jefim Napisano 15 Listopad 2008 Napisano 15 Listopad 2008 http://www.dziennik.pl/kultura/article265097/10_filmow_na_ktore_swiat_czeka_w_2009_roku.html polecam: "Monsters vs. Aliens"
piotrek Napisano 15 Listopad 2008 Napisano 15 Listopad 2008 Widzę, że te wielkie i "oczekiwane przez kinomaniaków" filmy, to w większości, jeśli nie wszsytkie, jakieś komercyjne tandety...
arev Napisano 15 Listopad 2008 Napisano 15 Listopad 2008 Harry Potter na pierwszym miejscu... Świetny news btw. ;)
patry Napisano 15 Listopad 2008 Napisano 15 Listopad 2008 Widzę, że te wielkie i "oczekiwane przez kinomaniaków" filmy, to w większości, jeśli nie wszsytkie, jakieś komercyjne tandety... Heh, a czy często się zdarza, że te "wielkie filmy" to nie tandety? ;)
Bruneq Napisano 15 Listopad 2008 Napisano 15 Listopad 2008 "X-Men Origins: Wolverine" no to wiem juz na co ja czekam:D mam nadzieje ze Rosomaczka nie sknocą :|
Luki Luki Napisano 15 Listopad 2008 Napisano 15 Listopad 2008 Czytalem gdzies o Wolverine ze bedzie bardzo grzeczny, producent naciskal na jak najnizsza kategorie wiekowa. Czyli zero krwi itp. A te ostrza z dloni to ma tylko dla ozdoby. Oby sie nie sprawdzilo. Smieszny ten tytul artykulu w "dzienniku", ciekawe jaki procent tego swiata czeka rzeczywiscie na filmy w ogole, 5%? Pewnie gdzies o 4,5% przesadzilem.
Shogun 3D Napisano 15 Listopad 2008 Napisano 15 Listopad 2008 Jak jakieś 10 lat temu pojawiła się ekranizacja 'Wyspy doktora Moreau" z dolną granicą wiekową 12 lat, to uznałem z góry, ze to straszny knot, bo książka niosła w sobie przerażający potencjał fantastycznego kina grozy z bardzo dużym naciskiem na poczucie osaczenia odcięcia. Skoro podobnie Volwerine ma być od 12 lat, to obawiam się, że historia się powtórzy.
Santi_Animator Napisano 15 Listopad 2008 Napisano 15 Listopad 2008 Aż dziwne że nie ma wzmianki o filmach: The Legend of Zelda, Szybcy i Wściekli 4, Dragon Ball, Spider-man 4, Transformers 2 i reszte tych wymyślnych tytułów jak np. Batman 3 - The Riddler
korasonek Napisano 16 Listopad 2008 Napisano 16 Listopad 2008 Aż dziwne że nie ma wzmianki o filmach: Szybcy i Wściekli 4, Transformers 2 Te dwa się nie zmieściły w pierwszej 10 :) Pozycja: ..... 46: Fast & Furious (June) ..... 13: Transformers: Revenge of the Fallen (June) ą Reszta pewnie była by w pierwszej 100 gdyby taką zrobili:)
marcin wuu Napisano 16 Listopad 2008 Napisano 16 Listopad 2008 "The Legend of Zelda" to tylko żart facetów z (chyba) gamespota...
Mr Pank Napisano 16 Listopad 2008 Napisano 16 Listopad 2008 "X-Men Origins: Wolverine" no to wiem juz na co ja czekam:D mam nadzieje ze Rosomaczka nie sknocą :| To już poczytaj sobie Weapon X (Mega Marvel 4/1994) lepiej na tym wyjdziesz bo Barry Windsor Smith zrobił dobrą robotę. a ja czeka na Star Treka
Santi_Animator Napisano 17 Listopad 2008 Napisano 17 Listopad 2008 "The Legend of Zelda" to rzeczywiście żart, tutaj filmik z making of dla zainteresowanych: A "X-men Origins" z pewnością będzie świetnym filmem jak reszta części, lecz myślałem że kontynuacja X-men będzie opowiadała inną historie. Ciekawostką jest też to, że reżyserzy Piratów z Karaibów nie mają reżyserować 4 części i odstąpili to Tim'owi Burton, aż jestem ciekaw jak on przedstawi tą historie ze względu na swoj styl reżyserowania itd. Tim'a oczywiście nie trzeba przedstawiać :P
Shogun 3D Napisano 17 Listopad 2008 Napisano 17 Listopad 2008 No, może być ciekawie: wyjdzie z tego... Batman's Carribean Holiday Adventure...?
Rekomendowane odpowiedzi