Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ladne kolory , krytyka na sile mozna by cos znalesc np ciasno jakos tak ,ladny render i swiatlo ale to tylko kolejna prosta wizka ,ale bardzo ladna ,to by byla moja krytyka pozdr

Napisano

ja się do samego renderu nie przyczepie bo nie mam podstaw :) światło cudo !... natomiast zastanawia mnie ten dywan pod krzesłami. nie przesuwałby się razem z krzesłem podczas przesuwania ?

Napisano

to chyba nie jest dywan... krzesła bym zmienił, bo wyglądają jak balkoniki dla starszych pań ;) Kolorystyka też mi nie pasuje. Ale sam render czysty można powiedzieć wzorcowy, taki jak interiors'y Evermotion. W jakiej rozdziałce to renderowałeś?

Napisano

jesli idzie o render - bardzo fajnie wyglada - Black Mamba pewnie ci napisze że AA ci gdzieś siada, ale szczerze możesz to olać :)

Napisano

Ale się biednego Mamby uczepiliście... ale chyba i tak nie miałby się czego czepić. xD

Bardzo fajnie, design w moim guście, a i render świetny. Lubię takie połączenia zimnego i cepłego światełka.

Napisano

greets

zajebiaszczo!

jedynie miejsce na ktore swieca halogeny (tam nad czajnikiem ;) na panelach drewnianych...) wyglada dziwnie troche. Z takiej odleglosci rysunek swiatla na panelach nie powinien byc tak rozmyty. tak mi sie wydaje, ale to jest czepanie na sile, bardzo mi sie podoba kolorystyka.

pozdr.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności