Napisano 23 Październik 200816 l Dawno mnie tu nie było ale czas zobaczyć czy nie wyszedłem z wprawy hihi Taki mały żarcik TO na razie pierwszy z renderów mojego Mecha Nazwałem go: 4LAIM [ 4 LEGS AI MECH ] Wszelkie opinie mile widziane. Edytowane 17 Marzec 201114 l przez Allucard
Napisano 24 Październik 200816 l Autor No widze cisza oglądaja nic nie pisza co mnie nie powinno zdziwic ale troszke niepokoi Daje kolejny render Edytowane 24 Luty 200916 l przez Allucard
Napisano 25 Październik 200816 l jest ok.tylko wysmoothowalbym te karabiny czy "lokciu" bo wyraznie widac segmenty cylindra.
Napisano 25 Październik 200816 l w tej "głowie" troche kanciasty otwór za "gałką oczną" przydałyby się jakieś kabelki, pręciki Ogólnie fajne
Napisano 30 Październik 200816 l Autor Mały Update pszepraszam za taki size renderu ale czas gonił :) Tak po prawdzie projekt jest juz prawie na wykończeniu tylko musze dodac jeszcze do niego jego hmmm Kompana :) Edytowane 24 Luty 200916 l przez Allucard
Napisano 6 Luty 200916 l Autor Next screen żeby mnie nie zapomniano :) I jak zwykle mile widziane opinie :) PS blueprint partnera Edytowane 24 Luty 200916 l przez Allucard
Napisano 6 Luty 200916 l Bardzo fajny modelik, podoba mi się :) Ale tak jak pisze Gregorjan - troszkę mógłbyś zaokrąglić te kanty, bo się rzucają w oczy mimo wszystko.
Napisano 8 Luty 200916 l Autor No co do tego 2 robota to raczej nie konik morski To narazie jego tors nogi i ręce potem zaczne robić wiec nie dawałem Blueprinta :) A pomysły z głowy oraz natchnieniem ciągle jest teledysk Linkin Park :) [Linkin Park - Points of Authority (Reanimation Remix)] Edytowane 17 Marzec 201114 l przez Allucard
Napisano 24 Luty 200916 l Autor No to takie pierwsze przymiarki. oraz kolejny I tak jak zawsze opnie mile widziane :)
Napisano 17 Marzec 201114 l Autor Witam Po długim czasie dorzucam do swojego stareeego Tematu który czuje że stanie się moja teczka Szkice nowego robota. Głowa Tors Ręka Noga a raczej silnik :) Ps. Opinie i krytyka konstruktywna mile widziana :) Ps2. Szkice nie zawierają detali dodawanych w trakcie Edytowane 17 Marzec 201114 l przez Allucard
Napisano 18 Marzec 201114 l Autor Mnóstwo odwiedzających i ani jednej opinii. Nawet Krytyki brak hmm. Albo jest bardzo źle albo niema jeszcze o czym mówić. Naprawiam ten błąd zamieszczam 1 Render. Komentujcie piszcie dowolność, Byle konstruktywna i dotyczaca tematu :)
Napisano 18 Marzec 201114 l Mnie się bardzo podoba, duża ilość detalu... Mam pytanie jakie ustawienia sceny miałeś w renderze 1 z 31-10-08 ?
Napisano 21 Marzec 201114 l bardzo fajne bo widać, że robisz wg własnej koncepcji ;) mi się bardzo podoba. btw z kąd ta inspiracja robotami? ;)
Napisano 21 Marzec 201114 l Fajna gęba tego ostatniego. Mi brakuje w tym miejsc na odpoczynek dla oka. Same ostre, pełne detali obiekty złączone w jednego robota. Ciężko złapać "oddech". Pomyśl o jakichś gładszych, nibyorganicznych płaszczyznach, bo teraz widać, że projekt powstawał z boku i przodu a teraz to sklejasz w 3d. Kula w pierwszym fajnie działa właśnie w taki sposób :) Jak załadujesz i ją, to będzie jak ogromny świecznik np łokcie mają zdrowo poupychane różne ustrojstwa, które na moje oko nie pomagają w odbiorze, lepiej zamiast nich dać łagodniejsze kształty, np jakieś kable). Tyle ode mnie skrajnych subiektywności :) Nie znam się na robotach, ledwie mikrofalówkę umiem włączyć:)
Napisano 21 Marzec 201114 l Autor Dzięki za opinie :) guffqa -> Fascynacja pozostała po Anime o mechach [chyba dobrze odmienione] prrrszalony -> Ja się tam boje mikrofalówek, A co do mecha planuję dodać mu jeszcze rurki i pojemniki w tylnej części oraz w przedniej niebawem jak znajdę czas dokończę projekt. Sam mech faktycznie jest ciężki w oglądaniu ale uwielbiam detale wiec tyle ich daję takie zboczenie. Oczywiście ku ogólnej informacji nowy projekt już się rodzi w głowie [teraz krystalizują się jego detale na kartce oraz sama motoryka ruchów ] Jak wsio się skrystalizuje to zarzucę blueprinty. PS zachęcam innych do pisania opinii oczywiście jak zwykle konstruktywnych :)
Napisano 21 Marzec 201114 l Autor Lecę biegnę z wiadomością że blueprinty do new mecha gotowe. Umieszczę niebawem wraz z nowym Renderem mecha.
Napisano 22 Marzec 201114 l Autor AKIRA - AL001 Z powodu braku czasu. Niestety zamieszczam jedynie Blueprinty. Tors główny Dodatki do torsu oraz bioder Ramie, Udo i dłoń Przedramię oraz podudzie ze stopa [jeżeli tak to można nazwać] Głowa rozłożona na 3 elementy Całośc połaczona lapidarnie i na szybko :) Gdzieniegdzie przykładowe sposoby łączenia kończyn :) Komentarze mile widziane oraz sugestie.
Napisano 22 Marzec 201114 l Witam. Sam rysujesz sobie BP? Jeszcze się nie spotkałem :) jeśli już to sobie coś szybko naszkicuję na kartce ale żeby od razu BP. Fajne model po za tym :) Pozdro
Napisano 24 Marzec 201114 l Autor Nikt nie pisze a ja sobie wrzucam na razie mały dodatek :) Z góry przeprosiny za sepie.
Napisano 24 Marzec 201114 l Nikt nie pisze bo i mało na razie pokazałeś;) Pokaż siatke tego miecza czy co to ;)
Napisano 1 Kwiecień 201114 l Autor Witam. Wstęp krótki wysyłam 2 rendery. Oraz 2 render [przepraszam za wielkość okna] PS. Komentujcie, piszcie i krytykujcie.
Napisano 2 Kwiecień 201114 l Mam pytanie -do czego ten ostatni "mech" będzie używać tak krótkich "rąk" ?
Napisano 3 Kwiecień 201114 l Śerdnio mi się podoba sam koncept. Nie jestem w stanie sobie wyobrazić do czego miało by to służyć ;) Może jak dokończysz to coś się wyjaśni. I nie zgrywa mi się to z blueprintami które przesłałeś. Walcz dalej i powodzenia!
Napisano 7 Kwiecień 201113 l Autor Update zarys gotowy :) Biedak jeszcze niema czym patrzeć ani czym chwytać ale to tylko na krótki okres :) PS. Łączenia w modelowaniu PS2. Oczywiście komentarze mile widziane :) do blinq --> ten ostatni render z 01-04-11 jest do rysunków z 17-03-11 do eco --> Do trzymania ciężkiego karabinu :D
Napisano 11 Kwiecień 201113 l spróbuj bardziej wykorzystać dobrodziejstwa świata 3d poki co siedzisz jeszcze bardzo mocno w dwóch wymiarach