Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Widzę, że te wielkie i "oczekiwane przez kinomaniaków" filmy, to w większości, jeśli nie wszsytkie, jakieś komercyjne tandety...

Napisano

Harry Potter na pierwszym miejscu...

Świetny news btw. ;)

Napisano
  piotrek napisał:
Widzę, że te wielkie i "oczekiwane przez kinomaniaków" filmy, to w większości, jeśli nie wszsytkie, jakieś komercyjne tandety...

Heh, a czy często się zdarza, że te "wielkie filmy" to nie tandety? ;)

Napisano

"X-Men Origins: Wolverine" no to wiem juz na co ja czekam:D mam nadzieje ze Rosomaczka nie sknocą :|

Napisano

Czytalem gdzies o Wolverine ze bedzie bardzo grzeczny, producent naciskal na jak najnizsza kategorie wiekowa. Czyli zero krwi itp. A te ostrza z dloni to ma tylko dla ozdoby. Oby sie nie sprawdzilo.

Smieszny ten tytul artykulu w "dzienniku", ciekawe jaki procent tego swiata czeka rzeczywiscie na filmy w ogole, 5%? Pewnie gdzies o 4,5% przesadzilem.

Napisano

Jak jakieś 10 lat temu pojawiła się ekranizacja 'Wyspy doktora Moreau" z dolną granicą wiekową 12 lat, to uznałem z góry, ze to straszny knot, bo książka niosła w sobie przerażający potencjał fantastycznego kina grozy z bardzo dużym naciskiem na poczucie osaczenia odcięcia. Skoro podobnie Volwerine ma być od 12 lat, to obawiam się, że historia się powtórzy.

Napisano

Aż dziwne że nie ma wzmianki o filmach:

The Legend of Zelda, Szybcy i Wściekli 4, Dragon Ball, Spider-man 4, Transformers 2 i reszte tych wymyślnych tytułów jak np. Batman 3 - The Riddler

Napisano
  Santi_Animator napisał:
Aż dziwne że nie ma wzmianki o filmach:

Szybcy i Wściekli 4,

Transformers 2

Te dwa się nie zmieściły w pierwszej 10 :)

Pozycja:

.....

46: Fast & Furious (June)

.....

13: Transformers: Revenge of the Fallen (June)

ą

Reszta pewnie była by w pierwszej 100 gdyby taką zrobili:)

Napisano
  Bruneq napisał:
"X-Men Origins: Wolverine" no to wiem juz na co ja czekam:D mam nadzieje ze Rosomaczka nie sknocą :|

To już poczytaj sobie Weapon X (Mega Marvel 4/1994) lepiej na tym wyjdziesz bo

Barry Windsor Smith zrobił dobrą robotę.

a ja czeka na Star Treka

Napisano

"The Legend of Zelda" to rzeczywiście żart, tutaj filmik z making of dla zainteresowanych:

A "X-men Origins" z pewnością będzie świetnym filmem jak reszta części, lecz myślałem że kontynuacja X-men będzie opowiadała inną historie.

Ciekawostką jest też to, że reżyserzy Piratów z Karaibów nie mają reżyserować 4 części i odstąpili to Tim'owi Burton, aż jestem ciekaw jak on przedstawi tą historie ze względu na swoj styl reżyserowania itd. Tim'a oczywiście nie trzeba przedstawiać :P