczyłam sobie czysty render, szacunek tym większy Belus! Naprawdę kawał roboty, chociaż PS'a duzo, ale mistrzostwo.