Allucard Napisano 23 Październik 2008 Share Napisano 23 Październik 2008 (edytowane) Dawno mnie tu nie było ale czas zobaczyć czy nie wyszedłem z wprawy hihi Taki mały żarcik TO na razie pierwszy z renderów mojego Mecha Nazwałem go: 4LAIM [ 4 LEGS AI MECH ] Wszelkie opinie mile widziane. Edytowane 17 Marzec 2011 przez Allucard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allucard Napisano 24 Październik 2008 Autor Share Napisano 24 Październik 2008 (edytowane) No widze cisza oglądaja nic nie pisza co mnie nie powinno zdziwic ale troszke niepokoi Daje kolejny render Edytowane 24 Luty 2009 przez Allucard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciastuch Napisano 25 Październik 2008 Share Napisano 25 Październik 2008 mnie baardzo sie podoba:) daje rade, jedziesz dalej:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 25 Październik 2008 Share Napisano 25 Październik 2008 jest ok.tylko wysmoothowalbym te karabiny czy "lokciu" bo wyraznie widac segmenty cylindra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorjan Napisano 25 Październik 2008 Share Napisano 25 Październik 2008 w tej "głowie" troche kanciasty otwór za "gałką oczną" przydałyby się jakieś kabelki, pręciki Ogólnie fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allucard Napisano 30 Październik 2008 Autor Share Napisano 30 Październik 2008 (edytowane) Mały Update pszepraszam za taki size renderu ale czas gonił :) Tak po prawdzie projekt jest juz prawie na wykończeniu tylko musze dodac jeszcze do niego jego hmmm Kompana :) Edytowane 24 Luty 2009 przez Allucard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allucard Napisano 6 Luty 2009 Autor Share Napisano 6 Luty 2009 (edytowane) Next screen żeby mnie nie zapomniano :) I jak zwykle mile widziane opinie :) PS blueprint partnera Edytowane 24 Luty 2009 przez Allucard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 Bardzo fajny modelik, podoba mi się :) Ale tak jak pisze Gregorjan - troszkę mógłbyś zaokrąglić te kanty, bo się rzucają w oczy mimo wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Pantera Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 Troszkę kanciak :) Ogólnie spox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilL Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 Heh bardzo fajny modelik :) Widze że partner to mechaniczny konik morski :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielik93 Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 Bardzo fajne podoba mi sie ale skad w ogole takie pomysly? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allucard Napisano 8 Luty 2009 Autor Share Napisano 8 Luty 2009 (edytowane) No co do tego 2 robota to raczej nie konik morski To narazie jego tors nogi i ręce potem zaczne robić wiec nie dawałem Blueprinta :) A pomysły z głowy oraz natchnieniem ciągle jest teledysk Linkin Park :) [Linkin Park - Points of Authority (Reanimation Remix)] Edytowane 17 Marzec 2011 przez Allucard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allucard Napisano 24 Luty 2009 Autor Share Napisano 24 Luty 2009 No to takie pierwsze przymiarki. oraz kolejny I tak jak zawsze opnie mile widziane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allucard Napisano 17 Marzec 2011 Autor Share Napisano 17 Marzec 2011 (edytowane) Witam Po długim czasie dorzucam do swojego stareeego Tematu który czuje że stanie się moja teczka Szkice nowego robota. Głowa Tors Ręka Noga a raczej silnik :) Ps. Opinie i krytyka konstruktywna mile widziana :) Ps2. Szkice nie zawierają detali dodawanych w trakcie Edytowane 17 Marzec 2011 przez Allucard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allucard Napisano 18 Marzec 2011 Autor Share Napisano 18 Marzec 2011 Mnóstwo odwiedzających i ani jednej opinii. Nawet Krytyki brak hmm. Albo jest bardzo źle albo niema jeszcze o czym mówić. Naprawiam ten błąd zamieszczam 1 Render. Komentujcie piszcie dowolność, Byle konstruktywna i dotyczaca tematu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
incorect Napisano 18 Marzec 2011 Share Napisano 18 Marzec 2011 Mnie się bardzo podoba, duża ilość detalu... Mam pytanie jakie ustawienia sceny miałeś w renderze 1 z 31-10-08 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guffqa Napisano 21 Marzec 2011 Share Napisano 21 Marzec 2011 bardzo fajne bo widać, że robisz wg własnej koncepcji ;) mi się bardzo podoba. btw z kąd ta inspiracja robotami? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 21 Marzec 2011 Share Napisano 21 Marzec 2011 Fajna gęba tego ostatniego. Mi brakuje w tym miejsc na odpoczynek dla oka. Same ostre, pełne detali obiekty złączone w jednego robota. Ciężko złapać "oddech". Pomyśl o jakichś gładszych, nibyorganicznych płaszczyznach, bo teraz widać, że projekt powstawał z boku i przodu a teraz to sklejasz w 3d. Kula w pierwszym fajnie działa właśnie w taki sposób :) Jak załadujesz i ją, to będzie jak ogromny świecznik np łokcie mają zdrowo poupychane różne ustrojstwa, które na moje oko nie pomagają w odbiorze, lepiej zamiast nich dać łagodniejsze kształty, np jakieś kable). Tyle ode mnie skrajnych subiektywności :) Nie znam się na robotach, ledwie mikrofalówkę umiem włączyć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allucard Napisano 21 Marzec 2011 Autor Share Napisano 21 Marzec 2011 Dzięki za opinie :) guffqa -> Fascynacja pozostała po Anime o mechach [chyba dobrze odmienione] prrrszalony -> Ja się tam boje mikrofalówek, A co do mecha planuję dodać mu jeszcze rurki i pojemniki w tylnej części oraz w przedniej niebawem jak znajdę czas dokończę projekt. Sam mech faktycznie jest ciężki w oglądaniu ale uwielbiam detale wiec tyle ich daję takie zboczenie. Oczywiście ku ogólnej informacji nowy projekt już się rodzi w głowie [teraz krystalizują się jego detale na kartce oraz sama motoryka ruchów ] Jak wsio się skrystalizuje to zarzucę blueprinty. PS zachęcam innych do pisania opinii oczywiście jak zwykle konstruktywnych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allucard Napisano 21 Marzec 2011 Autor Share Napisano 21 Marzec 2011 Lecę biegnę z wiadomością że blueprinty do new mecha gotowe. Umieszczę niebawem wraz z nowym Renderem mecha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allucard Napisano 22 Marzec 2011 Autor Share Napisano 22 Marzec 2011 AKIRA - AL001 Z powodu braku czasu. Niestety zamieszczam jedynie Blueprinty. Tors główny Dodatki do torsu oraz bioder Ramie, Udo i dłoń Przedramię oraz podudzie ze stopa [jeżeli tak to można nazwać] Głowa rozłożona na 3 elementy Całośc połaczona lapidarnie i na szybko :) Gdzieniegdzie przykładowe sposoby łączenia kończyn :) Komentarze mile widziane oraz sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 22 Marzec 2011 Share Napisano 22 Marzec 2011 Witam. Sam rysujesz sobie BP? Jeszcze się nie spotkałem :) jeśli już to sobie coś szybko naszkicuję na kartce ale żeby od razu BP. Fajne model po za tym :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allucard Napisano 24 Marzec 2011 Autor Share Napisano 24 Marzec 2011 Nikt nie pisze a ja sobie wrzucam na razie mały dodatek :) Z góry przeprosiny za sepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 Nikt nie pisze bo i mało na razie pokazałeś;) Pokaż siatke tego miecza czy co to ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allucard Napisano 1 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2011 Witam. Wstęp krótki wysyłam 2 rendery. Oraz 2 render [przepraszam za wielkość okna] PS. Komentujcie, piszcie i krytykujcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 2 Kwiecień 2011 Share Napisano 2 Kwiecień 2011 Mam pytanie -do czego ten ostatni "mech" będzie używać tak krótkich "rąk" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 3 Kwiecień 2011 Share Napisano 3 Kwiecień 2011 Śerdnio mi się podoba sam koncept. Nie jestem w stanie sobie wyobrazić do czego miało by to służyć ;) Może jak dokończysz to coś się wyjaśni. I nie zgrywa mi się to z blueprintami które przesłałeś. Walcz dalej i powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allucard Napisano 7 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Update zarys gotowy :) Biedak jeszcze niema czym patrzeć ani czym chwytać ale to tylko na krótki okres :) PS. Łączenia w modelowaniu PS2. Oczywiście komentarze mile widziane :) do blinq --> ten ostatni render z 01-04-11 jest do rysunków z 17-03-11 do eco --> Do trzymania ciężkiego karabinu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pabulo Napisano 11 Kwiecień 2011 Share Napisano 11 Kwiecień 2011 spróbuj bardziej wykorzystać dobrodziejstwa świata 3d poki co siedzisz jeszcze bardzo mocno w dwóch wymiarach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi