Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

hehehe. kiedy wy juz spicie :P:D:D

dobra zrobilo sie w jedyne 23 minuty :p ot: kto mi powie jak zrobic fajny material metalu w brazilu??

obrazek : zakochane kiwaczki

• Odpowiedzi 388
  • Wyświetleń 29k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ale spoko! :) jak wróce ze szkółki to też sie w to pobawie zęby sei wreszcie jakoś oderwać od komerchy :(

Napisano

załużcie \"mafie kiwaczkową\"[lol2][lol2] ogólnie to niezłe te pracki. brawo

może sam kiedy spróbuje

Napisano

kx - jak dla mnie to nie zakochane kiwaczki tylko pijane kiwaczki :D jeden prowadzi drugiego:D

pozdr

Napisano

hehe - dobre Pablo :D:D:D jak kto woli pijane albo zakochane :)

a jak ktos napisal brazil chrome - to mam non stop (oprocz sk8era)

Napisano
  • Autor

Tak \"kochają\" się Kiwaczki...:D[lol2]

KIWACZEK sex 2.JPG

Z tej kamerki mało widać...będę musiał chyba jaszcze jeden render puścić...:P

------------------------------------------------------

SCORPI - czekam na Twojego Kiwaczka...znając Ciebie będzie wypasiony :D

Pablo - A co z twoim Kiwaczkiem ?? Może pokusisz się jednak ?? :D

----------------------------------------------------

Co raz więcej Kiwaczków...co raz więcej uerów...

Może zrobimy z tego małą bitwę ( żeby już nie pisać mini-bitwę :P ), tyle, że na koniec (albo etap - czytaj niżej) zrobi się sondę na najlepszego Kiwaczka.

Etap, czyli tydzień albo 2, a na koniec sonda na najlepszego Kiwaczka...:)

Co Wy na to ??

------------------------------------------------------

Pozdr

Napisano

No widzę Falcrum... że Twój pomysł o którym mi wspominałeś odniusł pełen sukces...GRATULUJĘ... teraz już wiem czemu tak mało czasu poświęcasz naszej wspólnej scenie... :D :D ..hehheh.. nie no żaruję.. Pracuj nad \"Kiwakami\" ;) są ciekawe... a co do naszej sceny to do czerwca jeszcze czas... ...... Aha co do bitwa ja jestem Za. PozDr dla wszystkich Kiwaczkowiczów

Napisano

kurcze, nic nie widac o co biega na tym renderze :| ale fajny ten material z vraya :)

Napisano

Dobrze ze cenzura jest :D

Falcurm- zrobie jak bede mial czas...tymczasem nauka do matury :-/

pozdr

Napisano
  • Autor

Empik głuptasie...My wszyscy !! To znaczy Ci, któzy zrobili/zrobią Kiwaczka(i) !!

Kulexy - Co promowaleś i gdzie ??

Napisano

nio a tu i moje.. toprche nie dorobione.. i narazie to raczej medytuje nad lepszym pomysłem :| ale fajnie są nowe ematoikony na forum! brawo Adek!

Napisano
  • Autor

SCORPI - Fajnie, że dołączyłeś do Nas :) Nad czym tak medytujesz ??

Master - Sprawdź ostatni (drugi) link z .3ds\'em...jeżli dalej ci nie chce ściągnąć to spróbuj jutro ( limity na interii :( )

Pozdr

Napisano
  • Autor

Master- nie wiem dlaczego nie możesz ściągnąć...:( Ja ściągam bez najmniejszego problemu...

PS. Popraw tego \"buga\" (delikatnie mówiąc :D ) w linku...Tak jak ktoś powiedział...czasem trzeba wcisnąć kombinację klawiszy alt+O...:P

PS2. Proszę...koniec z offtopic\'em !! Problemy i mało ważne sprawy przosze załatwiać przez U2U...chyba nie chcecie, aby temat dziwnym trafem wyparował ??:D

Pozdr

Napisano

Falcrum: pokasuj notki nie dotyczace obrazkow:D chyba wszyscy sie zgodza??

Napisano
  • Autor

Skilo - nie będę kasował...piszcie ile chcecie, byle na temat...

Chveti - masz dobr pomysły, ale gorzej z ich wykonaniem...Tak się zastanawiam, dlaczego u Ciebie wszystko jest takie...niewymiarowe ?? Nie korzystales z mojej sceny ?? Sam zrobiłeś kiwaczka od początku ??

Pozdr

Napisano

Falcrum , no ta scenka była w maxie 6??? a mi sie trial skonczył.Masz wersje w piatce?

Napisano
  • Autor

No tu mnie wkurzyłeś !!:mad:

MÓWIŁEM, ZE WSZYSTKIMI PROBLEMAMI KONTAKTOWAĆ SIĘ ZE MNĄ POPRZEZ U2U !!

Ostatni raz odpowiadam...zamieściłem 2 razy plik .3ds, wystarczy poszukać we wcześniejszych moich postach, a jeśli nie chce się ściągać to trzeba spróbowac kiedyindziej (limity na serverze ograniczają transfer)

Mam nadzieję, że był to już ostatni post z serii OT !!

Czekam na kiwaczki i komenty do nich, a nie użalania i ciągłe problemy...zobaczcie ile już jest takich niepotrzebnych postów !!

Pozdr

Napisano

Dobra , nie wkurzaj się tak bo mi się monitor przestraszy (falcrum , wyslalem ci maila).Bede robił w mojej scenerii a teraz ciii.... musi załatwić swoje potrzeby nie zawstydzajdzie go:

KIWACZEK_IN_SRACZEK.jpg

Napisano
  • Autor

Muszę trochę nakrzyczeć...bo już brzydko mówiąc burdel się robił...:P

Empik - Bitwa rozpoczeła się od momentu powstania tematu...czyli wszystkie dotychczasowe prace będą wzięte pod uwagę...

Co do Shumahera...bardzo fajny...tylko szkoda, że po za pomysłem resszta jest delikatnie mówiąc do d***. Skorzystaj z .3ds\'a ( jeśli nie możesz ściągnąć daj znać na U2U, albo [email protected])

Chveti - Nie biorąc pod uwagę wykonania (mam nadzieję, że to się zmieni po odebraniu e-mail\'a :D), dajesz całkiem fajne prace :D

Skilo - Jak zwykle zaskakujesz ( pozytywnie :D)

Jutro zamieszczę REGULAMIN KONKURSU NA JALEPSZEGO KIWACZKA. Właściwie nie ma co pisać, no ale musi być jakić reg. :P

Aha...zapomniałem dodać...JUTRO MAŁA NIESPODZIANKA :D

Pozdr

Napisano

Fajny smok!

A ten kosiarz to troche chyba ma za duzy rozstaw nożny :D

Napisano

Ten Kiwaczek nie podlega zadnym konkursom czy bitwom bo model czaski zostal zapozyczony, ale pokusilo mnie zeby zrobic kiwaczka z czaska:D:D:D:D

Napisano

smoczek - RULEZZZ!!!! - po prostu czadzik :D

skilo - no to stary - najlepszy moment zeby taka czaszka samemu sprodukowac :D

Napisano

ftorek: ja mojego wipa nie potrafie dokonczyc a czaske zrobie, moze za 2 lata jak zrobie 100 prostych prac:D

chriss: dales mi pomysl, ale na razie mi sie cos innego renderuje:D

Napisano

Mi się (prawie) wszystkie podobają... A co na to Falcrum?? .

Czekamy..

PozdR

Napisano

Na razie kiwaczek na szubienicy wymiata (ma podwójne dno :D), ale smoczek tez świetny