kx Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 hehehe. kiedy wy juz spicie :P:D:D dobra zrobilo sie w jedyne 23 minuty :p ot: kto mi powie jak zrobic fajny material metalu w brazilu?? obrazek : zakochane kiwaczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 15 Marzec 2004 Autor Share Napisano 15 Marzec 2004 Wcześniej obiecany renderek z materialami... Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 ale spoko! :) jak wróce ze szkółki to też sie w to pobawie zęby sei wreszcie jakoś oderwać od komerchy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 w brazilu - po prostu jak rodzaj materialu - brazil chrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robercikh Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 załużcie \"mafie kiwaczkową\"[lol2][lol2] ogólnie to niezłe te pracki. brawo może sam kiedy spróbuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 kx - jak dla mnie to nie zakochane kiwaczki tylko pijane kiwaczki :D jeden prowadzi drugiego:D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 hehe - dobre Pablo :D:D:D jak kto woli pijane albo zakochane :) a jak ktos napisal brazil chrome - to mam non stop (oprocz sk8era) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 15 Marzec 2004 Autor Share Napisano 15 Marzec 2004 Tak \"kochają\" się Kiwaczki...:D[lol2] Z tej kamerki mało widać...będę musiał chyba jaszcze jeden render puścić...:P ------------------------------------------------------ SCORPI - czekam na Twojego Kiwaczka...znając Ciebie będzie wypasiony :D Pablo - A co z twoim Kiwaczkiem ?? Może pokusisz się jednak ?? :D ---------------------------------------------------- Co raz więcej Kiwaczków...co raz więcej uerów... Może zrobimy z tego małą bitwę ( żeby już nie pisać mini-bitwę :P ), tyle, że na koniec (albo etap - czytaj niżej) zrobi się sondę na najlepszego Kiwaczka. Etap, czyli tydzień albo 2, a na koniec sonda na najlepszego Kiwaczka...:) Co Wy na to ?? ------------------------------------------------------ Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARCTIC Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 No widzę Falcrum... że Twój pomysł o którym mi wspominałeś odniusł pełen sukces...GRATULUJĘ... teraz już wiem czemu tak mało czasu poświęcasz naszej wspólnej scenie... :D :D ..hehheh.. nie no żaruję.. Pracuj nad \"Kiwakami\" ;) są ciekawe... a co do naszej sceny to do czerwca jeszcze czas... ...... Aha co do bitwa ja jestem Za. PozDr dla wszystkich Kiwaczkowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 kurcze, nic nie widac o co biega na tym renderze :| ale fajny ten material z vraya :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 Ja widze... Aż za dobrze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 [lol2] dobre widze ze wam sie nudzi w domu!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 Dobrze ze cenzura jest :D Falcurm- zrobie jak bede mial czas...tymczasem nauka do matury :-/ pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 heh... falcrum zaproponowalem juz to :D ale jakos przeszlo bez echa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 Bitwa!!!! a kto w niej wystapi???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 16 Marzec 2004 Autor Share Napisano 16 Marzec 2004 Empik głuptasie...My wszyscy !! To znaczy Ci, któzy zrobili/zrobią Kiwaczka(i) !! Kulexy - Co promowaleś i gdzie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 nio a tu i moje.. toprche nie dorobione.. i narazie to raczej medytuje nad lepszym pomysłem :| ale fajnie są nowe ematoikony na forum! brawo Adek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 Czy można by było dostać 3ds z kiwaczkiem ?? Poprzednie linki mi nie działają :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 16 Marzec 2004 Autor Share Napisano 16 Marzec 2004 SCORPI - Fajnie, że dołączyłeś do Nas :) Nad czym tak medytujesz ?? Master - Sprawdź ostatni (drugi) link z .3ds\'em...jeżli dalej ci nie chce ściągnąć to spróbuj jutro ( limity na interii :( ) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 Tego drugiego ściąga mi się 20 kb i kończy :(. Wczoraj tak bylo i dziś też :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 16 Marzec 2004 Autor Share Napisano 16 Marzec 2004 Master- nie wiem dlaczego nie możesz ściągnąć...:( Ja ściągam bez najmniejszego problemu... PS. Popraw tego \"buga\" (delikatnie mówiąc :D ) w linku...Tak jak ktoś powiedział...czasem trzeba wcisnąć kombinację klawiszy alt+O...:P PS2. Proszę...koniec z offtopic\'em !! Problemy i mało ważne sprawy przosze załatwiać przez U2U...chyba nie chcecie, aby temat dziwnym trafem wyparował ??:D Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 Falcrum: pokasuj notki nie dotyczace obrazkow:D chyba wszyscy sie zgodza?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 A ja prezentuje kiwaczka goalkeepera: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 16 Marzec 2004 Autor Share Napisano 16 Marzec 2004 Skilo - nie będę kasował...piszcie ile chcecie, byle na temat... Chveti - masz dobr pomysły, ale gorzej z ich wykonaniem...Tak się zastanawiam, dlaczego u Ciebie wszystko jest takie...niewymiarowe ?? Nie korzystales z mojej sceny ?? Sam zrobiłeś kiwaczka od początku ?? Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 Falcrum - chodzi mi o OT zeby pokasowac:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 Falcrum , no ta scenka była w maxie 6??? a mi sie trial skonczył.Masz wersje w piatce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 17 Marzec 2004 Autor Share Napisano 17 Marzec 2004 Spróbuj załadować plik 3ds... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 a gdzie on jest???(ten co dałeś coś się nie chce ciągnąć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 17 Marzec 2004 Autor Share Napisano 17 Marzec 2004 No tu mnie wkurzyłeś !!:mad: MÓWIŁEM, ZE WSZYSTKIMI PROBLEMAMI KONTAKTOWAĆ SIĘ ZE MNĄ POPRZEZ U2U !! Ostatni raz odpowiadam...zamieściłem 2 razy plik .3ds, wystarczy poszukać we wcześniejszych moich postach, a jeśli nie chce się ściągać to trzeba spróbowac kiedyindziej (limity na serverze ograniczają transfer) Mam nadzieję, że był to już ostatni post z serii OT !! Czekam na kiwaczki i komenty do nich, a nie użalania i ciągłe problemy...zobaczcie ile już jest takich niepotrzebnych postów !! Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 kiedy zaczynamy bitwe bo musze jakiegos kiwaczka wymyslic:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 Dobra , nie wkurzaj się tak bo mi się monitor przestraszy (falcrum , wyslalem ci maila).Bede robił w mojej scenerii a teraz ciii.... musi załatwić swoje potrzeby nie zawstydzajdzie go: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 hahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 każdy ma prawo do prytwatności......:D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 ktos juz o tym mowil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 a oto moj nasepny kwaczek KIWACZEK SCHUMAHER!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 17 Marzec 2004 Autor Share Napisano 17 Marzec 2004 Muszę trochę nakrzyczeć...bo już brzydko mówiąc burdel się robił...:P Empik - Bitwa rozpoczeła się od momentu powstania tematu...czyli wszystkie dotychczasowe prace będą wzięte pod uwagę... Co do Shumahera...bardzo fajny...tylko szkoda, że po za pomysłem resszta jest delikatnie mówiąc do d***. Skorzystaj z .3ds\'a ( jeśli nie możesz ściągnąć daj znać na U2U, albo [email protected]) Chveti - Nie biorąc pod uwagę wykonania (mam nadzieję, że to się zmieni po odebraniu e-mail\'a :D), dajesz całkiem fajne prace :D Skilo - Jak zwykle zaskakujesz ( pozytywnie :D) Jutro zamieszczę REGULAMIN KONKURSU NA JALEPSZEGO KIWACZKA. Właściwie nie ma co pisać, no ale musi być jakić reg. :P Aha...zapomniałem dodać...JUTRO MAŁA NIESPODZIANKA :D Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 Skilo świetne! :) wreszcie coś żywego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikim Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 Bardzo fajny wątek, aż się nie mogłem powstrzymać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 ilu ich jest tu naraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 super smok ale gdzie kiwaczek chyba ten smok go nie zjadl?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 Hiehie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 Fajny smok! A ten kosiarz to troche chyba ma za duzy rozstaw nożny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 hahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 Ten Kiwaczek nie podlega zadnym konkursom czy bitwom bo model czaski zostal zapozyczony, ale pokusilo mnie zeby zrobic kiwaczka z czaska:D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 smoczek - RULEZZZ!!!! - po prostu czadzik :D skilo - no to stary - najlepszy moment zeby taka czaszka samemu sprodukowac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 Kolejna kompozycja: :D Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 ftorek: ja mojego wipa nie potrafie dokonczyc a czaske zrobie, moze za 2 lata jak zrobie 100 prostych prac:D chriss: dales mi pomysl, ale na razie mi sie cos innego renderuje:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARCTIC Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 Mi się (prawie) wszystkie podobają... A co na to Falcrum?? . Czekamy.. PozdR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 Na razie kiwaczek na szubienicy wymiata (ma podwójne dno :D), ale smoczek tez świetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 Każdy kolejny OT z głupimi pytaniami będzie usuwany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi