sith_LORD Napisano 28 Luty 2004 Share Napisano 28 Luty 2004 i znowu na łodzi...PIERWSZY SEMESTR na wzorach ASp to piekło..ale wracam do świata żywych.. hmmm.. wrzucam tu zajawki do mojej animacji..\"uśpienie\" projekt ma mieć około 5 minut.. na razie wrzucę charaktery..jeszce nie skończone..chciałbym znać wasze opinie.. comment please.. pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 28 Luty 2004 Autor Share Napisano 28 Luty 2004 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 28 Luty 2004 Autor Share Napisano 28 Luty 2004 latarnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 28 Luty 2004 Autor Share Napisano 28 Luty 2004 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 28 Luty 2004 Autor Share Napisano 28 Luty 2004 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 28 Luty 2004 Autor Share Napisano 28 Luty 2004 i rybak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 28 Luty 2004 Autor Share Napisano 28 Luty 2004 trochę prób z mimiką.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 28 Luty 2004 Autor Share Napisano 28 Luty 2004 i dalej morfy..jeszce kupa roboty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 28 Luty 2004 Share Napisano 28 Luty 2004 wow, wymiekam po prostu.... nie mam pytan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 28 Luty 2004 Share Napisano 28 Luty 2004 Na razie bardzo mi sie podoba, przyczepie sie tylko do wklęsłego czoła latarnika. :) Przybliżysz nam moze akcje tej animki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 28 Luty 2004 Share Napisano 28 Luty 2004 JESTEM POD WRAŻENIEM . NIC DODAĆ NIC UJĄĆ ,MAM NADZIEJĘ NA SZYBKIE UPDATY BO JEST NA CO CZEKAĆ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noic Napisano 28 Luty 2004 Share Napisano 28 Luty 2004 zapowiada się rewelacyjnie - chyba najlepsza animacja na WIP... czekam na updaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 28 Luty 2004 Share Napisano 28 Luty 2004 narazie jest ok, moze przyblizysz fabule? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 28 Luty 2004 Share Napisano 28 Luty 2004 Procz slow uznania mam jeszcze pytanie mianowicie jak uzyskuje sie taki efekt \"swiecenia\" jaki widac przy renderach z mimika na czole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giegu Napisano 28 Luty 2004 Share Napisano 28 Luty 2004 WOW, no question about it!! przemilcze ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 28 Luty 2004 Autor Share Napisano 28 Luty 2004 wkrótce wrzucę fragment storyboardu..to trochę wyjaŚni... może wrzucę też trochęplemnerówi scen z animacji.. ale nie chciałbym do końca pozbawić was niespodzianki... dzięki za odwiedziny i komentarze...pozdrowienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 28 Luty 2004 Share Napisano 28 Luty 2004 ja sie przyczepie do rybaka, a mienowicie do jego nóg ma za chude uda, a jeżeli takie mają być to zmniejsz łydke bo to wygląda okropnie , a reszta naprawde GIT ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 28 Luty 2004 Share Napisano 28 Luty 2004 coz powiedziec - super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 28 Luty 2004 Share Napisano 28 Luty 2004 piekne!! bierzesz sie za morphy mimo ze gosc uszu nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 28 Luty 2004 Share Napisano 28 Luty 2004 A co z kącikami ust? :(( Przecież to wygląda dość... kiepsko. Reszta wyjdzie w praniu... Trzymam kciuki. Lubię ambitne projekty! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 29 Luty 2004 Autor Share Napisano 29 Luty 2004 z tymi morfami to była tylko taka próba gruntu..własciwe morfy zabiorę się dopiero jak skońzczę model i teksturki.... może na kościach mimikę oprę..dzięki za uwagi.....aha \"efect świecenia\" to po prostu filtr w wideo poscie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikim Napisano 29 Luty 2004 Share Napisano 29 Luty 2004 Bardzo ładne koncepty i modele, mam nadzieję ze nie odpuscisz i doprowadzisz projekt do końca, trzymam kciuki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 8 Marzec 2004 Autor Share Napisano 8 Marzec 2004 co do fabuły wkrótce wrzucękawałek storyboardu... na razie cały czas modeluję i teksturuję.. a teraz na zaostrzenie apetytu parę szkiców z stotyboardu i 2 renderki ..z materiałem jestem już daleko do przodu ale nie chcę pokazywać zbyt wiele.. bo wszytsko wam popsuję.. pozdrawiam .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 8 Marzec 2004 Autor Share Napisano 8 Marzec 2004 storyboard scetches Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 9 Marzec 2004 Autor Share Napisano 9 Marzec 2004 scetches storyboard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 9 Marzec 2004 Autor Share Napisano 9 Marzec 2004 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 9 Marzec 2004 Autor Share Napisano 9 Marzec 2004 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 9 Marzec 2004 Autor Share Napisano 9 Marzec 2004 no jasne..coś się mi chrzani z tymi palcami po mesh smoth..koleś vbędzie wbuciorach..ale i tak mu poprawię..i latarnik dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 jak zwykle ładna praca ,tylko paluszki u nóg cosik poszarpane oraz kostki za mocno szpiczaste ale to napewno poprawisz nie mogę się doczekać teksturkizbliżenie latarnika oraz jego zgryzy są bardzo ok chociaż na taką facjatę to zgryz ma aż za ładny jedyne co zauważyłem to jakaś dziurka na nosie może na kolczyk[lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdo Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 swietne... czekam na dalsze rendey... i ostatecznie animacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 9 Marzec 2004 Autor Share Napisano 9 Marzec 2004 podoba sięno to jeszce latarnik .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 STRASZNIE PODOBA MI SIĘ TEN SZKIC PO PRAWEJ:) ON ŻYJE:)JEŻELI ZROBISZ TAKIE UJĘCIE JUŻ Z TEKSTURKAMI, MROCZNYM ŚWIATŁEM I JAKIMŚ CIEKAWYM TŁEM TYPU NIE ZAPUSZCZAJ SIĘ TU W NOCY NO BĘDZIE REWELKA:):D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 9 Marzec 2004 Share Napisano 9 Marzec 2004 no no :) SITH ruless :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AravaL Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 Moze byc faktycznie ciekawie...! Podobaja mi sie szkice (widac nie tylko mi), sa takie... proste, a zarazem bardzo fajne, z charakterem. :) Model narazie tez swietnie sie zapowiada. Czekam na updaty... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 10 Marzec 2004 Share Napisano 10 Marzec 2004 no no, calkiem niezle, arty są wypas. projekty targetow do morfa rządzą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 14 Marzec 2004 Autor Share Napisano 14 Marzec 2004 dzieki chłopaki.. chmm.. jestem w trakcie teksturownia latarnii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 14 Marzec 2004 Autor Share Napisano 14 Marzec 2004 a tu wyniki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 14 Marzec 2004 Autor Share Napisano 14 Marzec 2004 i jeszce klateczki ze storyboardu..w sumie to i tak o fabule nei wiele powiezą.. lae to jeszcze ni eteraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 14 Marzec 2004 Autor Share Napisano 14 Marzec 2004 i poowiekszenie rybaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 14 Marzec 2004 Autor Share Napisano 14 Marzec 2004 i latarnik(klatka 36) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 14 Marzec 2004 Autor Share Napisano 14 Marzec 2004 i jeszce klatka nr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 14 Marzec 2004 Autor Share Napisano 14 Marzec 2004 i jeszce jeden renderek latarnii.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrRychu Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 Super bardzo mi się podoba:) Szczególnie te teksturki na latarni:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 concepty pierwsza klasa :) Poczekam az sie to rozwinie bardziej bo zapowaida sie wypas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mistic Gohan Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 widze ze cos ciekawego kroisz Sith... w sumie dawno juz tu nie zaglądalem i chyba na nowo zawitam na dluzej na max3d.pl zeby obejrzec reszte ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noic Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 To są dopiero arty!!! Mam pytanko: czy wszystko było tabletem rysowane czy to łączenie technik tablet+ołówek(ew.kredka)?? Latarnia pierwsza klasa (tylko ta beczka mi nie pasuje może dlatego że jeszcze nie oteksturowana). Zapowiada się wypasiona pracka - aż chce się tu zaglądać :) ...no i proszę o więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 super !!! nie mogę doczekać się połączenia wszystkiego w jedną całość to będzie rewelka.Sith kogo jak kogo ale twoje prace uwielbiam obserwować:)czekam na kolejne updaty robi się coraz bardziej ciekawie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 baredzo ladna latarnia... podoba mi sie texturka :D arty tez super... czekam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 zaczyna sie robic klimacior, tak 3-mać ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 podoba mi sie ta latarnia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi