Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

przesiadlem sie na Viste x64 i to był strzał w 10.

XP to przestarzala technologia.

Napisano

Nie mówię żę to reguła ale w miejscu gdzie pracowałem przy 64 bitowej arch sprzetu MAX 9 w benchmarkach na XP64 byl o 1/3 szybszy od Visty 64. Więc wszystko zależy

pozdro_

Napisano
etam kto jeszcze korzysta z tej stararej padaki :D

A to ktoś korzysta z tej nowej padaki ? :P

Napisano

A ja będę ordżinalny - Microsoft ssie! ;]

Używam Windows'a XP. Miałem z nim tyle problemów, ile upity ślimak z trafieniem do domu ...

Napisano

Do dzisiaj pamiętam jak mikroszit zapowiadał viste jako rewolucyjny system, było wymienione multum udogodnień przy zachowaniu stabilności. No i jak widać niedość że połowy starszego softu na tym nie da się w ogóle włączyć to jeszcze zamula potwornie, może jakby mieć z 8gb ramu quada... Ale i tak pozostaje pytanie po co? Chyba tylko dla fajnego pulpitu i bardziej kolorowych ikonek:P

Napisano
Do dzisiaj pamiętam jak mikroszit zapowiadał viste jako rewolucyjny system, było wymienione multum udogodnień przy zachowaniu stabilności. No i jak widać niedość że połowy starszego softu na tym nie da się w ogóle włączyć to jeszcze zamula potwornie, może jakby mieć z 8gb ramu quada... Ale i tak pozostaje pytanie po co? Chyba tylko dla fajnego pulpitu i bardziej kolorowych ikonek:P

Widoczenie nie miales stycznosci z Vistą...pracuje na niej juz ok 4 miesiecy i narazie jest ok, sa bledy niekiedy, bluescreen wyskakuje czasem, trudnoo, na XP tez tak mialem i to nie raz...u mnie przy amdx2 i 4GB ramu vista smiga az miło. fajny pulpit wywalilem odrazu, bo mi nie przypasowal.. a co do XP to brakuje mi z niego tylko jednego...otwieranie folderu w nowym oknie poprzez nacisniecie ctrl i klik :(

Napisano

Ja bluescreena nie widziałem ani razu odkąd mam tego kompa, a mam go już 17 miechów. Dla Visty bluescreen to jak druga tapeta...