Belus Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 Tym razem taka sobie rybka. (nie mam pomysłu na tytuł;-). Wyszło trochę za kolorowo (nie miało tak być) ale za późno już na zmiany ...chyba. Soft 3dsMax i Photoshop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 widze duzo photoshopa. bardzo ładna praca . wyglada troche jak by byla tylko malowana. poka co bylo w 3d:). bardzo fajne:) **** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KICU Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 Super Ci wyszło :D Za kolorowo? sorki ale moim zdanie nie masz racji ;p wyszło świetnie i tyle ja bym już nic nie poprawiał w tych kolorkach ^^ pozdro i oby tak dalej :) ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
routee Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 cała polska tradycyjnie prosi o czysty render ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiraa Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 No, no... pieknie! Rybsko jak się patrzy. Chociaz ja faktycznie dałabym to mniej kolorowe, mroczniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiraa Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 Mogę? Jak nie to zaraz wywalę. tak na szybko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kub@ Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 mi sie bardzo podoba :) kolorki bardzo fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AT7 Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 Mi też się podoba. Ale rzeczywiście, mega ciekawy jestem czystego rendera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeotiX Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 Nie nie kolejna bardzo klimatyczna pracka. Twój ostatni "Wielki Zderzacz Hadronów" do tej pory króluje u mnie na pulpicie i przyznam, że bardzo sie podoba każdemu, kto zobaczył u mnie tapetę :] Po prostu klimat twoich prac jest niesamowity. Jak już będzie finalna wersja "Rybki" to prosił bym o prackę w rozdziałce 1440x900. W.Z.H. będzie miał godnego następcę, albo załaduje sobie programik, co będzie mi zmieniał tapetki cyklicznie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kimmi Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 To ja poproszę rozdziałkę 1680x1050:P Świetna robota. Wszystkie Twoje prace mają ten fajny klimat. Na prawdę super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 jakaś mgła by się przydała by to wyglądało na scenę podwodną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moleism Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 super klimat, kawal swietnej roboty, tak jak kielbaster powiedzial tylko lekka mgielka i jest git... mole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 Jak dla mnie bardzo dobrze. może te wieże za nadto szczegółowe. ale jest naprawdę fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
themindfields Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 Jak zwykle cudo. Piękna robota. Również prosiłbym w wersji na pulpit w jakiejś wyższej rozdzielczości :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 naprawdę ciężko zobaczyć to 3D :) ale pracka jak najbardziej na +. Jedyne co to psuje trochę efekt końcowy to mocne światło w lewym górnym rogu :) Ale i tak Cymes! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rallyman Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 jakaś mgła by się przydała by to wyglądało na scenę podwodną to chyba miała być scenka podwodna, ławice ryb, skały i to słońce przedzierające sie przez wodę między skałami, świetny klimat, bardzo mi się podoba, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynia Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 super klimacik zreszta jak zawsze u Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bombel Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 Bardzo mi się podoba Twój styl, super klimat jest we wszystkich Twoich pracach.Można wiedzieć skąd czerpiesz inspiracje?:> Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 4 Październik 2008 Autor Share Napisano 4 Październik 2008 grigoriob- dzięki! KICU - dzięki! routee - czysty render na życzenie w linku poniżej:-) Neiraa - moim zdaniem twoja wersja troszkę za blada... ale zalezy jak kto lubi;-) Dzieki! Kub@ -dzieki! AT7 - dzięki. Czysty render w linku poniżej NeotiX -to nie był wielki zderzacz hadronów (za mały jak na zderzacz) tylko jak to napisał Master Kiełbaster - cyklotron;-) Link do tapetki poniżej. Thx! Kimmi - dzięki! Link do tapetki poniżej Master Kiełbaster - próbowałem ale nie wychodziło;-) W końcu stwierdziłem, że to krytalicznie czysta woda tam była i dlatego;-) moleism - dzięki! Bacry - zgadza się, że wieże za nadto szczegółówe. Za bardzo sie na nich skupiłem a za mało siedziałem nad samą rybką themindfields - dzieki! Nie wiem jaka rozdziałka cie interesuje ale mam nadzieję że te dwie poniżej będą ok. Mortom - dzieki! rallyman - Dzieki. Co racja to racja!;-) dynia - dzieki! Bombel - dzieki! Inspiracje? Odpalam Maxa i włączam klasyczną muzykę elektroniczną (Tangerine Dream, J M Jarre, Vangelis, Kraftwerk...)) I jakoś leci;-) Oprócz tego przeglądam, przeglądam i przeglądam wszystkie galerie na jakie natrafiam w internecie. wallpaper 1440x900 wallpaper 1680x1050 "czysty" render - KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiraa Napisano 5 Październik 2008 Share Napisano 5 Październik 2008 No zobaczyłam sobie czysty render, szacunek tym większy Belus! Naprawdę kawał roboty, chociaż PS'a duzo, ale mistrzostwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 5 Październik 2008 Share Napisano 5 Październik 2008 No prosze nie złota, a życzenia spełnia ;). Bardzo ładnie Belus :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi