Napisano 8 Październik 200816 l Tak dla fanow XPka :) Microsoft nadal twierdzi ze vista jest super extra, ale znowu przedluzyl zycie XPkowi w wersji OEM, a nawet daje mozliwosc dodawania CD z downgradem. http://hacking.pl/pl/news-15037-Microsoft_wydluza_zywot_Windows_XP_.html http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/10/06/xp-gets-six-months-death-row pozdrawiam mirach
Napisano 8 Październik 200816 l etam kto jeszcze korzysta z tej stararej padaki :D Vista ROX! ;) czekam na 'sieben' :-D...
Napisano 8 Październik 200816 l przesiadlem sie na Viste x64 i to był strzał w 10. XP to przestarzala technologia.
Napisano 8 Październik 200816 l Nie mówię żę to reguła ale w miejscu gdzie pracowałem przy 64 bitowej arch sprzetu MAX 9 w benchmarkach na XP64 byl o 1/3 szybszy od Visty 64. Więc wszystko zależy pozdro_
Napisano 8 Październik 200816 l etam kto jeszcze korzysta z tej stararej padaki :D A to ktoś korzysta z tej nowej padaki ? :P
Napisano 8 Październik 200816 l A ja będę ordżinalny - Microsoft ssie! ;] Używam Windows'a XP. Miałem z nim tyle problemów, ile upity ślimak z trafieniem do domu ...
Napisano 8 Październik 200816 l Do dzisiaj pamiętam jak mikroszit zapowiadał viste jako rewolucyjny system, było wymienione multum udogodnień przy zachowaniu stabilności. No i jak widać niedość że połowy starszego softu na tym nie da się w ogóle włączyć to jeszcze zamula potwornie, może jakby mieć z 8gb ramu quada... Ale i tak pozostaje pytanie po co? Chyba tylko dla fajnego pulpitu i bardziej kolorowych ikonek:P
Napisano 8 Październik 200816 l Do dzisiaj pamiętam jak mikroszit zapowiadał viste jako rewolucyjny system, było wymienione multum udogodnień przy zachowaniu stabilności. No i jak widać niedość że połowy starszego softu na tym nie da się w ogóle włączyć to jeszcze zamula potwornie, może jakby mieć z 8gb ramu quada... Ale i tak pozostaje pytanie po co? Chyba tylko dla fajnego pulpitu i bardziej kolorowych ikonek:P Widoczenie nie miales stycznosci z Vistą...pracuje na niej juz ok 4 miesiecy i narazie jest ok, sa bledy niekiedy, bluescreen wyskakuje czasem, trudnoo, na XP tez tak mialem i to nie raz...u mnie przy amdx2 i 4GB ramu vista smiga az miło. fajny pulpit wywalilem odrazu, bo mi nie przypasowal.. a co do XP to brakuje mi z niego tylko jednego...otwieranie folderu w nowym oknie poprzez nacisniecie ctrl i klik :(
Napisano 8 Październik 200816 l Ja bluescreena nie widziałem ani razu odkąd mam tego kompa, a mam go już 17 miechów. Dla Visty bluescreen to jak druga tapeta...